Haku

Tiedottaminen ja uutiskirjeet


Tiedotamme sähköpostitse uutiskirjeillä kaikista niistä asioista, joista sinun tulee Joensuun Tiedepuiston käyttäjänä tietää – huolehdithan siis, että tiedossamme on ajantasainen sähköpostiosoitteesi. Ajankohtaisista asioista tiedotetaan myös sähköisillä infonäytöillä, joita löytyy eri puolilta Tiedepuistoa. Muista, että voit aina lisäksi kysyä neuvoa Tiedepuiston aulapalvelusta!


Uutiskirjelistalle liittyminen


Kun yrityksesi muuttaa Tiedepuistolle, pyydämme sähköpostiosoitettasi ja liitämme sinut mukaan uutiskirjelistalle.

Uutiskirjelistalle liittyminen on tärkeää, jo turvallisuudenkin kannalta – tiedotamme uutiskirjeiden kautta muun muassa kiinteistön käyttöön liittyvistä poikkeustiloista, esimerkiksi mahdollisista vesikatkoista. Uutiskirjelistan kautta saat myös tiedot Tiedepuiston ja Louhelan Woiman tapahtumista ja muista Tiedepuistoon liittyvistä ajankohtaisista asioista, joista sinun tilojemme käyttäjänä on hyvä tietää.

Käytämme uutiskirjelistaa vain Tiedepuiston omaan tiedottamiseen. Emme siis ota mukaan aiheita ulkopuolelta, esimerkiksi Tiedepuistossa toimivista yrityksistä.

Miksi en saa uutiskirjeitä?

Tarkista ensimmäisenä sähköpostisi roskapostilaatikko. Sähköpostiohjelmasi on voinut ohjata uutiskirjeemme sinne.

Jos et löydä uutiskirjettä roskapostienkaan joukosta, ota yhteyttä Tiedepuiston aulapalveluun.

Facebookin Tiedepuistolaiset-ryhmä

Facebookista löydät Tiedepuistolaiset-ryhmän. Se on vapaamuotoinen, suljettu ryhmä, joka toimii tiedotuskanavana kaikille Tiedepuiston yhteisön jäsenille. Sana on vapaa!


Lukulehdet

Joensuun Tiedepuistoon on tilattu Karjalainen, Helsingin Sanomat ja Kauppalehti – käy lukaisemassa päivän lehdet vaikka lounaan tai kahvitauon yhteydessä! Lukulehdet löytyvät pääaulasta (1-rakennus), netWork Oasiksesta (3A-rakennus, 4. kerros) sekä ravintoloista.