Haku

Joensuun Tiedepuisto Oy:n tietosuojaseloste

Turvallisuus on ollut tärkeä osa Tiedepuiston arkea jo vuosia. Asiakkaan tietojen suojaaminen ja luottamus ovat toimintamme ehdoton edellytys.

Henkilötietojen käsittely

Noudatamme henkilötietojen käsittelyssä voimassa olevaa tietosuojasääntelyä. Tietoja kerätään asiakkailta, sidosryhmiltä ja henkilöstöltä. Käsittelemme henkilötietoja nimi, yritys, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero lainsäädännön sallimissa rajoissa esimerkiksi asiakkuuden tai suostumuksen johdosta ja sen mukaisesti. Lisäksi lähetämme uutiskirjeitä tilojen käyttäjille ja sidosryhmille.

Pääasiallisesti keräämme henkilötietoja käyttäjiltä itseltään ja asiakasyrityksiltämme esimerkiksi kulkutunnisteiden luovutuksen yhteydessä, käyttäjän käyttäessä palveluitamme, tilaisuuksiin ilmoittautuessa tai myöhemmin asiakkuuden aikana. Käsittelemme henkilötietoja, jotta voimme täyttää lakisääteiset, hanketoiminnan ja sopimusten mukaiset velvollisuutemme.

Kaikista henkilötietoja sisältävistä rekistereistä on luotu EU:n tietosuoja-asetuksen mukainen seloste henkilötietojen käsittelytoimista. Asiakkaiden henkilötietoja säilytetään sen ajan kuin asiakkuus vaatii. Asiakkuuden päättyessä henkilötiedot poistetaan rekisteristä. Hanketoimintaan liittyviä henkilötietoja säilytetään hanketoimintaa ohjaavan lainsäädännön mukaisesti. Työsuhteeseen liittyviä henkilötietoja säilytetään lainsäädännön mukaisesti. Markkinointiin liittyviä henkilötietoja säilytetään, niin kauan kun asiakas pyytää poistamaan tiedot.

Rekisteröidyllä on oikeus:

  • tarkastaa itseään koskevat henkilötiedot
  • pyytää tietojensa oikaisemista tai poistamista
  • käsittelyn rajoittamista tai vastustaa käsittelyä
  • pyytää henkilötietojen siirtämistä järjestelmästä toiseen/rekisterinpitäjältä toiselle
  • peruuttaa antamansa suostumus, mikäli henkilötietojen käsittely perustuu rekisteröidyn antamaan suostumukseen
  • tehdä valitus Tietosuojavaltuutetun toimistoon, mikäli rekisteröity katsoo, että häntä koskevien henkilötietojen käsittelyssä on rikottu voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä

Tietojen luovutus

Joensuun Tiedepuisto Oy ei asetuksen mukaisesti luovuta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. Tietoja voidaan kuitenkin satunnaisesti luovuttaa voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti. Tietoja voidaan luovuttaa mm. Rakennerahastoja ja EU-hankkeita ohjaavan erityislainsäädännön ja asetusten perusteella kuten tukikelpoisuusasetuksen.

Joensuun Tiedepuisto Oy:n hankkeita toteutetaan Euroopan unionin ja Euroopan talousalueen ulkopuolisien yhteistyökumppaneiden kanssa. Henkilötietoja luovutetaan tapauskohtaisesti ja käyttäjän erillisellä suostumuksella.

Evästeiden ja muiden vastaavien tekniikoiden hyödyntäminen

Käytämme verkkosivuillamme kolmansien osapuolien tarjoamia palveluja palveluiden kehittämiseksi, sivuston käyttökokemuksen parantamiseksi sekä markkinoinnin kohdentamiseksi.

Eväste (cookies) on käyttäjän omalle tietokoneelle lähetettävä ja siellä säilytettävä tekstitiedosto. Evästeet eivät vahingoita käyttäjien tietokoneita tai tiedostoja. Evästeiden avulla kerätään mm. seuraavia tietoja: ladatut sivut, selaintyyppi, käyttöjärjestelmä, ajankohta.

Voit halutessasi poistaa evästeet käytöstä selaimen asetuksista.

Ehtojen muutokset ja yhteystiedot

Tämä tieto on päivitetty viimeksi 21.5.2018. Varaamme oikeuden muuttaa tässä kuvattuja tietosuojakäytäntöjä ja päivittää näitä ehtoja sen mukaisesti.

Tietosuoja asetukseen liittyvistä asioista ja tämän dokumentin päivittämisestä vastaa Joensuun Tiedepuisto Oy:n turvallisuusorganisaatio. Jos sinulla on kysymyksiä tietosuojaselosteeseen, pyydämme ottamaan yhteyttä turvallisuus@tiedepuisto.fi.