Haku

Koulutustilaisuus ja messut samassa paketissa!

14.12.2016

Hammasväline Oy:n koulutustilaisuus
Louhela-sali

Suomen johtava hammashoitotuotteiden toimittaja, Hammasväline Oy, järjestää säännöllisin väliajoin erilaisia koulutustilaisuuksia hammashoidon ammattilaisille. Yritys on järjestänyt tilaisuuksia muun muassa Louhela-salissa, joka sijaitsee aivan Tiedepuiston päärakennuksen sisääntuloaulan tuntumassa. Avarassa auditoriossa, Louhi-ravintolan läheisyydessä, on seminaarikahvien nauttiminen onnistunut vaivattomasti, kun tarjoilut on saatu sopimaan aina samaan tilaan itse tilaisuuden kanssa. Tämä on ollut toimiva ratkaisu varsinkin niissä tapahtumissa, joissa eri toimijat ovat asettaneet aulaan omia näyttelypisteitään. Siten osallistujat ovat saaneet tutustua tarjoilujen ohessa firmojen tuotteisiin ja palveluihin kaikessa rauhassa.

”Louhela-sali on palvellut tilaisuuksiamme hyvin. Aulapalveluiden läheisyydessä apu on ollut aina lähellä, ja tarjoilujen saaminen samaan tilaan näyttelyjen ja koulutusten kanssa on ollut hienoa.

Olemme myös pitäneet pienempiä koulutustilaisuuksia, joissa on esimerkiksi harjoiteltu erilaisten toimenpiteiden tekoa pienemmissä ryhmissä ihan välineiden kanssa. Tällaisiakin tapahtumia varten tilat ovat järjestyneet vaivattomasti, kun Tiedepuisto on osannut ehdottaa kullekin tilaisuudelle sopivia tiloja. Mieleen on myös jäänyt Tiedepuiston aulapalveluhenkilökunnan ystävällisyys ja avuliaisuus!”
- Sirpa Uimonen, Hammasväline Oy