Search

Henkilöstön yhteystiedot

Read more »

Pysäköinti

Read more »

Lataa mobiilikartta

Read more »

Opastus

Joensuun Tiedepuisto koostuu kuudesta lähekkäin sijaitsevasta rakennuksesta. Rakennukset on numeroitu ja niillä on oma numero- ja kirjainyhdistelmä. Jokaisella rakennuksella on lisäksi oma värikoodinsa. Samat väri-, numero- ja kirjainkoodit toistuvat kaikissa opasteissa, jolloin oikean paikan löytäminen on helppoa ja loogista.

Oviteippauksin merkittyjen pääkulkureittien (1. kerros) ovet ovat auki virka-aikana klo 7.40 -16.30. Virka-ajan ulkopuolella rakennuksista pääsee aina ulos ja hisseillä kulkemaan alas. Hätätilanteessa käytä portaita!

Tiedepuistolla toimivien yritysten sijainnin löydät yritysrekisteristä >>.

Facilities and services

Meeting rooms

 • Ahti1 building1 floor

  Ahti

  1 building, 1 floor

  kokoushuoneet

  Ahti on kompakti kahdeksan hengen kokoustila, jossa jopa etäpalaverien pitäminen onnistuu hyvin tv-näytön ja modernin äänentoiston ansiosta. Viihtyisässä ja valoisassa, suurilla ikkunoilla varustetussa miljöössä ajatus lentää ja ideat jalostuvat tuloksia tuoviksi päätöksiksi. Tilavalle palaveripöydälle mahtuvat mainiosti niin kokouspaperit, suuret luonnoslehtiöt kuin läppärit ja tabletitkin – herkullisista kokoustarjoiluista puhumattakaan!

  Avaa tilan tiedot »

 • Aino1 building3 floor

  Aino

  1 building, 3 floor

  kokoushuoneet

  Aino on pienehkö, mutta sitäkin toimivampi tila – varsinkin kun puhutaan vapaamuotoisista pienistä palavereista, kehityskeskusteluista tai sparraushetkistä. Olohuonemainen ja intiimi huone soveltuu erinomaisesti myös yksilötyöskentelyyn tai work shop -käyttöön. Pyöreän pöydän ympärillä on helppo keskittyä vaativienkin tehtävien tekoon tai päästä flow-tilaan ilman ylimääräisiä keskeytyksiä useiksi tunneiksi.

  Huom! Varattavissa ainoastaan Tiedepuiston organisaatioiden käyttöön.


  Avaa tilan tiedot »

 • Apollo4B building1 floor

  Apollo

  4B building, 1 floor

  isot tilat

  Apollo on arkisin vain coworkingtilojen maksavien asiakkaiden käytössä, mutta viikonloppuisin myös muiden varattavissa. Varaukset tilaan vain aulapalvelun kautta info@businessjoensuu.fi tai 010 419 8010.

  Apollo sopii erinomaisesti mm. työpajatyöskentelyyn, rentoihin koulutuksiin ja kokouksiin sekä vapaamuotoisempaan yhdessäoloon.
  Tilassa on laadukkaat Tandbergin videoneuvottelulaitteet huippuäänentoistolla, iso sohva, sohvapöytä + nojatuoli-ryhmiä ja säädettäviä työpisteitä. Apollossa järjestettäviä tilaisuuksia voidaan seurata yhteisöllisesti myös muualta 4B:n ykköskerroksen tiloista.

  Avaa tilan tiedot »

 • Athene3B building1 floor

  Athene

  3B building, 1 floor

  isot tilat

  3B-rakennuksen aulatila Athene on viihtyisästi nojatuolein ja baaripöydin sisustettu lounge-henkinen miljöö, joka tarjoaa upean ympäristön monenlaisille tapahtumille aina messuista juhlaviin cocktail-iltoihin ja kahvitilaisuuksiin. Athene sopii mainiosti vapaaseen seurusteluun ja verkostoitumiseen, mutta myös pienimuotoisten lehdistö- tai tiedotustilaisuuksien pitäminen onnistuu tilassa mainiosti. Ylimääräistä avaruutta ja juhlavuutta Athenelle antavat korkeat ikkunat ja tilaa hallitseva punainen seinä.

