Haku

Kiinnostaako Aasia, kaipaatko kasvua Kaukoidästä?

19.6.2017

Kehitämme yritysten Aasian liiketoimintaosaamista räätälöidyillä käytännönläheisillä kohdemarkkina- ja vientiosaamisen koulutuksilla. Oppia sovelletaan käytäntöön kohdemaihin Kiinaan, Taiwaniin, Etelä-Koreaan ja Japaniin, sekä tarvittaessa myös muualle Aasiaan 1-2 kertaa vuodessa suuntautuvilla opinto-, verkostoitumis- ja tiedonhakumatkoilla. Hankkeessa bisnes- ja toimintakulttuuriasiantuntijoina toimivat syntyperäiset Suomeen asettuneet kohdemarkkina-asiantuntijat, jotka toimivat yrittäjinä ja tarjoavat viennin asiantuntijapalveluja Aasian markkinoista kiinnostuneille yrityksille.  

Etsimme mukaan toimintaan myös uusia syntyperäisiä Aasian liiketoimintaosaajia auttamaan suomalaisyrityksiä kansainvälistymisessä ja vientiponnisteluissa Aasiaan. Tavoitteena on vähintään yhden uuden kohdemaakohtaisen vientiasiantuntijan löytyminen yritysten kansainvälistymisen ja vienninedistämisen palvelutoimintaan.   

Haemme mukaan toimintaan 15:ttä Aasian markkinoista kiinnostunutta yritystä, joilla on kantavat valmiudet kansainvälistymiseen ja viennin toteuttamiseen Aasiaan.

Kiinnostuitko? Kysy lisätietoja:

Joensuun Tiedepuisto Oy
kehitysasiantuntija Petteri Ryhänen
puh. 050 347 4576
petteri.ryhanen@tiedepuisto.fi

Joensuun Tiedepuisto Oy on käynnistänyt metsäbiotalousalan ja Joensuun seudun kasvustrategian kärkitoimialojen yrityksille suunnatun Your Gateway to Bio-Business in Asia -kansainvälistymisen ja vienninedistämisen kehittämishankkeen. Hankeen toteutusaika on 1.5.2017 - 31.10.2019.