Haku

Kansainvälistymisen palvelut

Yrityksen vahva kasvu tapahtuu usein kansainvälistymisen kautta. Uusille markkinoille meneminen vaatii tietoa muun muassa paikallisesta yrityskulttuurista, lainsäädännöstä, tarvittavista asiakirjoista.

Palvelu voi sisältää esimerkiksi seuraavia toimenpiteitä:

  • Uusille markkinoille meno
  • Liiketoimintakulttuurituntemus
  • Kumppanuuksien ja verkostojen luominen
  • Messut, tapahtumat ja tiedonhakumatkat

Kuten muutkin palvelumme, myös kansainvälistyminen pitää sisällään yrityksen alku- tai nykytilanteen analyysin, jonka perusteella kansainvälistymistoimenpiteitä ryhdytään suunnittelemaan ja etsimään sopivia yhteistyökumppaneita.

Kansainvälistymispalvelumme voikin olla tarpeidesi mukaan kaikkea konsultoinnista juridiseen neuvontaan tai koulutuksesta messuesiintymisen järjestämiseen. Kansainvälisyyteen liittyy vahvasti myös ulkopuolinen rahoitus, ja saat meiltä apua sen hakemiseen. Verkostojemme kautta paikallisten yhteistyökumppanien löytyminen kohdemaasta käy helposti.

Vahvoja osaamisalueitamme ovat erityisesti Venäjä, Eurooppa, Japani, Kiina ja Yhdysvallat. Autamme sopivien kohdemarkkinoiden, -maiden ja –alueiden määrittelyssä.

Ota yhteyttä ja kerro millaisin tavoittein yrityksesi on suuntaamassa kohti kansainvälisyyttä, niin voimme suunnitella niitä tukevan palvelukokonaisuuden!