Haku

Järjestä vuoden säkenöivimmät pikkujoulut

Varauskalenteriin

Lue lisää »

Pikkujoulut Joensuun Tiedepuistolla – juuri sinun seurueellesi suunnitellut

Olipa seurueesi kooltaan pieni tai suuri, yhdistipä teitä työpaikka, kirjakerho, harrastus tai yhteinen projekti – tilat, tarjoilut ja aktiviteetit pikkujouluihinne löydät helposti Tiedepuistolta! Joensuun keskustan kupeessa, noin 10 minuutin kävelymatkan päässä iltaravintoloista, kaupoista, teattereista ja kahviloista sijaitsevat monipuoliset kabinettimme, saunatilamme ja loungemaiset huoneemme ovat valmiina sinua ja vieraitasi varten.

Tutustu kokoustiloihin!

Lue lisää »

Monipuolisia juhlatiloja saunoista saleihin

Miltä kuulostaisivat rennot pikkujoulut Sampo-saunan tiloissa ja sen viihtyisässä takkahuoneessa? Tai voisiko ilta pitää sittenkin sisällään juhlaillallisen Temple of Challengessa? Vai katetaanko seurueellesi mieluummin tyylikäs cocktail-tilaisuus Serendipity Caféhen?

Juhlasi Tiedepuistolla voivat pitää sisällään lähes mitä vain. Tutustu tiloihimme!

Catering-palvelusta mieluisat menut

Tarjoiluista ei sinun tarvitse pikkujouluissasi huolehtia. Catering-ammattilaisemme suunnittelevat ja valmistavat toiveidesi pikkujoulumenun käden käänteessä. Katetaanko pöytään perinteiset laatikot rosolleineen, värikäs salaattibuffet, juustotarjoilu tai vaikka valikoima susheja? Kerro sinä – täällä päässä vastataan itse käytännön toteutuksesta.

Jokaisen saunan yhteydessä on keittiötila, joten omat virvokkeet ja eväät voi jokainen kylpijä laittaa viileään kylpyjen ajaksi. Myös lämpimän välipalan laittaminen käy vikkelästi hyvin varustelluissa tiloissa – vaikka ammattilaisen opastuksella kokkauskurssin merkeissä.

Katso pikkujoulumenu 2020

Saisiko olla oheisohjelmaa?

Jos ohjelmapuoli on pikkujouluissasi vielä suunnitteluasteella, kerromme mieluusti lisää ohjelmapaketeistamme tai lähialueen aktiviteettimahdollisuuksista. Iltaanne voi kuulua vaikka juomatasting, kokkauskurssi tai keilaturnaus!

Tutustu ohjelmapaketteihimme tai kysy lisää!

Hyppää suoraan varauskalenteriimme ja varaa paras pikkujouluajankohta seurueellesi – nopeat vievät parhaat päivät päältä!