Haku

Videot ja Some Awards -sarja

Kuva kertoo tuhat sanaa, mutta liikkuva kuva vielä enemmän! Käytä tämä mahdollisuus hyödyksesi. Voit tehdä kilpailun raatia varten minuutin mittaisen videon sekä halutessasi osallistua samalla videolla myös Some Awards -sarjaan.

Video kilpailun raatia varten

Start Me Up -liikeideakilpailussa heität ideasi kilpailun raadin arvioitavaksi. Jos päätät tehdä videon, voit halutessasi jättää sen vain tuomariston katsottavaksi ja osaksi varsinaista hakemustasi. Videon tyyli ja tekninen toteutustapa on vapaa, mutta video voi olla vain yhden minuutin mittainen. Mielikuvitusta saa käyttää! Videoita käsitellään luottamuksella kuten kaikkia liikeideoitakin.

Osallistu videollasi myös Some Awards -sarjaan

Jos päätät tehdä videon, voit osallistua sillä myös Some Awards -sarjaan. Sarjaan osallistuvien videot julkaistaan huhtikuussa ihmisten katsottavaksi Facebookissa. Näiden videoiden perusteella yleisö äänestää oman suosikkinsa liikeideoista.

Yleisöäänestyksellä ratkaistava Some Awards -sarja on yksi keino nähdä idean potentiaali. Korkeintaan minuutin mittaisella videolla sinun on aluksi esiteltävä itsesi ja ideasi, sekä vakuutettava videon katselijat tukemaan ideaasi.

Some Awards -sarjan videot julkaistaan ke 4.4.2018. Äänestäminen tapahtuu Facebookissa myöhemmiin ilmoitettavassa osoitteessa videoista tykkäämällä eli “peukuttamalla´, ei muilla reaktioilla. Äänestäminen päättyy ti 8.5.2018 klo 12.00.

Voittajaksi valitaan video, joka saa eniten Facebook-tykkäyksiä. Voittaja kerrotaan Start Me Up -liikeideakilpailun voittajien julkistamistilaisuudessa ke 9.5.2018.

Some Awards -sarjan voittajavideo saa palkinnokseen 1000 euroa!

Some Awards -sarjaan osallistuvat henkilöt saavat markkinoida videoitaan muissakin sosiaalisen median kanavissa kuin Facebookissa, mutta varsinainen videoiden äänestäminen tapahtuu ainoastaan Facebookissa em. äänestysaikana. Oman verkoston saa siis valjastaa äänestämään omaa liikeideaa, kun videot on julkaistu.

Vinkkejä videon tekemiseen

Videon tekemisessä pätee sama kaava kuin kilpailulomakkeessakin. Mieti ensin mitä haluat sanoa videolla ja millä tyylillä sen teet. Sen jälkeen toteutat. Ja teet uudestaan, jos ei jälki miellytä.  Olennaista on selkeys. Mieti, miten saat kerrottua asiasi ymmärrettävästi ja puhuttelevasti yleisölle.

Sinulle luonnollinen tapa kertoa idea nousee sinusta itsestäsi ja omasta persoonallisuudestasi. Jos olet rauhallinen, ole sitä myös videolla. Jos olet räiskyvä, anna senkin näkyä.

Kamera käyntiin ja vaikutusta tekemään!

Vinkkejä myyntipuheen pitämiseen.

Teknisiä vinkkejä videon toteuttamiseen.

Sovelluksia, joiden avulla voit viimeistellä puhelimellasi kuvatun videon.

Tutustu myös näihin

Osallistu kilpailuun!

Lue lisää »

Säännöt & palkinnot

Lue lisää »

Mitä se pilotointi oikein on?

Lue lisää »