Haku

Joensuun Tiedepuistossa toimivien yritysten osoitteet


Yrityksenne osoite kiinteistössämme on:
Länsikatu 15 Rakennus nro xxx (esim. 3A) 80110 Joensuu


Saapuva posti

Kirjeposti

Posti jakaa yrityksenne kirjepostit rakennuksen ala-aulassa olevaan postilokeroon, joka on merkitty yrityksenne nimellä. Postilokero toimii koodilukolla, jonka käytössä opastaa aulapalvelu. Kirjeposti jaetaan yritysten postilokeroihin arkisin klo 12 mennessä.


Postin toimittamat postipaketit

Postin toimittamat postipaketit jaetaan pääaulan pakettihuoneeseen.


Muiden pakettipalveluyhtiöiden ja tavarantoimittajien paketit

Voitte ilmoittaa lähettäjälle/tavarantoimittajille osoitetietojen lisäksi vastaanottajan nimen ja puhelinnumeron sekä Tiedepuiston rakennusnumerot (1, 2, 3A, 3B, 4A, 4B), jossa toimitilat sijaitsevat. Näin tavarantoimittajat voivat soittaa vastaanottajalle ja toimittaa paketit suoraan asiakkaan toimitiloihin. Muutoin tavaroiden nouto tapahtuu aulapalvelusta (1-rakennus).


Lähtevä posti

Klo 15 mennessä suoraan aulapalveluun (1-rakennus) toimitettu posti (kirjeet ja paketit) ehtii vielä saman päivän lähtevään postiin.

Aulapalvelun sijaan voit jättää lähtevän kirjepostin myös rakennuksista 3B, 4A ja 4B löytyviin aulapalvelun postilokeroihin – jätä kirjeposti näihin lokeroihin arkisin klo 14 mennessä, jotta se ennättää saman päivän postiin.

Suuremmat erät sekä erikoislähetykset, kuten pikakirjeet, kirjatut kirjeet jne. kannattaa toimittaa suoraan aulapalveluun.

Aulapalvelussa on lokerot, joihin voi jättää postin myös aulapalvelun ollessa kiinni (klo 16.15 jälkeen). Samoin yliopiston ja kaupungin sisäisen postin lokerot löytyvät aulapalvelusta.

Aulapalvelun viereisessä postihuoneessa (1-rakennus) on myös pakettien pakkaamista varten itsepalvelupiste, josta löytyy pakkauspaperia, kuplamuovia ja pakkausteippiä.

Jos yrityksenne haluaa tehdä oman palvelusopimuksen postinjakelusta Itellan kanssa, olkaa hyvä ja ottakaa yhteyttä suoraan Postiin: asiakaspalvelu@posti.com


Päivän lehdet

Karjalaisen, Helsingin Sanomat ja Kauppalehden voi lukea Tiedepuiston pääaulan vastaanottotilassa (1-rakennus, 1. krs).


Pakettihuone

Tiedepuiston pakettihuone sijaitsee 1-rakennuksen pääaulassa aulapalvelun vieressä.

Käyttö: Posti ja muut tavarantoimittajat toimittavat Tiedepuistolla sijaitsevien organisaatioiden paketit tähän huoneeseen.

Aulapalvelu ilmoittaa saapuneista paketeista vastaanottajille. Vastaanottajat voivat noutaa paketit tästä huoneesta, ja aulapalvelu avaa heille huoneen oven. 

Kulun- ja kameravalvonta: Tilassa on kulunvalvonta sekä kameravalvonta 24 h/vrk.

  

Pakettiautomaatit

3B-rakennuksen pääaulassa sijaitsevat Postin SmartPost-automaatti sekä Pakettipisteen automaatti. Nämä automaatit ovat Tiedepuistolla työskentelevien ja Tiedepuistolla sijaitsevien organisaatioiden käytettävissä. 3B-rakennuksen ulko-ovet ovat auki ma-pe klo 7.40 - 16.30.