Haku

Kokousmaailma

Tutustu kokoustiloihin

Lue lisää »

Kokoushinnasto

Lue lisää »

Löydä perille - opastussivu auttaa!

Lue lisää »

Joensuun monipuolisimmat kokoustilat löytyvät Kokousmaailmasta

Perinteinen kokoustila, suuri seminaarisali, auditorio, coworking-tila vai saunaosasto? Joensuun Tiedepuiston Kokousmaailmasta löydät takuulla tarpeisiisi sopivan tilan.

Tiedepuiston Kokouspalvelut 010 419 8001, meetings@businessjoensuu.fi  
Tilanvarausjärjestelmään >>

Asiakkaidemme turvallisuus ja hyvinvointi ovat meille erittäin tärkeitä.
Business Joensuu seuraa tarkasti ja jatkuvasti COVID-19 koronavirusepidemian kehittymistä, ja noudatamme Joensuun Tiedepuistolla sekä THL:n että viranomaisten antamia ohjeita.

Täyden palvelun kokoustilat Joensuun keskustassa ja monipuoliset kokouspalvelut

25 erilaista kokous-, seminaari- ja juhlatilaa, kolme saunaosastoa ja mahdollisuudet oheisohjelman ja aktiviteettien järjestämiseen - tätä kaikkea tarjoaa Joensuun Tiedepuiston Kokousmaailma. Kokonaisuuden täydentävät monipuoliset palvelut, huipputason kokoustekniikka sekä loistava sijainti Joensuun keskustassa.

Löydä sopiva tila ja tee varaus tilanvarausjärjestelmän kautta osoitteessa https://www.tiedepuisto.fi/tilanvaraus/Voit tehdä varauksen myös soittamalla Tiedepuiston kokouspalveluihin, puh. 010 419 8001 tai sähköpostilla meetings@businessjoensuu.fi.

Kokouspalvelumme auttavat sinua kokouksen ja tapahtuman kaikissa käänteissä. Osa kokouspalveluistamme on lisämaksullisia.

Nykyaikainen kokoustekniikka

Joensuun Tiedepuiston kokoustiloihin kuuluvat vakiona nykyaikainen kokoustekniikka, av-laitteet, langattomat verkkoyhteydet sekä lisäpalveluna tuki niiden sujuvaan käyttöön. Kerrothan mahdollisista erikoistarpeista jo hyvissä ajoin.


Catering ja ravintolapalvelut

Korkeatasoiset catering-palvelut kokoustiloihin hoituvat Joensuun Tiedepuistossa helposti saman katon alla toimivasta Mehtimäki-ravintolasta. Onko tilaisuutesi asiapitoinen kokous, rento seminaari vai elegantti edustustilaisuus? Kerro tapahtumasi luonteesta, niin saat ehdotuksen siihen sopivasta tarjoilusta.

Pysäköinti 

Tilaisuutesi pysäköinti on helppo ohjata aivan Tiedepuiston vierestä löytyvään pysäköintitaloon. Pysäköintitalo on avoinna joka päivä klo 7- 22.


Majoitu kivenheiton päässä Tiedepuistosta 

Tarvitsetko tilaisuutesi yhteydessä majoitusta itsellesi tai vieraillesi? Linnunlahti Campingin lomahuoneistot ovat tasokas majoitusvaihtoehto aivan Joensuun Tiedepuiston vieressä: Linnunlahti Campingista Tiedepuistolle kävelee muutamassa minuutissa. Kaikissa huoneistoissa on oma sauna ja varusteluun kuuluu mm. liinavaatteet, ruoanlaittovälineet, taulutelevisio, CD-soitin/radio ja langaton internetyhteys. Tutustu tarkemmin ja tee varaus Linnunlahti Campingin verkkosivuilla.

Hyödynnä alueen aktiviteettimahdollisuudet 


Joensuun Tiedepuisto sijaitsee Mehtimäellä. Alue tarjoaa monipuolisesti mahdollisuuksia etenkin sisä- ja ulkoliikunnan parissa. Läheltä löytyvät muun muassa jäähalli ja luistinradat, hiihtoladut ja ulkoilureitit sekä jalkapallo- ja yleisurheilukentät. Lähellä lainehtivat Pyhäselkä ja Pielisjoki tuovat oman lisänsä Mehtimäen tarjontaan: Linnunlahden uimaranta on vain muutaman sadan metrin päässä Joensuun Tiedepuistosta ja Arctic Trainersin ja Enjoy Life Finlandin ammattilaisten kanssa pääset vesille esimerkiksi meloen tai SUP-laudalla. Joensuun Kuntokeitaalta puolestaan löydät sisäliikuntamahdollisuuksia keilailusta squashiin ja seinäkiipeilyyn. 

Autamme aktiviteettien suunnittelussa ja varauksissa - kerro toiveistasi!

Tutustu ohjelmapaketteihimme!

Lue lisää »

Ulkoista järjestelyt kokouspalvelumme hoidettavaksi


Haluatko järjestelyjen sijaan keskittyä kokouksesi tai tapahtumasi sisältöön ja vieraisiin? Voit ulkoistaa kaikki järjestelyt laitteista tarjoiluihin ja kutsuista kiitoskortteihin Joensuun Tiedepuiston kokouspalvelulle. Kokouspalvelumme toimii kuten ohjelmatoimisto. Suunnittelemme kokouksesi tai tapahtumasi alusta loppuun toiveidesi mukaisesti: palveluun voidaan liittää muun muassa tilavuokraus, catering, ohjelma, kalusteet, tietotekniikka, vahtimestarit, vieraiden opastaminen ja valokuvaus.

Tutustu myös näihin!

Tilojen pohjakartat ja henkilömäärät

Lue lisää »

Kokoustilat kartalla

Lue lisää »

Opastus

Lue lisää »