  Avaa tilan tiedot »

 • Fortuna4B building1 floor

  Fortuna

  4B building, 1 floor

  kokoushuoneet

  Fortunan lounge-henkisessä tilassa on suuri teräväpiirtonäyttö, tyylikäs kulmasohva ja kaksi nojatuolia. Olohuonemainen Fortuna sijaitsee aivan kahvila Forumin läheisyydessä, josta järjestyvät helposti niin makeat kuin suolaisetkin purtavat vapaamuotoisiin kokouksiin tai vaikkapa luoviin ideariihiin. Fortuna sopii erinomaisesti myös erilaisiin illanviettoihin: modernilla äänentoistolla varustettu kodikas tila on kuin tehty esimerkiksi harrastus- tai työporukan elokuva- ja peli-iltoja varten.

  Avaa tilan tiedot »

 • Gaia3B building2 floor

  Gaia

  3B building, 2 floor

  kokoushuoneet

  Gaia on viihtyisä kokoustila, jossa saman pöydän ääreen mahtuu hyvin kymmenenkin henkilöä. Ajanmukainen varustelutaso antaa menestymisen eväät kaikenlaisiin agendoihin. Tässä asiallisessa ja business-henkisessä miljöössä ryhti suoristuu kuin huomaamatta ja motivaatio tehokkaaseen työskentelyyn nousee kuin itsestään jo heti sisään astuessa.

  Avaa tilan tiedot »

 • Jupiter4B building1 floor

  Jupiter

  4B building, 1 floor

  kokoushuoneet

  Jupiter on varsinainen luksuskokoushuone, johon mahtuu 14 henkilöä pitkän pöydän ääreen. Forum-kahvilan vieressä sijaitsevan tilan sisustuksessa on käytetty korkealuokkaisia kalusteita, kuten nahkaisia työtuoleja ja tammisia pöytiä. Nykyaikainen kokoustekniikka viimeistelee tilakokonaisuuden.

  Avaa tilan tiedot »

 • Kronos3B building3 floor

  Kronos

  3B building, 3 floor

  kokoushuoneet

  Pirteän pinkeillä kokoustuoleilla sisustettu Kronos on viihtyisä kokoustila, jossa erilaiset kokoukset, palaverit ja meetingit saadaan vietyä tehokkaasti maaliin. Videotykillä ja valkokankaalla varustettu palaverihuone on oivallinen miljöö päätöksentekoon, keskusteluun ja projektien suunnitteluun sekä ideointiin. Toisaalta, kukapa kieltää järjestämästä tilassa vaikkapa jännittävää lautapeliturnausta tai luovaa työpajaa?

  Huom! Varattavissa ainoastaan Tiedepuiston organisaatioiden käyttöön.

  Avaa tilan tiedot »

 • Louhela-sali1 building1 floor

  Louhela-sali

  1 building, 1 floor

  isot tilat

  Aivan 1-rakennuksen sisääntulon ja aulapalvelun tuntumassa sijaitseva Louhela-sali on nykyaikainen auditorio, josta löytyy mm. pöytäkone, kaksi videotykkiä, äänentoisto ja mikrofonit. Jo varauksen teon yhteydessä on hyvä myös mainita tietoteknisistä käyttö- tai erityistarpeista, jotta paikalla on tarpeen mukainen tekninen tukihenkilöstö.

  Kahvit, virvokkeet ja pienet purtavat hoituvat tilan viereen katettavaan tarjoilupöytään vaivattomasti läheisistä ravintoloista Louhesta ja Puistosta. Myös lounaan järjestäminen vieraille onnistuu helposti pidempien seminaarien tai kokousten kohdalla kyseisissä ravintoloissa.

  Huom! Tilan minimivaraus on 3 tuntia.


  Avaa tilan tiedot »

 • Mercurius4B building1 floor

  Mercurius

  4B building, 1 floor

  kokoushuoneet

  Mercurius on valoisa ja tilava luksuskokoushuone, johon mahtuu 14 henkilöä pitkän pöydän ääreen. Tilan sisustuksessa on käytetty korkealuokkaisia kalusteita, kuten nahkaisia työtuoleja ja tammisia pöytiä. Tyylikäs tila on erinomainen paikka asiallisille kokouksille ja meetingeille, joissa aika tulee käyttää tehokkaasti.

