Haku

Apu löytyy aulapalvelusta

Aulapalvelu on monessa mielessä Tiedepuiston hermokeskus: täällä tiedetään mitä ja missä tapahtuu. Käytännön opastuksen ja neuvojen lisäksi aulapalvelu tarjoaa Tiedepuistossa toimiville yrityksille laajan valikoiman tukipalveluita.

Aulapalvelu auttaa aina kun sinulla on kysyttävää

Jos monet neuvot Tiedepuistossa toimivalle yritykselle tulisi tiivistää yhdeksi ohjeeksi, se kuuluisi näin: kun olet epävarma, käänny aulapalvelun puoleen. Aulapalvelusta saat apua kaikissa Tiedepuistossa toimimiseen liittyvissä kysymyksissä.

1-rakennuksen pääaulassa sijaitseva aulapalvelu palvelee ma–pe klo 8 - 16.

3B- ja 4B-rakennusten aulassa on virtuaalinen aulapalvelu, joista on mahdollisuus ottaa kuva- ja ääniyhteys aulapalvelun henkilökuntaan klo 8–16.

Kokoustilojen myynti ja varaus sekä kokousjärjestelyt

Käänny aulapalvelun puoleen, kun etsit sopivaa kokous-, seminaari- tai vaikkapa saunatilaa Joensuun Tiedepuistolta.

Haluatko järjestelyjen sijaan keskittyä kokouksesi tai tapahtumasi sisältöön ja vieraisiin? Voit ulkoistaa tilaisuutesi järjestelyjä Joensuun Tiedepuiston kokouspalvelulle. Kokouspalveluun voidaan liittää muun muassa tilavuokraus, catering, ohjelma, kalusteet, tietotekniikka ja naulakkopalvelut. Kysy lisätietoja ja palveluiden hintoja aulapalvelusta.

Tutustu Tiedepuiston Kokousmaailman tarjontaan täällä.

Toimisto- ja sihteeripalvelut


Jos yrityksesi toimii Tiedepuistolla, pidä aulapalvelu mielessä, kun tarvitset apua erilaisissa toimistotöissä. Aulapalvelun kautta onnistuvat niin pienissä kuin suurissa erissä muun muassa kopioinnit, tulostukset ja skannaukset, liimasidonnat, laminoinnit, asiakirjojen tuhoaminen sekä sihteerityöt tuntihinnalla. Ja nämä vain esimerkkeinä - älä epäröi kysyä lisätietoja suoraan aulapalvelusta, saatat yllättyä siitä missä kaikessa aulapalvelu voi auttaa!

Katso toimisto- ja sihteeripalveluiden hinnasto tästä.

Aulapalvelun palveluvalikoiman hyödyntäminen on vaivattominta Prepaid Palvelupaketilla - kysy lisää Prepaid Palvelupaketista suoraan aulapalvelusta!

Toimistotarvikkeet


Aulapalvelussa on tarjolla laaja valikoima OfficePRO:n toimistotarvikkeita. Eniten kysyttyjä tuotteita löytyy valmiina hyllystä, muut tuotteet toimitetaan tilauksesta.

Hyllytuotteena saat aulapalvelusta muun muassa nämä tuotteet:

 • Kopiopaperit, lehtiöt, vihkot, fläppitaulupaperi, post-it-laput
 • Teipit, sinitarra, nitoja
 • Mapit, muovitaskut
 • Valkotaulutussit ja -puhdistussienet
 • Kirjekuoret, pakkausteipit, kuplamuovi
 • Paristot
 • USB-tikut (8 GB), DVD -R ja DVD R -levyt
 • Kahvi, sokeri, suodatinpussit, kahvimukit

OfficePRO:lle on ilmoitettu Tiedepuisto-yritysten laskutusosoitteet ja OfficePRO laskuttaa asiakkaita toimistotarvikkeista kerran kuussa. Aulapalvelusta saat myös selattavaksi OfficePRO:n toimistotarvikekuvaston.

Postipalvelut


Tiedepuistossa toimivilla yrityksillä posti kulkee vaivattomasti, sillä postinkäsittelyyn liittyvät palvelut kuuluvat aulapalvelun valikoimaan.

Saapuva posti

Lähtevän postin lisäksi aulapalvelu huolehtii saapuvien pakettien käsittelystä. Kun pakettisi on saapunut saat aulapalvelusta ilmoituksen ja ohjeet mistä noutaa paketti.

Tiedepuiston postilokeroihin saapuva posti jaetaan arkisin klo 12 mennessä.

Lähtevä posti

Lähtevä posti, niin kirjeet, kortit kuin paketit, on helppo jättää matkaan aulapalvelun kautta. Aulapalvelun kautta voit lähettää myös erikoislähetyksiä kuten pika- ja kirjattuja kirjeitä. Tarvittaessa aulapalvelu pakkaa lähetyksesi tai voit hyödyntää aulapalvelun viereisestä postihuoneesta löytyvää itsepalvelupistettä, jossa on pakkauspaperia, kuplamuovia ja pakkausteippiä.

Jotta lähtevä postisi ennättää eteenpäin saman päivän aikana, toimita se aulapalveluun arkisin klo 15 mennessä.

Voit jättää lähtevän kirjepostin myös rakennuksista 3B, 4A ja 4B löytyviin aulapalvelun postilokeroihin - jätä kirjeposti näihin lokeroihin arkisin klo 14 mennessä, jotta se ennättää saman päivän postiin.

Suuremmat erät sekä erikoislähetykset, kuten pikakirjeet, kirjatut kirjeet jne. kannattaa toimittaa suoraan aulapalveluun.

Aulapalvelussa on lokerot, joihin voi jättää lähtevän postin myös aulapalvelun ollessa kiinni.

Nämäkin asiat hoituvat aulapalvelun kautta


Aulapalvelu auttaa Joensuun Tiedepuistolla toimivia yrityksiä myös näissä asioissa:

 • Hallitie 2 -pysäköintitalon kuukausikortit.
 • Vuosikortit suoraan Joensuun Pysäköinniltä.
 • Tiedepuiston kuntosalin käyttöoikeudet.
 • Tiedepuiston kausikorttien käyttövaraukset.
 • Käy varaamassa vuorosi Joman, Jipon, Josban ja Katajan kausikorttien käyttöön.
 • Tiedepuiston Jopojen varaukset. Jopoja on käytettävissä arkisin klo 8-16 ympäri vuoden.