Haku

Tietotekniikkapalvelut – toimintavarmuutta ja apua erikoistilanteisiin

Tarjoamme laadukkaat tietoliikennepalvelut yrityksesi tarpeiden mukaan. Palvelut tuotetaan valikoitujen kumppaneiden kanssa korkeatasoisilta palvelualustoilta.

Verkkoyhteydet

Tiedepuistossa on oma tietoturvallinen runkoverkko tietoliikennettä varten. Voit ottaa yhteyden ja laitteet Tiedepuiston palveluntuottajan kautta asennettuna tai asennuttaa omat yhteydet datakaappeineen oman yhteistyökumppanisi kanssa.

Yleisissä tiloissa kuten auloissa, ravintoloissa ja kokoustiloissa on maksuton WLAN.

Hälytä apuun IT-asiantuntija tai pyydä erikoistekniikkaa

Tiedepuistolla on virka-aikana aina paikalla Tiedepuiston palveluntuottajan lisämaksullinen IT-asiantuntijapalvelu, joka auttaa ja antaa tukea niin arkisiin ongelmatilanteisiin kuin vaativampiin erikoistapauksiin.

Tiedepuistosta saat myös erikoistekniikka erilaisiin tilaisuuksiin, seminaareihin ja kokouksiin. 

Kun tarvitset IT-asiantuntijan apua tai erikoistekniikkaa, ota yhteyttä Tiedepuiston aulapalveluun!

Videoneuvottelu

Joensuun Tiedepuisto tarjoaa modernit videoneuvottelutilat ja -teknologian. Videoneuvottelu on tehokas, edullinen ja ympäristöystävällinen tapa hoitaa neuvottelut vaikkapa monella paikkakunnalla yhtä aikaa. Videoneuvotteluja voi pitää minne päin maailmaa tahansa ja videoneuvottelutiloja, kuten kaikkia muitakin kokoustiloja, vuokrataan myös ulkopuolisille asiakkaille.

Laadukkailla Tandbergin laitteilla videoneuvottelun käyminen on miellyttävää. Videoneuvotteluun osallistujat ovat luonnollisen kokoisina isolla teräväpiirtonäytöllä, ja korkeatasoisen kaiutin-mikrofonin ansiosta puheen laatu on erinomainen, ikään kuin henkilöt olisivat samassa huoneessa. Tietokoneella olevan materiaalin esittäminen onnistuu suurella resoluutiolla helposti ja tarkasti mitään yksityiskohtia hukkaamatta. Tandbergin videojärjestelmät ovat yhteensopivia kaikkien yleisimpien videojärjestelmien kanssa ja yhteydet testataan aina etukäteen. Videoyhteys avataan valmiiksi ennen neuvottelun alkua.

Saat lisätietoja videoneuvottelutiloista Tiedepuiston aulapalvelusta: info@tiedepuisto.fi tai p. (013) 337 7175.