  Avaa tilan tiedot »

 • Minerva4B building1 floor

  Minerva

  4B building, 1 floor

  isot tilat

  Minerva on videotykillä ja laadukkaalla äänentoistojärjestelmällä varustettu tila, joka sopii oivallisesti kokous-, seminaari- ja koulutusympäristöksi suuremmillekin ryhmille. Minerva on moderni luokkamainen koulutustila, joka toimii loistavasti myös esim. workshopkäytössä.

  Avaa tilan tiedot »

 • Oasis-sauna3A building4 floor

  Oasis-sauna

  3A building, 4 floor

  saunat

  Kaveri- ja työyhteisöt, seminaariväki ja ahkerat kouluttautujat – Oasis-sauna tarjoaa lämpimät löylyt ja viihtyisän miljöön porukoille kuin porukoille. NetWork Oasiksen tiloissa sijaitsevaan uniikkiin, pyöreään saunaan mahtuu kerralla noin 12 kylpijää.

  Saunatiloissa on valmiina pyyhkeet ja laudeliinat sekä jääkaappi saunaeväille ja -juomille. Tilan läheisyydessä on myös keittiö ja kahvila, jotka ovat vieraiden käytössä saunatilaisuuksissa. Huom. Astioita ei ole tiloissa valmiina.

  Avaa tilan tiedot »

 • Olympia3B building5 floor

  Olympia

  3B building, 5 floor

  isot tilat

  Olympia on monikäyttöinen kokous-, seminaari- ja koulutustila, jossa onnistuvat pidemmätkin tilaisuudet aina asiapitoisista seminaareista ja kokouksista rennompiin illanviettoihin tai työpajoihin.Olympian bonus on varsinkin kesäaikaan iso katettu terassi. Tehokkaan tiimityöskentelyn, antoisan koulutuksen tai luovan työpajan jälkeen on mukava rentoutua seinän takana sijaitsevan Zeus-saunan lämpimissä löylyissä, jonne mahtuu kerralla kylpemään suurempikin porukka.


  Avaa tilan tiedot »

 • Rhea3B building4 floor

  Rhea

  3B building, 4 floor

  kokoushuoneet

  Rhea on kodikas kokoustila, joka on tyyliltään samanlainen kuin Gaia- ja Kronos-huoneet. Rauhallisessa Rheassa on helppo syventyä tärkeisiin asioihin, työskennellä tiimissä tai käydä kehittäviä keskusteluja. Huoneessa myös dokumenttien, kuvien tai videoiden katsominen porukalla käy kätevästi suuren valkokankaan ja videotykin ansiosta.

  Avaa tilan tiedot »

 • Sampo1 building4 floor

  Sampo

  1 building, 4 floor

  kokoushuoneet

  Sampo on 1-rakennuksen kattokerroksessa sijaitseva kokoustilan ja saunaosaston uniikki yhdistelmä. Monipuolisessa tilassa on takka, tilava parveke sekä kompakti keittiö. Tilan varusteluun kuuluvat myös erinomainen äänentoistojärjestelmä ja tv-näyttö.

  Sampo sopii loistavasti esimerkiksi illanviettojen tai asiasisältöisten tiimi- tai virkistyspäivien pitopaikaksi. Suuren palaveripöydän ympärillä työskentely sujuu tehokkaasti, ja aherruksen jälkeen tilaisuuden rennompi osuus on helppo siirtää vaikka takan ääreen tai Sampo-saunan lauteille! Tämän parempia puitteita, jossa yhdistyvät kokousympäristö ja rento, yhteisöllinen seurustelutila, on vaikea löytää!


