Haku

Pysäköinti ja pyöräparkit


Autolla, pyörällä vai moottoripyörällä? Taitatapa työmatkasi kulkupelillä millä tahansa, löydät sille turvallisen säilytyspaikan työpäiväsi ajaksi aivan Tiedepuiston läheltä. Tarkista myös voisitko hyödyntää bussia työmatkoillasi!


Autojen pysäköinti pysäköintitalossa ja Länsikadun varrella


Kätevin tapa järjestää pysäköinti on käyttää Hallitie 2 -pysäköintitaloa. 500-paikkaisesta talosta löytyy paikkoja niin lyhyt- kuin pidempiaikaiseen pysäköintiin. Pysäköintitalon lisäksi Tiedepuiston edessä Länsikadun varrella on rajoitetusti kahden tunnin kiekkopysäköintipaikkoja.


Autojen pysäköinti piha-alueilla


Sisäpihoilla pysäköinti on kielletty. Pysäköinti on sallittu ainoastaan virallisella Joensuun Tiedepuiston omalla huoltopysäköintiluvalla. Huoltoajoa ja huoltopysäköintiä varten aulapalveluista on mahdollista saada pysäköintilupa.

Pyöräparkit

Polkupyörät piha-alueilla on säilytettävä niille varatuissa polkupyörätelineissä. Polkupyörille tarkoitettuja katoksia löytyy sisäpihalta sekä Ravintola Louhen terassin vierestä (1-rakennus).

Telineisiin hylätyt polkupyörät kerätään pois telineistä kesäkuun alussa. Tästä ilmoitamme asiakkaillemme, jolloin niitä on mahdollisuus kysellä aulapalveluista.


Moottoripyörien pysäköinti


Moottoripyörille on pysäköintipaikkoja Tiedepuiston sisäpihalla, rakennusten 2, 3B ja 4A väliin jäävällä alueella. Kysy tarkemmat ohjeet aulapalvelusta!


Bussilla töihin


Tiedätkö kuinka lähelle Tiedepuistoa pääsisit bussilla? Linjat 5 ja 103 kulkevat kulmiltamme säännöllisesti. Lisäinfoa aiheesta antavat Nysse-sovellus tai https://joensuu.digitransit.fi/