Haku

Saunat

Joensuun Tiedepuiston edustustasoiset saunatilat ovat vuokrattavissa mitä erilaisimpia illanviettoja ja tapahtumia varten. Olipa kyse työporukan virkistys- tai ryhmäytymistilaisuudesta, polttareista, peli-illasta tai seminaarista – kyllä lämpimät lauteet ja höyryävä kiuas kruunaavat päivän kuin päivän! Toisaalta, kunnon löylyjen jälkeen ilta usein vasta alkaa: Tiedepuiston keskeinen sijainti takaakin, että illan jatkaminen keskustassa käy kylpyjen jälkeen vaivattomasti.

Saunat sopivat niin pienille kuin suuremmillekin porukoille. Pyyhkeet ja laudeliinat löytyvät valmiina jokaisesta saunasta, eikä juomista ja ruoistakaan tarvitse kantaa huolta. Jokaisen saunan yhteydessä on keittiötila, joten omat virvokkeet ja eväät voi jokainen kylpijä laittaa viileään kylpyjen ajaksi. Myös lämpimän välipalan laittaminen käy vikkelästi hyvin varustelluissa tiloissa – vaikka ammattilaisen opastuksella kokkauskurssin merkeissä. Voitte porukalla tilata myös valmiit, mieleisenne saunaeväät paikan päälle – vaikka Tiedepuiston ravintoloista!

Tärkeät linkit:


Tutustu kokoustiloihin: www.tiedepuisto.fi/kokousmaailma  
Varaa kokoustila: www.tiedepuisto.fi/tilanvaraus  
Opasta vieraasi: www.tiedepuisto.fi/opastus  

Valitse sinulle sopivin sauna

Tiedepuiston viihtyisät saunat toivottavat sinut ja vieraasi tervetulleeksi – voit valita saunoistamme sinulle sopivimman sijainnin, käyttötarkoituksen, koon tai vaikka varustuksen mukaan.

Uniikki, pyöreänmuotoinen Oasis-sauna sijaitsee netWork Oasiksen tiloissa. Suihkutilat on varusteltu äänentoistolla ja saapa tilaan jopa elokuvaesityksen kylpyjen ajaksi! Sampo-sauna on monipuolinen kokoustilan, saunan ja takkahuoneen yhdistelmä, josta löytyy myös ylellisen tilava parveke. Suuri Zeus-sauna sijaitsee aivan Olympia-kokoustilan yhteydessä. Tila on mitä mainioin porukoille, jotka haluavat päättää esimerkiksi kokouksensa rentoon saunailtaan.


Tutustu saunoihin tarkemmin alta.

Sampo-sauna

Lue lisää »

Zeus-sauna

Lue lisää »

Oasis-sauna

Lue lisää »

Ohjelmapaketit

Lue lisää »

Tutustu asiakastarinoihin!

Kokoustilojen asiakastarinat

Koulutustilaisuus ja messut samassa paketissa!

14.12.2016

Lue lisää »

Kokoustilojen asiakastarinat

Viisi päivää monipuolista ohjelmaa

28.11.2016

Lue lisää »

Kokoustilojen asiakastarinat

Moniulotteiset tilat elämyksien näyttämönä

28.11.2016

Lue lisää »

Kokoustilojen asiakastarinat

Kokataan, rokataan ja fiilistellään!

28.11.2016

Lue lisää »
Näytä lisää