  Avaa tilan tiedot »

 • Sampo-sauna1 building4 floor

  Sampo-sauna

  1 building, 4 floor

  saunat

  Sampo-sauna on osa monipuolista Sampo-tilaa, joka on uniikki, kokoustilan ja sauna-takkahuoneen yhdistelmä 1-rakennuksen ylimmässä kerroksessa. Sampo-tilassa on avara parveke, laadukas äänentoistojärjestelmä, tv-näyttö, takka ja keittiö. Sampo sopii loistavasti esimerkiksi pienen työyhteisön asiasisältöisiin virkistyspäiviin tai kaveriporukan illanviettoihin.
  Huom. Astioita ei ole keittiötilassa valmiina.

  Avaa tilan tiedot »

 • Saturnus4B building1 floor

  Saturnus

  4B building, 1 floor

  kokoushuoneet

  Saturnus on videoneuvotteluihin vuokrattava tila, jossa laadukkaiden Tandbergin videoneuvottelulaitteiden ansiosta neuvotteluun osallistujat näkyvät teräväpiirtonäytöllä luonnollisen kokoisina. Laitteiden ansiosta puheen laatu on tilassa erinomainen, minkä vuoksi etänä olevat henkilöt tuntuvat olevan samassa huoneessa paikan päällä istuvien kanssa. Myös erilaisten sähköisten materiaalien esittäminen onnistuu Saturnuksen suurilla resoluutiolla varustetuilla näytöillä mainiosti.


  Avaa tilan tiedot »

 • Serendipity Cafe3A building4 floor

  Serendipity Cafe

  3A building, 4 floor

  isot tilat

  Viihtyisä ja valoisa tv-näytöllä ja kaiutinjärjestelmällä varustettu Serendipity Cafe sijaitsee netWork Oasiksen tiloissa Tiedepuiston neljännessä kerroksessa. Serendipity Cafen läheisyydessä sijaitsevan keittiön ja saunan ansiosta tilan monipuoliset käyttötavat moninkertaistuvat. Sauna- tai peli-ilta, ideariihi, rento tiimipalaveri, koulutustilaisuus tai tyhypäivä – puitteet kotoisassa Serendipity Cafessa ovat mitä parhaat hetkiin kuin hetkiin.

  Avaa tilan tiedot »

 • Tapio1 building4 floor

  Tapio

  1 building, 4 floor

  kokoushuoneet

  Tapio on olohuonemainen ja kotoisa kokoustila, joka on sisustettu viihtyisällä sohvakalustolla. Tila tarjoaa tapaamiseen kuin tapaamiseen hieman tavallista rennomman ympäristön, mutta silti fläppitauluin ja tv-näytöllä varustettu miljöö ei ole hassumpi paikka suurtenkaan suunnitelmien tai päätösten linjaamiseen.

  Avaa tilan tiedot »

 • Temple of Challenge3A building4 floor

  Temple of Challenge

  3A building, 4 floor

  isot tilat

  Temple of Challenge on ainutlaatuisen näyttävä seminaarisali netWork Oasiksen tiloissa. Salissa on 180 astetta kaartuva valkoinen seinäpinta, johon kuva tuotetaan kahdella projektorilla. Dokumenttikamera ja laadukas äänentoistojärjestelmä lisäävät tilan monikäyttöisyyttä. Avaraa miljöötä pystytään muokkaamaan helposti toiveiden mukaan esimerkiksi viihtyisäksi teatteriksi, avaraksi messutilaksi, juhlavaksi illallissaliksi tai tehokkaan kokouksen pitopaikaksi – eikä intiimin rock-keikan järjestäminenkään muodostu Temple of Challengessa ongelmaksi. Avaruutta ja juhlavuutta tilalle antavat entisestään yhdeksän metriä korkeat ikkunat, joista on upeat näkymät ulos.

  Huom! Minimivaraus 3 tuntia.

  Avaa tilan tiedot »

 • Ukko1 building4 floor

  Ukko

  1 building, 4 floor

  kokoushuoneet

  Ukko on avara ja moderni kokoustila, jossa U:n muotoisen pöydän ääreen mahtuu keskustelemaan ja kokoustamaan kerralla 14 henkilöä. Ukkoon on mahdollista sijoittaa pöydät ja istumapaikat myös teatterimaiseksi rivistöksi, ryhmätyöskentelyyn sopiviksi pisteiksi tai perinteiseksi luokkahuoneeksi, mikä lisää tilan käyttömahdollisuuksia.

