Haku

Autonvuokrauspalvelut


Joensuun Tiedepuiston yhteistyökumppani Avis Autovuokraamo tarjoaa Tiedepuistossa sijaitseville yrityksille sopimushinnat, jotka ovat keskimäärin 23 % normaalihintoja edullisemmat Suomessa ja maailmanlaajuisesti.


Asiakastunnuksemme (AWD) on J116101 ja se toimii jokaisessa tilauksessa alennuskoodina paikallisesti ja maailmanlaajuisesti.

Auton varaaminen


Auton varaaminen onnistuu kätevästi soittamalla päivystysnumeroon 013-122 222 tai lähettämällä tilaus sähköpostitse joensuu@avisbudget.fi. Ilmoita samalla AWD tunnus J116101 tai kerro olevasi Tiedepuistossa toimiva yritys, niin edut ovat käytettävissäsi.


Tilauksen voi tehdä paikallisesti ja maailmanlaajuisesti myös Aviksen kotisivuilta www.avis.fi. Ilmoita nettisivuilla varausta tehdessäsi aina asiakastunnus J116101 kohdassa AWD.


Auton vastaanottaminen ja luovuttaminen


Vuokra-autot toimitetaan Tiedepuiston toimipisteen sovitulle parkkipaikalle veloituksetta arkisin kello 8-16 välillä tai muuten sovitusti. Auton avaimet ovat noudettavissa klo 8-16 Tiedepuiston aulapalvelusta nimellä, ellei erikseen ole sovittu muuta toimitustapaa poikkeustilanteissa.


Palauttaessasi auton voit kätevästi jättää avaimet Tiedepuiston pääaulan postilaatikkoon numero 26, jossa on AVIS teksti (palautuksen yhteydessä pyydetään jättämään palautuskuoreen tarkka tieto, minne auto on jätetty esim. parkkihallin paikkanumero) tai voit palauttaa auton ja avaimet haluamaasi Joensuun tai Kuopion AVIS-pisteeseen ilman erillistä korvausta. Auto on myös mahdollista palauttaa valtakunnallisesti kaikkiin Avisin toimipisteisiin.


Palvelutuotteita yritysasiakkaille


Avis Flex

Avis tarjoaa autonvuokraukset myös pidemmälle ajanjaksolle. Voitte vuokrata auton 1–12 kk ajanjaksolle normaalia leasingia vaivattomimmin ja sopimus voidaan päättää, mikäli autoa ei tarvita. Avis Flex -sopimus voidaan tehdä kaikille autoillemme.


Avis Easycar

Avis Easycar on yrityksille räätälöity palvelu, jonka tarkoitus on tuottaa säästöä matkakuluissa. Oman auton sijaan työmatkalle lähdetään vuokra-autolla ja näin yritys säästää kilometrikorvauksissa. Tarjoamme tarkan raportoinnin autonvuokrauksista ja toimitamme autot yrityksen toimipisteeseen. Easycar on kustannustehokas vaihtoehto.


Avis Preferred -nopean palvelun kortti

Avis Preferred -kortin omistajana nautit nopeasta palvelusta lentoaseman toimipisteissä. Preferred-korttilaisille on oma palvelutiski ja vuokrasopimus sekä autonavaimet odottavat valmiina.


Avis Autovuokraamo

Avisilla on Suomessa yli 100 toimipistettä ja maailmanlaajuisesti toimipisteitä on yli 5000. Avis tarjoaa vuokra-autoja moniin eri tarpeisiin: pienet, keskikokoiset, tilavat ja edustavat autot, pikkubussit ja pakettiautot.