Haku

Tiedepuistolta sopiva tila tuotannollisen yrityksen hallinto- ja tukitoimille

11.10.2016

HUB Logisticsilla on 17 toimipistettä Suomessa, Saksassa, Virossa ja Venäjällä. Pääkonttori on Keravalla, mutta Joensuussa huolehditaan yrityksen hallinnollisista tehtävistä sekä ICT-tuesta.

- Koska emme ole tuotantoympäristössä, mistä tulee paljon häiriötä, täällä pystyy tekemään töitä omassa rauhassa. Viihtyisiin ja siisteihin tiloihin ilkeää tuoda myös asiakkaita. Asiakkaita on huoleton viedä myös kahville, siihenkin löytyy Tiedepuistolta sopiva tila, avainasiakaspäällikkö Jarno Voutilainen kertoo.

Vuonna 1992 perustettu yritys laatii räätälöityjä ratkaisuja asiakkaiden materiaalin-, tiedon- ja pääoman hallintaan. Yrityksellä on yli 500 työntekijää. Tiedepuistolla yrityksen Joensuun sivukonttorissa huolehditaan yrityksen hallinnollisista- ja tukitoiminnoista viiden ihmisen voimin.
Tiedepuistolla yritys on toiminut vuodesta 2008, aluksi yhden henkilön voimin. Toiminnan laajennettua tiloja on vaihdettu tarpeen mukaan. Nykyiset tilat ovat yrityksen neljännet.

- Kun nykyinen toimitusjohtaja aloitti Joensuussa yksin, hän haki viihtyisää, eloisaa ympäristöä teollisuushallin nurkassa istumisen sijaan. Ympärillä tapahtuva elämä virkistää myös työn tekemistä. Tiloja on aina löytynyt hyvin ja ne on saatu nopeasti.

- Yhden hengen toimiston voi perustaa kotoakin, mutta tämä on ympäristönä sellainen, missä pystyy poimimaan ideoita muilta henkilöiltä ja käymään esimerkiksi kuuntelemassa seminaareja. Tämä on innovatiivinen ympäristö. Meidän kaltaisessa toiminnassa, missä päätoiminnot ovat jossain muualla, tämä toimii hyvin rauhallisena ympäristönä tukitoimille.

Voutilainen kiittelee työympäristön hyvää henkeä ja Tiedepuiston henkilöstöä.

- Täällä on positiivinen vire, on hyvä henki, kun on paljon yrityksiä. Kaikki tapaamani Tiedepuiston henkilöstöstä ovat olleet hyvin ystävällisiä ja palvelualttiita. Tekevät työnsä hyvin.

- Louhelan Woimalla on ollut paljon monenlaista aktiviteettia, mikä varmasti näkyy parempana työvireenä.

Tiedepuiston palvelut helpottavat yrityksen arkea

- Parasta on vaivattomuus: kaikki tarvittavat palvelut saadaan saman katon alla. Kun ollaan paljon reissussa, ei kukaan jaksa tehdä siivous- ja muita töitä.

- Kun tehdään lähetyksiä esimerkiksi Kiinaan, niissä on aina selvittelyä. Täällä lähetykset hoituvat aulapalvelun kautta. Ei tarvitse olla itse asiantuntija ja työaikaa säästyy, kun ei tarvitse Googlettaa, toteaa Jarno Voutilainen.