  Huom. Ukko on ainoastaan Tiedepuiston organisaatioiden käytettävissä.


  Avaa tilan tiedot »

 • Vellamo1 building1 floor

  Vellamo

  1 building, 1 floor

  kokoushuoneet

  Vellamo on viihtyisän kabinettimainen palaveritila, jossa suuren pöydän ympärille mahtuu kokoustamaan kerralla suurempikin tiimi. Monipuolinen varustustaso, johon kuuluvat mm. videotykki ja valkotaulu, tarjoaa hyvät edellytykset erilaisille tapaamisille sekä palavereille. Viihtyisästi kalustettu, avara miljöö on puitteiltaan erinomainen luovien ideoiden pallotteluun, asialistojen tehokkaaseen käsittelyyn sekä hedelmällisiin keskusteluhetkiin.

  Avaa tilan tiedot »

 • Victoria 14B building1 floor

  Victoria 1

  4B building, 1 floor

  kokoushuoneet

  Victoria 1 on 20hlön tila, jossa on muunneltavia kalusteita 10 henkilölle sekä 10 hengen kokouspöytä. Modernit ja viihtyisät kokoustilat Victoria 1 ja 2 voidaan yhdistää suureksi yhtenäiseksi 30 hlön tilakokonaisuudeksi helposti siirtoseinällä. Molemmissa tiloissa on omat, suuret teräväpiirtonäytöt ja laadukas äänentoistojärjestelmä, mikä lisää tilojen monikäyttöisyyttä. Avarat, suurilla ikkunoilla varustetut tilat tarjoavat loistavat puitteet mm. koulutuksille, projektipäiville tai tiimityöskentelylle.


  Avaa tilan tiedot »

 • Victoria 24B building1 floor

  Victoria 2

  4B building, 1 floor

  kokoushuoneet

  Victoria 2 on 10hlön valoisa kokoustila pienemmän porukan kokouksiin tai koulutuksiin.
  Modernit ja viihtyisät kokoustilat Victoria 1 (20hlöä) ja Victoria 2 voidaan yhdistää suureksi 30 hlön yhtenäiseksi tilakokonaisuudeksi helposti siirtoseinällä. Molemmissa tiloissa on omat, suuret teräväpiirtonäytöt ja laadukas äänentoistojärjestelmä, mikä lisää tilojen monikäyttöisyyttä. Avarat, suurilla ikkunoilla varustetut tilat tarjoavat loistavat puitteet mm. koulutuksille, workshopeille tai tiimityöskentelylle.

  Avaa tilan tiedot »

 • Zeus-sauna3B building5 floor

  Zeus-sauna

  3B building, 5 floor

  saunat

  3B-rakennuksen ylimmässä kerroksessa sijaitsevaan suureen Zeus-saunaan mahtuu samanaikaisesti jopa 20 henkilöä. Viihtyisän saunan pehmeisiin löylyihin on helppo yhdistää tehokas kokous tai koulutus saunatilan vieressä olevassa Olympia-kokoustilassa. Zeuksen läheisyydessä on myös pieni keittiö. Huom! Astioita ei ole tilassa valmiina.

  Avaa tilan tiedot »

 

Saapuminen Joensuun Tiedepuistolle

Tulitpa mistä ilmansuunnasta tai millä kulkuvälineellä tahansa, saapuminen Joensuun Tiedepuistolle on helppoa. Katso oheisesta google kartasta tarkempi sijainti.

Etäisyyksiä:

 • Lentokenttä 11 km
 • Matkakeskus 2,2 km
 • Kuopio 135 km
 • Kajaani 230 km
 • Koli 71 km
 • Helsinki 437 km
 • Lappeenranta 236 km

Saapuminen linja-autolla

Paikallisliikenteen linjat 103 ja 5 kulkevat keskustasta Tiedepuiston taakse Urheilupuistoon.

Lisätietoja joukkoliikenteestä: www.joensuu.fi/jojo ja aikatauluhaku: http://bussit.joensuu.fi/reittiopas/main#