Haku

Säännöt ja palkinnot

Lue lisää »

Vuoden 2018 voittajat

Lue lisää »

Start Me Up in English

Lue lisää »

Vuoden 2018 Start Me Up -liikeideakilpailun voittajat valittu

Vuoden 2018 Start Me Up -liikeideakilpailun voittajat on julkaistu.
Pääpalkinnon voitti uusi esikäsittelymenetelmä nanoselluloosan valmistamiseen. Lue lisää voittajista täältä.

Kiitos kaikille osallistujille ja paljon onnea voittajille!

Start Me Up Business Idea Competition in English >>Mikä ihmeen Start Me Up?

Joensuun Tiedepuiston Yrityshautomon järjestämässä liikeideakilpailussa ideat muutetaan rahaksi. Etsimme ideoita, joista voisi syntyä uutta yritystoimintaa, tai jotka kehittävät olemassa olevan yrityksen edellytyksiä menestyä. Kilpailuun voi osallistua yksin, yhdessä tai yrityksenä, ja siihen saa osallistua useammallakin idealla. Vaikka viidellä!

Seuraava Start Me Up -liikeideakilpailu toteutetaan 1.2. - 31.3.2019.

Kiitos kaikille liikeideakilpailuun osallistuneille!

Saimme 235 ideaa! Voittajat julkaistaan 9.5.

Lue lisää »

Jokaisen idean heittäjä on voittaja

Kilpailun raadin tehtävä on arvioida, onko ideasi toteuttamiskelpoinen ja kannattava. Jokainen idea luetaan huolellisesti läpi, ja sen edellytykset muuttua liiketoiminnaksi arvioidaan. Palkintojen yhteisarvo on n. 90 000 €. Lue palkinnoista tarkemmin >>

Palkintojen lisäksi Start Me Up -liikeideakilpailussa jokaiselle idealle annetaan mahdollisuus menestyä. Kilpailun jälkeen tarjoamme apua kaikille osallistujille idean eteenpäin jalostamisessa - jos idean heittäjä niin haluaa. Yrityshautomon asiantuntijat vauhdittavat liikeideasi kehittymistä liiketoiminnaksi, paitsi omalla osaamisellaan, myös yhteistyökumppaneiden ja verkostojen avulla. Jo oikeiden ihmisten löytäminen vie pitkälle.

Keskiössä kiertotalous ja ketterät kokeilut

Start Me Up -liikeideakilpailu etsii myös kiertotalouteen liittyviä bisnesaihioita. Uudenlaisen ajattelun avulla voidaan esimerkiksi pidentää tuotteen elinkaarta tai tuote toimii palveluna tai jakamisalustana. Lue lisää kiertotalouden ideoista. >>

Uutena liikeideakilpailun palkintomuotona ovat raha- ja asiantuntijapalkintojen lisäksi myös ketterät kokeilut eli pilotoinnit. Ne ovat toimenpiteitä, joilla mahdollistetaan liikeidean jalostamista kaupalliseksi tuotteeksi tai palveluksi. Lisätietoa pilotoinnista. >>

Heitä ideasi!

Voittajat julkaistaan 9.5.

Oletko luontainen linssilude? Kuvaa video ja voita tonni!

Videon kuvaaminen ideastasi ei missään nimessä ole pakollista, mutta se kyllä kannattaa. Videolla tiivistät pääpointtisi minuutin mittaiseen puheeseen, joka esitellään ideasi yhteydessä raadille. Jos haluat, voit myös osallistua Some Awards -sarjaan, jossa yleisö äänestää omasta mielestään parhaan videon ja siten päättää kuka ansaitsee 1000 € palkinnon.

Katso ohjeet ja vinkkejä videon tekemiseen >>

Tärkeät päivämäärät

Kilpailu alkaa to 1.2.2018 ja päättyy la 31.3.2018.

Some Awards -sarjan videot julkaistaan ke 4.4.2018. Some Awards -sarjan äänestäminen päätyy ti 8.5.2018 klo 12.00.

Raadin työskentely alkaa ke 11.4. ja päättyy ke 25.4. Kilpailun voittajiin ollaan yhteydessä viimeistään viikolla 17/2018.

Start Me Up -liikeideakilpailun voittajat julkaistaan ke 9.5.2018.

Yhteistyökumppanit tekevät kilpailun mahdolliseksi

Pohjois-Karjalassa ymmärretään uusien ideoiden päälle. Sen näkee monipuolisesta tukijajoukostamme ja asiantuntevasta raadistamme. Kilpailua on rahoittamassa ja tukemassa iso joukko yrityksiä, koulutusorganisaatioita, kehitysyhtiöitä ja järjestöjä, jotka kaikki haluavat nähdä uusia, ideasta toteen muodostuneita menestystarinoita. Tutustu yhteistyökumppaneihin ja katso, ketkä ovat kilpailun raadissa.

Vieläkö mietit? Anna ideasi lentää!

Osallistu kilpailuun - täytä lomake

Lue lisää »

Rahoittajamme