Haku

Liity Louhelan Woiman jäseneksi!

Louhelan Woiman jäseniksi voivat liittyä kaikki Joensuun Tiedepuiston tiloissa työskentelevät henkilöt. LoW:n jäsenyys edellyttää vuosittaista jäsenmaksua joko yrityksenä tai yksityisenä henkilönä. Liittyminen tapahtuu maksamalla jäsenmaksu. Tervetuloa mukaan joukkoomme!

Liity jäseneksi - toimi näin!

Uudet jäsenet

Jäseneksi haluavat ilmoittavat siitä Louhelan Woimalle: low@tiedepuisto.fi. Ilmoita, missä yrityksessä työskentelet ja liitytkö yksityishenkilönä vai haluatko ilmoittaa jäseneksi koko yrityksen. Yritysjäsenet ilmoittavat lisäksi yrityksen henkilömäärän (Tiedepuistolla työskentelevät henkilöt) ja nimeävät yhteyshenkilön Louhelan Woimaan liittyvissä asioissa.

Paluupostissa saatte jäsenmaksulaskun sekä tunnukset jäsenpalveluumme myClubiin.

Vanhat jäsenet

Jäsenmaksulasku toimitetaan vuoden alussa automaattisesti sähköpostiin. Yritysjäsenten lasku toimitetaan yrityksen vastuuhenkilölle tai yrityksen ilmoittamaan laskutusosoitteeseen.  

Jäsenmaksun suuruus perustuu yrityksen henkilömäärään (Tiedepuistolla työskentelevät henkilöt). Päivitetty jäsenmaksutaulukko löytyy Louhelan Woiman www-sivuilta. Lasku muodostetaan yrityksen myClubissa olevan henkilömäärän mukaan. Kannattaa siis ennen vuoden vaihdetta käydä päivittämässä myClubiin henkilökuntanne tiedot oikein (lisätään uudet henkilöt ja poistetaan vanhat). Laskua koskevat muutokset voi ilmoittaa: low@tiedepuisto.fi.

Jäsenmaksut 2017

Yrityksessä 1 hlö 17 €/hlö
Yrityksessä 2-4 henkilöä 34 €/yritys
Yrityksessä 5-9 henkilöä 80 €/yritys
Yrityksessä 10-20 henkilöä 180 €/yritys
Yrityksessä 21-30 henkilöä 280 €/yritys
Yrityksessä 31-40 henkilöä 380 €/yritys
Yrityksessä 41-50 henkilöä 480 €/yritys
Yrityksessä 51-60 henkilöä 580 €/yritys
Yrityksessä yli 60 henkilöä 650 €/yritys

Yksityishenkilön jäsenmaksu on 17 €/vuosi. Alv 0 %.

myClub jäsenyytesi tukena

myclub-järjestelmä kuuluu olennaisena osana Louhelan Woiman jäsenyyteen. myClubin avulla LoW hallinnoi jäsenrekisteriä, jäsenkortteja ja tapahtumailmoittautumisia.

Jäsenenä saat käyttöoikeuden myClubiin, jolla voit ylläpitää itse kätevästi omia yhteystietojasi, saat laskut ja jäsentiedotteet automaattisesti omalle jäsensivullesi. Omalta jäsensivultasi voit myös ilmoittautua helposti LoW:n avoimiin tapahtumiin ja tulostaa jäsenkortin. Lue lisää täältä.

Jäsenkortit

Louhelan Woiman jäsenkortit ovat voimassa kalenterivuoden kerrallaan.

Jäsenkortin saat kirjautumalla myClub-järjestelmään. Voit joko tulostaa kortin tai tallentaa sen sähköisesti puhelimeesi.

Jäsenkortti on henkilökohtainen ja se on voimassa kalenterivuoden kerrallaan. Jäsenkortti pyydetään esittämään, kun varaat vuoroja tai ostat lippuja esim. Vesikkoon, Kuntokeitaalle, Foreverille tai kun haet Aulapalvelusta käyttöoikeuden Tiedepuiston kuntosalille.

Tsekkaa täältä jäsenkorttietusi!