Haku
Uutta sisältöä.

Rekisteriseloste

Henkilötietolaki (523/1999) 10§


Rekisterinpitäjä

Joensuun Tiedepuisto Oy
Y-tunnus: 0840525-6
Länsikatu 15
80110 Joensuu
Puh. 013 267 7110

Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa:
Soile Asikainen, puh. 050 591 9070, sp. soile.asikainen@tiedepuisto.fi

Rekisterin nimi

Joensuun Tiedepuisto Oy:n suoramarkkinointirekisteri

Rekisterin käyttötarkoitus

Henkilötietoja käytetään Joensuun Tiedepuisto Oy:n ja sen kanssa samaan konserniin kuuluvien yhtiöiden ja hankkeiden suoramarkkinointiin, myyntiin ja muihin niihin rinnastettaviin osoitteellisiin lähetyksiin (esim. kyselyt).

Rekisterin sisältämät tiedot

  • Etu- ja sukunimi
  • Yhteystiedot
  • Titteli ja vastuualue
  • Yrityksen nimi
  • Yrityksen yhteystiedot
  • Yrityksen toimiala

Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä.

Tietojen luovutus

Rekisterinpitäjä ei pääsääntöisesti luovuta henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä. Henkilötietoja ei luovuteta EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

Rekisterin suojaus

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Evästeet

Käyttäjäkokemuksen parantamiseksi Tiedepuiston verkkopalvelu käyttää evästeitä (cookies). Lue lisää evästeistä täältä.