Haku

Vapaa-ajanpalvelut ja Tiedepuisto-yhteisö

Joensuun Tiedepuistossa olet osa 120 yrityksen ja yli 1000 hengen yhteisöä – tässä porukassa on vääntöä! Yhteiset tapahtumat, aktiviteetit sekä hyvinvointipalvelut tuovat virkistystä ja voimaa sekä keholle että mielelle.

Liity osaksi tiedepuistolaisten porukkaa – Louhelan Woima ja kuntosali

Louhelan Woima (LoW) on Joensuun Tiedepuiston tiloissa työskenteleville monipuolisia vapaa-ajan toimintoja järjestävä yhdistys. Rentoa meininkiä on tarjolla niin liikunnan kuin kulttuurin parissa. Kuntosalitreenistäkin on helppo tehdä osa arkirutiinia, sillä LoW:n jäsenenä käytössäsi on Joensuun Tiedepuistolta löytyvä kuntosali edulliseen hintaan.

Tutustu tarkemmin ja liity mukaan LoW:n sivuilla!

Hyvinvointia ja tilat erityisiin hetkiin – palvelut yksityishenkilöille

Kampaamoa, kauneushoitolaa tai hierontaa ei tarvitse etsiä Tiedepuistoa kauempaa. Varaa aika työpäivän lomaan, aamun alkuun tai päivän päätteeksi – Tiedepuiston tiloista löytyviä palveluita kätevämmin se tuskin käy! Tiedepuistolla sinua palvelevat:

  • ISLOn hierontapoliklinikka
  • Kauneushoitola Beauty Box
  • Parturi-kampaamo Sirpa Ryhänen

Yritysten sijainnit ja yhteystiedot löydät kätevästi esimerkiksi Tiedepuiston yrityslistauksesta.

Muistahan, että voit vuokrata Joensuun Tiedepuiston tiloja myös yksityishenkilönä esimerkiksi perhejuhliin. Lisätietoja ja toimivat vinkit järjestelyihin saat Tiedepuiston aulapalvelusta!

Yhteiset tapahtumat muistetaan

Järjestämme Joensuun Tiedepuistolla vuosittain lukuisan määrän yhteisiä tapahtumia. Ne tarjoavat loistavan mahdollisuuden verkostoitumiseen, ajatustenvaihtoon ja arkea katkaiseviin juhlahetkiin muiden Tiedepuistolla työskentelevien kanssa. Vapaamuotoisempaa ajanviettoa edustavat esimerkiksi kesäjuhla ja joulupuuro, niiden lisäksi tarjolla on liuta ammatillisia tapahtumia, esimerkiksi seminaareja ja business cafe -tilaisuuksia. Tule mukaan!

netWork Oasis on tiedepuistolaisten yhteinen kohtaamispaikka

netWork Oasis on tiedepuistolaisten yhteinen olohuone, jossa toimivat myös yritys- ja pelihautomo. Suuntaa askeleet kohti netWork Oasista kun kaipaat virkistystä – kahvittelun lomassa vaihdat kuulumiset muiden tiedepuistolaisten kanssa!

Joko tunnet Kuukauden yritys -juttusarjan?

Kuukauden yritys -juttusarjan kautta pääset tutustumaan Joensuun Tiedepuiston yrityksiin – heidän liiketoimintaansa, tekemistä ohjaaviin päämääriin ja ajatuksiin, yrityksen arkeen sekä henkilöihin kaiken tämän takana. Tiedepuistolla toimivien yritysten lisäksi sarjassa voidaan kurkata kulisseihin niissä Joensuun Tiedepuiston lähipiiristä löytyvissä yrityksissä, jotka kytkeytyvät Vihreän kasvun tavoitteisiin.

Kunkin tarinan keskipisteenä olevan yrityksen kannalta juttusarja tarjoaa näkyvyyttä niin Joensuun Tiedepuiston sisällä kuin sen ulkopuolellakin ja avaa näin mahdollisuuksia verkostoitumiseen ja yhteistyöhön.

Tutustu uusimpiin Kuukauden yrityksiin tai syvenny ajan kanssa vuosien aikana kertyneeseen juttuarkistoon – nämä tarinat koukuttavat!

Siirry Kuukauden yritysten pariin >>