Haku

Ravintolat ja catering –
herkullista ruokaa arkeen ja erikoistilaisuuksiin

Lounasta, pikkumakeaa ja -suolaista, palaveritarjoilut ja take away -herkut kotiinviemisiksi – Tiedepuiston ravintolat ja kahvila tarjoavat maistuvaa mahantäytettä niin pieneen kuin suurempaankin nälkään aamuvarhaisesta pitkälle iltapäivään asti. Ravintolapalveluista Tiedepuistolla vastaa Mehtimäki-ravintolat.

 

Ravintola Puisto

Tiedepuiston 3A-rakennus

Ravintola Puisto on viihtyisä kohtaamispaikka, josta on helppo käydä aamupalaa, kohdata kollega kahvikupin ja leivonnaisen äärellä tai viettää virkistävä lounastauko. Puisto muuntautuu myös edustavaksi päivällis-, illallis- tai kahvittelutilaksi tilausryhmille. Lounaalla on tarjolla päivittäin kaksi erilaista lämmintä vaihtoehtoa.

Ravintolan lounaslista ja tarkemmat aukioloajat löytyvät täältä.

 

Ravintola Louhi

Tiedepuiston 1-rakennus

Tiedepuiston pääaulan yhteydessä sijaitseva Louhi kuhisee lounasaikaan: täällä mahan saa täyteen ja hymyn huulille maistuvalla kotiruokatyyppisellä lounaalla. Korkeakouluopiskelijoille Louhessa on tarjolla Kelan ateriatuettu lounas - muista ottaa mukaan opiskelijakortti tai muu dokumentti, joka osoittaa oikeutesi ateriatukeen!

Ravintolan lounaslista ja tarkemmat aukioloajat löytyvät täältä.

 

Kahvila Forum

Tiedepuiston 4B-rakennus

Moni tiedepuistolainen suuntaa askeleensa Kahvila Forumiin kerran, jopa useammankin päivässä. Eikä ihme: Forumissa on vaivatonta piipahtaa niin pienellä tauolla kuin herkullisella keittolounaalla. Läpi päivän tarjolla on muun muassa lämpimiä ja kylmiä virvokkeita sekä Mehtimäki-ravintoloiden oman leipomon leivonnaisia.

Ravintolan lounaslista sekä tarkemmat aukioloajat löytyvät täältä.

Catering ja tilausryhmät

Tiedepuiston tiloissa järjestettäviin tilaisuuksiin saat tarjoilut vaivattomasti Mehtimäki-ravintoloista. Asiapitoinen kokous, rento seminaari vai elegantti edustustilaisuus? Ota yhteyttä ja kerro millaiseen tilaisuuteen kaipaat tarjoiluja tai käy tutustumassa vaihtoehtoihin Mehtimäki-ravintoloiden verkkosivulla.

Ravintolat Puisto ja Louhi sekä Kahvila Forum ovat tilauksesta auki ryhmille myös iltaisin ja viikonloppuisin, A-oikeuksien kanssa. Kysy lisätietoja ja tarjousta suoraan Mehtimäki-ravintoloista: myynti@mehti.fi tai p. 050 4000 807.

Maksutavat ja yrityssopimukset


Ravintola Puistossa ja Louhessa sekä Kahvila Forumissa voit maksaa:

  • käteisellä sekä pankki- ja luottokorteilla
  • Smartumin lounasseteleillä, mobiiliseteleillä ja kortilla
  • Edenredin lounasseteleillä ja Ticket-lounaskortilla
  • Eazybreakin lounasseteleillä


Kysy mahdollisuuksia yrityssopimuksiin suoraan Mehtimäki-ravintoloista: myynti@mehti.fi tai p. 050 4000 807.