Haku

Moniulotteiset tilat elämyksien näyttämönä

28.11.2016

Joensuun Tiedepuiston tiloissa järjestettävä vuosittainen peli- ja musiikkiteollisuuden ammattilaistapahtuma Illusion keräsi jälleen viime heinäkuussa netWork Oasiksen tiloihin runsaan määrän kotimaisia ja kansainvälisiä alan huipputekijöitä. Helposti muunneltavissa olevassa tilakokonaisuudessa on ollut tapahtumaa järjestävän Mika Vesitien mukaan helppo viihtyä. Upea sauna, kotoisa takka, viihtyisä keittiö ja tasokas varustelu, niin kalusteiden kuin teknologiankin osalta, tekevät netWork Oasisksesta paikan, jonne on mukava tulla - olipa kyseessä seminaari tai firman saunailta.

”Yhteistyö Tiedepuiston kanssa on sujunut saumattomasti ja helposti. Illusion-tapahtuman järjestelyihin liittyen ei mieleeni tule ainuttakaan asiaa, josta voisin valittaa.

Tilana netWork Oasis on huippulaatuinen ja kaiken lisäksi moniulotteinen. Paikassa järjestyvät niin keskustelutilaisuudet, pikkujoulut kuin konferenssitkin. Voin ehdottomasti suositella Tiedepuiston palveluja muillekin ja tulemme niitä itsekin käyttämään taatusti jatkossakin!” - MIKA VESITIE, Joensuu Games