Haku

Kokataan, rokataan ja fiilistellään!

28.11.2016

MoniNaisten tutustumisilta

netWork Oasis & Temple of Challenge

Visit Karelia Sales Oy:n MoniNaiset-klubi tutustui lokakuussa Tiedepuiston tiloihin ja palveluihin varsin mukavalla ja monipuolisella tavalla. NetWork Oasiksessa järjestetyssä ”tutustumisillassa' runsaslukuinen naisjoukko pääsi osallistumaan niin kokkikouluun kuin viinikoulutukseenkin. Osa päivän ohjelmasta järjestyi Tiedepuiston ohjelmapalveluiden kautta, osan ohjelmanumeroista Visit Karelia Sales Oy järjesti paikalle itse.

NetWork Oasiksella oli tilaisuuden puitteissa oiva mahdollisuus osoittaa vieraille muuntautumiskykynsä koulutustilasta aina keittiöksi ja seurusteluhuoneeksi. Tapahtuman rennompi osuus pidettiin Tiedepuiston neljännessä kerroksessa näyttävässä Temple of Challenge - seminaari- ja juhlatilassa, jossa Routaraja-bändi tarjosi klubilaisille menevää musiikkia.

”Järjestelyt sujuivat Tiedepuiston tiloissa todella hyvin ja palvelu oli joustavaa. Itse tapahtumatila oli kivasti ja tunnelmallisesti laitettu siten, että asiakkaiden viihtyvyyttä oli ajateltu.

Niin viinikoulutus, kokkikoulu, ruokailu kuin vapaa seurustelukin onnistuivat netWork Oasiksessa hyvin. Oli kuitenkin hyvä, että illan ”rokkiosuus” järjestettiin avarassa Temple of Challenge -tilassa, jossa ihmiset pääsivät rennosti rokkailemaan. Kaksi eri tilaa palvelivat meitä mainiosti.

Tiedepuiston kokouspalveluita voin suositella mieluusti muillekin. Tiedepuistossa on nykyaikaiset ja laadukkaat kokoustilat sekä hyvä kokoustekniikka. Lisäksi, jos tekniikan kanssa tulee ongelmia, henkilökunta on aina paikalla auttamassa!'

- Unna Hyppönen,Visit Karelia Sales Oy