Haku

Minun Tiedepuistoni -kanava

Minun Tiedepuistoni -kanava kokoaa yhteen paikkaan tiedot ja ohjeet, joita tarvitset ottaaksesi kaiken irti Joensuun Tiedepuiston tiloista ja palveluista.

Kiinteistö

Tiedepuisto on paitsi työpaikka ja yhteisö, myös iso kiinteistö, johon liittyy monenlaista tekniikkaa ja erilaisiin käyttötarkoituksiin tarkoitettuja tiloja.

Tästä Kiinteistö-osiosta saat lisätietoa sosiaalitilojen käytöstä, postin ja muiden tavaroiden lähettämisestä ja vastaanottamisesta, yritysten näkyvyydestä Tiedepuiston tiloissa sekä talotekniikkaan liittyen ilmanvaihdosta ja lämmityksestä. Myös sisäilmaa, turvallisuutta, siivousta ja kiinteistönhoitoa, löytötavaroita sekä tietoliikenneyhteyksiä koskevat keskeiset tiedot on koottu tänne. Täältä pääset myös saunoja ja kokoustiloja koskevan tiedon lähteille.

Palvelut yrityksille

Joensuun Tiedepuistosta löytyy aina sopivat tilaratkaisut ja niihin liittyvät monipuoliset palvelut. Tilojen ja niihin liittyvien palvelujen lisäksi saat käyttöösi saman katon alta löytyvät liiketoiminnan kehittämisen asiantuntijapalvelut.

Joensuun Tiedepuistossa toimivilla yrityksillä ja organisaatioilla on käytössään kattava palveluvalikoima, joka helpottaa yritystoiminnan ja työntekijöiden arkea sekä kokousten järjestämistä. Lisäksi tarjolla on virikkeitä myös vapaa-aikaan sekä monipuolisia palveluja erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Laaja palvelukokonaisuus mahdollistaa sen, että yritysten ja niiden henkilökunnan tärkeimmät päivittäiset toiminnot voidaan hoitaa saman katon alla.