Haku

Business Joensuun palvelut ja organisaatio 1.1.2019

4.12.2018

Business Joensuu Oy aloittaa toimintansa vuoden 2019 alussa. Yhtiö tarjoaa palveluita investointeihin ja sijoittumiseen alueelle, yritysten käynnistämiseen, kasvuun, kehitykseen ja kansainvälistymiseen, sekä Tiedepuiston tila-, yhteisö- ja tapahtumapalveluita. Lisäksi Business Joensuu tuottaa eri toimialoille toimintaympäristön kehityspalveluita, jotka luovat yrityksille parhaat edellytykset toimia Joensuun alueella.

Yhtiön palvelualueet ja organisaatio:

Toiminnan kumppani -palveluiden johtajana Ari Immonen (44) vastaa taloudesta, ICT:stä ja HR:stä, asiakaskokemuksesta, laadusta sekä kehitysohjelmatuesta ja rahoitusverkostoista. Immonen toimii tällä hetkellä Tiedepuiston talousjohtajana. Markkinointipäällikkö Soile Asikainen (46) vastaa markkinoinnista. Hän toimii tällä hetkellä viestintäkoordinaattorina Tiedepuistossa. Kyseiset henkilöt raportoivat toimitusjohtaja Harri Palviaiselle ja ovat yhtiön johtoryhmässä. Yllä mainittuihin siirtymäajan vt-johtajien tehtäviin käynnistetään rekrytoinnit välittömästi.

Toimintaympäristön kehityspalvelut ovat tyypillisesti 1-3 vuoden kestoisia asiakaslähtöisiä kehitysprojekteja. Niiden käynnistyksestä vastaavat nimetyt toimialavastuulliset asiantuntijat, joiden tehtävänä on edistää toimialansa yritysten toimintaedellytyksiä lähtien yritysten liiketoiminnan tarpeista. Kehitysohjelmatuki ja rahoitusverkostot tukevat projekteja rahoituksen hankinnassa.

”Yritysten liiketoimintaympäristö kehittyy ja tarjoaa jatkuvasti uusia mahdollisuuksia. Niiden hyödyntäminen edellyttää yhteistyötä, rohkeutta ja ammattitaitoa. Business Joensuun toiminnan lähtökohtana on asiakastarpeisiin vastaaminen hyvällä sykkeellä ja tuloksellisesti sekä proaktiivinen, ketterä ja ammattitaitoinen yhteistyö.”, toteaa toimitusjohtaja Palviainen.

Toimialavastuullisten asiantuntijoiden ja Business Joensuun koko henkilöstön vastuualueet ja yhteystiedot tulevat vuoden vaihteessa Business Joensuun verkkosivuille.

Lisätiedot:
Business Joensuu Oy, Harri Palviainen, toimitusjohtaja
+358 500 967 744
harri.palviainen@businessjoensuu.fi