Haku

Onnea voittajille!

Säännöt

Lue lisää »

Start Me Up in English

Lue lisää »

Start Me Up -liikeideakilpailu

Vuoden 2017 Start Me Up -liikeideakilpailun pääpalkinnon 15.000 EUR voitti idea
“Kiertotalouden kärkituote jätteestä´, kilpailija Apila Group, Mervi Matilainen.
Lue kilpailun mediatiedote ja voittajien kuvaukset täältä.

 Kiitos kaikille osallistuneille! Seuraava kilpailu alkaa 1.2.2018.

Start Me Up Business Idea Competition in English >>Mikä ihmeen Start Me Up?

Start Me Up on Joensuun Tiedepuiston Yrityshautomon järjestämä liikeideakilpailu, jonka tavoitteena on löytää ja palkita sellaiset henkilöt tai yritykset, joiden liikeideassa on ainesta kehittyä pohjoiskarjalaiseksi yritystoiminnaksi.

Osallistu yksin tai tiiminä, yrittäjänä tai työntekijänä, opiskelijana tai tutkijana. Ideat alalta kuin alalta ovat tervetulleita - lisäksi voit osallistua kilpailuun yhdellä, tai vaikka viidellä eri visiolla. Osallistuminen on helppoa, lue lisää täältä

Vuoden 2017 kilpailuaika on päättynyt

Seuraava kilpailu alkaa 1.2.2018

Liikeideakilpailu on ratkaisu

Kokeneen asiantuntijaraadin sparrauksella  kilpailuideat jalostetaan kannattavaksi liiketoiminnaksi. Osallistumalla saat laajan yhteistyökumppaniverkostomme käyttöösi ja pääset kehittämään ideaasi innovatiivisessa ympäristössä. Saat myös mahdollisuuden kasvattaa tiimiäsi ja vauhdittaa kehitysaskeleitasi uusien tuttavuuksien tuella - jos niin tahdot.

Pääset hiomaan ideaasi ja verkostoitumaan - eikä tässä vielä kaikki! Kilpailun voittajalle on tarjolla 15 000 € riihikuivaa, toimitilat vuodeksi sekä lakipalveluita 1 500 €:n edestä! Lisäksi kilpailussa jaetaan muita rahapalkintoja yli 30 000 €:n edestä.

Tässä kilpailussa et menetä mitään, mutta voit saada paljon - joten, tutustu samantien sääntöihin ja osallistumisohjeisiin.

Tee ideastasi video - voit voittaa 1000 €

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, ja liikkuva kuva tuplasti enemmän. Hyödynnä mahdollisuus tehdä myyntipuhe videolle liikeideastasi! Pakollista videon tekeminen ei ole, mutta sen avulla kilpailun raadin voi olla helpompi ymmärtää, mistä kuningasajatuksessasi on kysymys. Videolla voit osallistua samalla Some Awards -sarjaan, jonka voittajan päättää yleisö. Palkintona on 1000 € kahisevaa sekä tietysti - mainetta ja kunniaa!

Lue lisää >>

Juhlistamme 100-vuotiasta Suomea

Liikeideakilpailu on osa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaa vuonna 2017. Suomen itsenäisyyden juhlavuotta rakennetaan ja vietetään kansalaisten ja organisaatioiden yhteistyönä, yhdessä. Juhlavuosi synnyttää tekoja, elämyksiä ja ohjelmaa. Se elää koko Suomessa, koko vuoden 2017. Lue lisää: suomifinland100.fi

Yhteistyökumppanimme

Raatimme arvioi ideasi ja auttaa sinua aistimaan visioissasi piilevän potentiaalin.

Asiantuntijamme opastavat sinua jalostamaan ajatuksiasi ja verkostoitumaan oikeiden ihmisten kanssa.

Yrityshautomo vauhdittaa liikeideasi jalostumista liiketoiminnaksi.

Yhteistyökumppanimme antavat lisävauhtia kehitysaskeleillesi.

Rahoittajamme