Haku

Siivous ja kiinteistönhoito

ISS Palvelut Oy:n siivoojat ja kiinteistönhoitajat huolehtivat toimisto- ja yhteistilojen siivouksesta ja kiinteistönhoidosta Tiedepuistossa. Tavoitteena ei ole enempää eikä vähempää kuin huippuluokan viihtyisyys ja edustavat tilat niin sisällä kuin ulkona. ISS Palvelut Oy hoitaa myös kiinteistönhuoltopalvelut, kuten lämmityksen, ilmastoinnin ja kiinteistötekniikkaan liittyvät asiat.

Yleiset tilat ja toimistot

Yleiset tilat, kuten käytävät, neuvottelutilat ja wc:t, siivotaan päivittäin. Työhuoneet siivotaan kaksi kertaa viikossa seuraten puhtaustasoja ja siivouksen tarvetta. Yleisen viihtyvyyden vuoksi ja siivoojien työn helpottamiseksi jokaisen tulisi pitää työpisteensä mahdollisimman siistinä. Suosittelemme kaapeleiden ja johtojen nostamista pois lattialta. Kaapelit ja johdot voi kiinnittää kourujen tai vastaavien apuvälineiden avulla esimerkiksi työpöytien reunaan. Siivoojalle tulee myös antaa tilaa työnsä tekemiseen.

Pöydistä, ikkunalaudoilta ja tasopinnoista siivotaan vain vapaat tasopinnat. Siivoojalla ei ole lupaa siirrellä papereita ym.

Piha-alueet

Piha-alueiden hiekoitus tapahtuu arkisin kello 7 mennessä. Pyhäpäivisin hiekoitus tapahtuu kello 12 mennessä. Lumenpoiston jälkeen hiekoitus tapahtuu kahden tunnin kuluessa, samoin liukkauden synnyttyä.

Lumenpoisto ovien edustoilta ja kulkuväyliltä tapahtuu arkisin kello 7 mennessä ja pyhäpäivisin kello 12 mennessä. Lumikasat ajetaan pois piha-alueilta tarpeen vaatiessa.

Tarkemman palvelukuvauksen saa Assi Mikkoselta (puh. 040 020 7490, assi.mikkonen@businessjoensuu.fi).