Haku

Herkullisia hetkiä, maukkaita muistoja

Spices Chef vie sinut ja vieraasi eksoottisten makujen äärelle tavalla, joka räätälöidään täysin teidän tarpeidenne mukaan. Miltä kuulostaisi ruuanlaittokurssi, tasting-ilta tai banaaninlehdiltä tarjoiltu illallinen? Varsin hyvältä - vai mitä?

Yrityksen erikoisalaa on taidokas ja kekseliäs tapa käyttää mausteita ja yrttejä ruokalajeissa, joiden raaka-aineina toimivat paikalliset, pohjoiskarjalaiset tuotteet. Yhdistelmästä syntyy uudenlaisia makuelämyksiä, joita muistellaan lämmöllä vielä pitkään. Lisäksi yritys suosii kaikissa raaka-aineissaan luomua ja omistaa Reilun kaupan sertifikaatin. Tarjoilut eivät siten ole ainoastaan vastustamattomia - vaan myös vastuullisia!

Yrityksellä on myös oma tuotemerkki, jonka valikoimaan kuuluvat pääsääntöisesti luomumausteet ja -yrtit. Tuotevalikoimasta löytyy myös mm. hedelmä- ja kasvijauheita, palkokasveja, kookostuotteita, kuivahedelmiä, kahvia, teetä ja pähkinöitä - luomua kaikki, tottakai! Tutustu tuotteisiin tarkemmin: www.spices.fi.

Tilausmenut ja catering-palvelut

Tilatessasi Spices Chefiltä tilaisuuteesi tilausruokamenun, eivät vieraasi saa ainoastaan hiljentää nälkäänsä alku-, pää- ja jälkiruoilla - myös ruokien ja niiden sisältämien raaka-aineiden tarina sekä ruokalajien valmistusmenetelmät kerrotaan pöytäseurueelle perinpohjin. Näin kaikki saavat ateriastaan irti paljon enemmän.

Yritys tarjoaa myös catering-palveluita ja kestitsee vaivattomasti niin pienet kuin suuretkin seurueet. Catering-palvelut räätälöidään aina sopimuksen mukaan tilaajan toiveet huomioiden. 

 
Kurssit ja koulutukset

Jos taas haluat tarjota vieraillesi herkullisten hetkien lisäksi myös toimintaa ja tekemistä, on yrityksen maistelu- tai koulutuspaketti tähän erinomainen ratkaisu. Yhdessä ammattilaisten kanssa vieraasi saavat esimerkiksi mahdollisuuden perehtyä ruoan maustamisen saloihin ja oikeaoppiseen banaaninlehdiltä syömiseen. Paketteihin on mahdollista yhdistää myös karaokea, folk-musiikkia sekä askartelua kokonaisista mausteista.

Tarkemmat tiedot menuista, koulutuksista ja hinnoista löydät yrityksen sivuilta: http://www.spiceschef.com/fi

Lisätiedot ja tilaukset:
pramod@spiceschef.com
puh. 045 1813377