Haku

Musiikkia joka makuun

Kaipasitpa tapahtumaasi tunnelmallista taustamusiikkia, ihania ikivihreitä, menevää rockia tai tahdikkaita tanssirytmejä, löytyy Kylän Elviksiltä ratkaisu ongelmaasi. Paikallinen yhdistys välittää keikkoja neljälle eri bändille:

Routaraja

Neljän hengen ´rillumarei-rockia´ soittavan Routarajan rytmit lataavat vieraisiin uutta energiaa pitkänkin kokous- tai tiimipäivän päätteeksi.

Tämä omia kappaleita sekä tuttuja covereita soittava miesporukka tietää, minkälaisesta musiikista suomalaiset pitävät! Bändi tekee keikkoja myös akustisesti.

www.routaraja.com

Rautavarasto

Rautaista suomipoppia ja -rockia kuin suoraan varaston hyllyltä - tätä on joensuulainen Rautavarasto.

Tämän bändin tahdissa ei voi muuta kuin laulaa mukana ja vinguttaa ilmakitaraa. Olipa kyseessä pienemmät pippalot tai suurempi sali, Rautavarasto laittaa jengiin liikettä!

www.elisanet.fi/rautavarasto

 

Peput Plays Eput

Jos Eppu Normaali olisi cover-bändi, se coveroisi Peppuja.

Rakastetun suomalaisbändin hitit ovat tuttuja lähes joka ikäluokalle. ´Peput´ on varma musiikkivalinta, olipa yleisönä pikkujouluporukka tai seminaariväki.

www.peputplayseput.com

 

Ellu & Tehtaan Pojat

Ellu & Tehtaan Pojat soittavat nykyaikaisia suomihittejä kauniisti, tyylikkääsi ja menevästi.

Rakastetut melodiat laittavat lantion keinumaan ja hymyn huulille. Saattaa siinä silmäkulmakin hieman kostua, kun itselle tutun ja muistorikkaan kappaleen ensimmäiset tahdit kajahtavat ilmoille - niin taidokkaasti tämä porukka työnsä tekee!

www.facebook.fi/ellu&tehtaanpojat

 

Bändien keikkahinnat määritellään tapauskohtaisesti. Hinnoittelu riippuu mm. tapahtuman ajankohdasta, kestosta ja paikasta.

Lisätiedot ja keikkapyynnöt: routaraja@gmail.com