Haku

Yhteisöllisyyden happea aivotyöläiselle

24.4.2018

”Tiedepuisto on iso kompleksi, jossa pienikään yritys ei koe olevansa yksin. Aivotyöläiselle on erittäin tärkeää, että saa taukoa intensiivisistä työajatuksista. Joensuun Tiedepuiston ruokalayhteisö on tässä mielessä loistava – tapaat muita ihmisiä, voit jutella niitä näitä ja tauon jälkeen palaat virkeänä jatkamaan töitäsi.”

Näin yhteisöllisyyden arkea kuvailee Linnunmaa Oy:n toimitusjohtaja Eeva Punta. Toimitilavalinnassa kriteereitä on toki muitakin:

”Usein kuulee sanottavan, etteivät seinät ole tärkeä asia. Väitän, että kyllä ovat! Kyse on tilojen asiallisuudesta, työntekijöiden kannalta viihtyisyydestä ja asiakkaiden silmin katsottuna luotettavuudesta. Meidän ei tarvitse erikseen alleviivata asioiden toimivuutta, turvallisuutta tai ympäristöasioiden huomioimista. Kunnossa oleva infra puhuu puolestaan heti siitä lähtien, kun ihminen astuu Tiedepuiston ovesta sisään.”

Linnunmaassa käsitellään vaativien asiakkaiden luottamuksellista tietoa. Tilojen ja tiedon turvallisuus on äärimmäisen tärkeä perusasia, joka vaikuttaa suoraan Linnunmaan kaltaisen asiantuntijayrityksen liiketoimintaan.

”Tiedepuistossa seinillä ei ole korvia, eikä sisälle tulla kuin hollitupaan! Olemme kuin lakitoimisto, valamme vannoneita ja vaitioloon sitoutuneita. Turvallisuudella on meille iso merkitys.”

Linnunmaalla on Joensuun Tiedepuistossa toimistotilaa noin 120 neliötä. Tilojen hinta-laatusuhde on kohdillaan. Myös sijainti saa kiitosta.

”Yliopiston läheisyys on meille lisäarvo. Tutkijoita ja opiskelijoita on tuossa kivenheiton päässä. Tiedonvaihto yliopiston kanssa on luontaista. Tarvittaessa pystymme hyödyntämään yliopiston resursseja ja tutkijat saavat hyvän kosketuspinnan yritysmaailmaan.”

Linnunmaa Oy

Tutustu myös muihin asiakastarinoihin tästä!