Haku

Yrityshautomossa ideastasi hiotaan timantti

Onko sinulla liikeidea? Tai kenties olet jo tehnyt päätöksen yrityksen perustamisesta, mutta kaipaat apua esimerkiksi yhteistyökumppaneiden löytämisessä, liiketoimintasuunnitelman laatimisessa, rahoituksessa tai ideasi suojaamistarpeen selvittelyissä? Yrityshautomo auttaa sinua toteuttamaan yritysideasi ja luotsaamaan yrityksesi haasteellisten alkuvuosien läpi kasvu-uralle.Yrityshautomo on kolmivaiheinen prosessi

Valmiina aloittamaan? Kurkkaa millaisten vaiheiden kautta Yrityshautomossa edetään.

1Liikeidean arviointi

Ensimmäisessä vaiheessa pohditaan liikeidean kypsyyttä ja liikeideaa yleensä. Nähdäänkö idealle liiketoiminnan mahdollisuutta?

2Esihautomo

Esihautomovaiheessa suunnitellaan ja kartoitetaan tulevan liiketoiminnan edellytyksiä ja vaatimuksia. Liikeidealle laaditaan liiketoimintasuunnitelma, joka pohjautuu liiketoimintamallin kuvaamiseen. Suunnitelmaan sisältyy liiketoiminnan kuvaus sekä liiketoiminnan tulevaisuutta kuvaavat laskelmat. Jos simuloinnin tuloksena on kannattavan liiketoiminnan mahdollisuus, perustetaan yritys ja siirrytään hautomovaiheeseen.

Esihautomoprosessi on veloitukseton ja siihen sisältyy erinomaiset toimitilat netWork Oasiksesta. Esihautomovaihe kestää yleensä noin kuusi kuukautta.

3Hautomo

Hautomovaiheessa yrityksen toimintaa sparrataan: autetaan mm. markkinoinnissa, myynnissä, yritystaloudessa ja rahoituksessa, hallinnossa ja muissa alkuvaiheen käytännön asioissa. Monipuolisissa koulutuksissa yrittäjille luodaan valmiuksia menestyvälle liiketoiminnalle. Hautomossa luodaan vahva perusta kehittää ja kasvattaa liiketoimintaa! Hautomovaihe kestää 1- 3 vuotta.

Kaikissa vaiheissa apunasi on Yrityshautomon valmentajien lisäksi koko Joensuun Tiedepuiston asiantuntijatiimin osaaminen. Otamme avuksi asiantuntijoita myös Tiedepuiston ulkopuolelta tarpeen mukaan, esimerkiksi erityyppisiin selvityksiin, innovaatioiden suojausprosesseihin ja liikejuridiikan kysymyksiin sekä liiketoimintaosaamisen kehittämiseen.

Ota yhteyttä - laitetaan rattaat pyörimään!

Onko sinulla liikeidea?

Osallistu Start Me Up -liikeideakilpailuun 1.2. - 31.3.2017

Lue lisää »

Tulevat tapahtumat!

Tapahtuma

Business Café: avoimen datan mahdollisuudet

30.10.2018

Lue lisää »

Tapahtuma

Business Café: mitä on alustatalous?

31.10.2018

Lue lisää »

Tapahtuma

Löydä uutta bisnestä – pääse kiertotalouden vauhtiin

01.11.2018

Lue lisää »

Tapahtuma

IPR-aamukahvit

06.11.2018

Lue lisää »

Tapahtuma

Benchmarking-matka Saksaan digitalisaation merkeissä

14.11.-16.11.2018

Lue lisää »

Tapahtuma

Palvelumuotoilua yrityksiin -seminaari

15.11.2018

Lue lisää »

Katso video!

Tutustu myös näihin!

Pelihautomo

Lue lisää »

Hautomoyritykset

Lue lisää »

Liikeideakilpailu

Lue lisää »

Kasvuyrityspalvelut

Lue lisää »

Tuotekehitys- ja innovaatiopalvelut

Lue lisää »

Sinustako yrittäjä - tee testi!

Lue lisää »