Haku

Joensuun Tiedepuiston nimitysuutisia

24.3.2017

 

Saimme lisää osaajia!

Auli Leskinen kehityspäälliköksi

FT Auli Leskinen on nimitetty kehityspäälliköksi 15.11.2016 alkaen. Koulutusvientiklusterin käynnistäminen -hankkeessa Leskisen tehtävänä on klusterin liiketoiminnan ja viennin kehittäminen. Alkuaan joensuulainen Auli Leskinen on koulutukseltaan espanjan kielen filologi ja Latinalaisen Amerikan tutkimuksen tohtori. Leskinen siirtyy tehtävään Suomen Madridin-instituutin johtajan paikalta. Tätä ennen hän on toiminut Kirkon ulkomaanavun kansainvälisenä tiedottajana ja kouluttajana sekä Helsingin yliopiston ja Texasin Austinin yliopiston tutkijana. Hän on toiminut myös Yleisradion Latinalaisen Amerikan sopimuskirjeenvaihtajana ja tv-uutisten ulkomaantoimittajana

Jukka Hyvönen kehitysasiantuntijaksi

VTM Jukka Hyvönen on nimitetty kehitysasiantuntijaksi Joensuun Tiedepuisto Oy:n Asiantuntijapalvelut-yksikköön 27.2.2017 alkaen. Hän toimii Vihreän kasvun tiimissä kansainvälisen rahoituksen asiantuntijana. Hänen toimenkuvaansa kuuluu suoran EU-rahoituksen (mm. H2020) hakemisen ja käytön edistäminen Joensuun seudulla. Tehtävää toteutetaan tiiviissä yhteistyössä Joensuun Tiedepuisto Oy:n ja Joensuun Seudun Kehittämisyhtiö JOSEK Oy:n kesken. Ennen Tiedepuistolle siirtymistään hän on työskennellyt tutkijana ja asiantuntijana innovaatiopolitiikkaa palvelevassa tutkimuksessa VTT:ssä. Hän on perehtynyt erityisesti innovaatiotoimintaan, -järjestelmiin ja teollisuuden uudistumiseen.

Nico Gerres kehitysasiantuntijaksi

Insinööri (AMK) Nico Gerres on nimitetty kehitysasiantuntijaksi Joensuun Tiedepuisto Oy:n Asiantuntijapalvelut-yksikköön 1.12.2016 alkaen. Hän toimii Vihreän kasvun tiimissä ja keskittyy Joensuun kasvusopimuksen Forest & Photonics -osion toteuttamiseen. Hänen tehtävänään on edistää fotoniikan käyttöä teollisuudessa. Nico Gerres on toiminut aiemmin valmistavassa teollisuudessa tuote- ja teknologiaprojekteissa sekä myynnin tehtävissä.

Lisätietoja:

Joensuun Tiedepuisto Oy

kehitysjohtaja Harri Välimäki
puh. 050 379 9112
sähköposti: harri.valimaki@tiedepuisto.fi

kehityspäällikkö Auli Leskinen
puh. 050 430 8850
sähköposti: auli.leskinen@tiedepuisto.fi
 
kehitysasiantuntija Jukka Hyvönen
puh. 040 549 1885
sähköposti: jukka.hyvonen@tiedepuisto.fi

kehitysasiantuntija Nico Gerres
puh. 0400 433 118
sähköposti: nico.gerres@tiedepuisto.fi