Haku

Tehokas logistiikka osana kauneuden kokonaisuutta

2.5.2018

”Tehokas ja toimiva logistiikka on meille elinehto. Kiitos Tiedepuiston aulapalvelun, logistiikka – niin meille tulevat tavaralähetykset kuin meiltä verkkokauppa-asiakkaille lähtevät toimitukset – sujuu täydellisesti! Aulapalvelu on meille ihan korvaamaton.”

LashLovers Oy:n yrittäjä Kaisa Miettinen ja verkkokaupan logistiikkaa hoitava Jani Miettinen tietävät yrityksen alkutaipaleen kokemuksesta, millainen urakka on pyörittää verkkokauppaa kotiovelta ja olohuoneen pahvilaatikkopinojen takaa. Kasvuun tähtäävälle LashLoversille Joensuun Tiedepuisto tarjoaa professionaalit tilat ja palvelut bisneksen kehittämiseen. 

”Aulapalvelu on meille kuin oma työntekijä, joka vastaanottaa saapuvan tavaran ja luovuttaa valmiiksi pakatut tilaukset postin noutajalle.  Voit lainata pumppukärryt, tilavat hissit liikennöivät kerrosten välillä. Homma toimii esteettömästi ja hyvällä palveluasenteella.”

Esteettinen työympäristö luo hyvinvointia. Hyvinvoinnista ja laadukkaasta brändistä viestivät myös LashLoversin omat toimistotilat. LashLoversilla tiedetään, että luovuus vaatii valoa ja avaruutta, tilaa hengittää. Itse kunkin on syytä pohtia jaksamista ja hyvinvointia myös tilojen näkökulmasta.

”Oikeanlaisessa työympäristössä voi keskittää kaiken tarmonsa toiminnan kehittämiseen ja hyvään asiakaspalveluun. Tiedepuistossa asiaa on ajateltu myös yhteisöllisesti. Alakerran kuntosalilla jo puolen tunnin taukoliikunta työkaverin kanssa virkistää kummasti. Mainio on myös uusi venyttelytila puolapuineen, kuminauhoineen ja keppeineen. Kaikki tällainen on osoitus siitä, että täällä ihan oikeasti funtsitaan ihmisten jaksamista ja hyvinvointia.”

LashLovers on ripsituotteiden alkuperäisvalmistajana alansa edelläkävijä ja myös merkittävä kouluttaja. Tiedepuiston vuokralaiselle oivallinen tilavalikoima on käden ulottuvilla. 

”Neuvottelutilat ensiluokkaisine videotykkeineen ja välineineen ovat meille merkittävä asia. Sitä se on myös rahallisesti – eipä tarvitse yrityksen itse investoida sellaisiin välineisiin ja tekniikan ylläpitoon.”

 

LashLovers Oy