Haku

Rautaista kuntoa ja energiaa arkeen – kuntosali käytössäsi

Louhelan Woiman jäsenenä sinulla on mahdollisuus käyttää Joensuun Tiedepuistosta löytyvää kuntosalia. Jätä tekosyyt sikseen, tätä vaivattomammin kuntosalitreeniä tuskin pystyy arkeen yhdistämään!

Tiedepuiston kuntosalilta löydät kaikki tehokkaassa kuntosalitreenissä tarvittavat peruslaitteet, levyt, tangot ja käsipainot. Lisäksi käytössäsi on muun muassa kahvakuulia, jumppapalloja ja -mattoja. Katso tästä tarkempi listaus kuntosalin varustuksesta.

Näin saat kuntosalille käyttöoikeuden

Salin käyttöoikeuden saa kuntosalin käyttömaksun maksamalla ja esittämällä maksutositteen sekä voimassaolevan jäsenkortin Tiedepuiston Aulapalvelussa. Siellä allekirjoitetun sopimuksen myötä käyttäjä sitoutuu noudattamaan kuntosalin ohjeita ja sääntöjä. Aulapalvelussa lisätään kulkutunnisteeseen myös kulkuoikeus kuntosalille ja neuvotaan oikea reitti paikan päälle. Kuntosali sijaitsee kellarikerroksessa.

Huom! Business Joensuu Oy tai Louhelan Woima ei ole vakuuttanut kuntosalin käyttäjiä vaan jokaisella käyttäjällä tulee olla oma tapaturmavakuutus!

Kuntosalin maksaminen tilisiirrolla

Kuntosalin käyttömaksu maksetaan Business Joensuu Oy:n tilille:
IBAN: OP FI05 5770 0520 0133 57
BIC: OKOYFIHH
Maksutositteeseen viite: kuntosalimaksu

Kuntosalimaksujen maksaminen SporttiPassilla

Tiedepuiston kuntosalimaksujen maksaminen onnistuu nyt SporttiPassilla. SporttiPassi on puhelinnumeroon perustuva liikuntaedun maksuväline, joka mahdollistaa tuhansien palveluntarjoajien maksut. Etua voi hyödyntää myös esim. urheiluseurojen ja tapahtumien laskujen maksuun. Tutustu tarkemmin: www.epassi.fi/sporttipassi/

 1. Kun käytössäsi on SporttiPassi voit maksaa Tiedepuiston kuntosalimaksun SporttiPassin verkkomaksulla.
 2. Kirjaudu sisään omilla tunnuksillasi www.epassi.fi -sivulla
 3. Valitse SporttiPassin verkkomaksut
 4. Aloita kirjoittamalla valikkoon Joensuun Tiedepuisto, kun järjestelmä löytää sen valitse palveluntarjoaja ja paina "seuraava"
 5. Kirjoita summa euroissa
 6. Kirjoita palvelunkuvaukseen mitä maksu koskee tai laskun viite
 7. Paina maksa
 8. Allekirjoita sähköpostiin saamasi seteli ja tuo se tositteena maksusta (aulapalveluun).

Kuntosalimaksujen maksaminen  Smartumilla

 1. Vastaanotamme aulapalvelussa seuraavia Smartum-maksuvälineitä:
 2. Smartum Liikuntaseteli, arvo 4 euroa.
 3. Smartum Liikunta- ja kulttuuriseteli, arvo 5 euroa.
 4. Smartum Saldo. Sähköinen maksuväline liikunta- ja kulttuurieduille.
 5. Smartum-setelit
  Maksa kuntosalimaksu aulapalvelussa joko kokonaan tai osittain Smartum seteleillä.

Smartum saldo – verkkomaksu netissä

Maksa maksu joko kokonaan tai osittain omassa Smartum-verkkopalvelussa ja esitä aulapalvelussa kuitti (tulosteena tai älypuhelimen ruudulta) maksetusta maksusta.

Maksu osittain Smartumilla

Jos maksat maksun vain osittain Smartumilla, maksa loppuosa etukäteen tilisiirtona Business Joensuu Oy:n tilille: FI05 5770 0520 0133 57, viesti: oma nimi/kuntosalimaksu. Tulosta maksusta kuitti ja tuo se Smartum seteleiden tai Smartum Saldon maksukuitin kanssa aulapalveluun. Huolehdithan, että summat täsmäävät, emme palauta ylimääräisiä maksuja.

Huomaathan, että aulapalvelussa ei voi maksaa kuntosalimaksuja käteisellä tai kortilla. Smartum seteleitä tai Smartum Saldoa ei myöskään vaihdeta rahaksi eikä niistä anneta takaisin vaihtorahaa.

Uutta sisältöä.