Haku

Yritykset

  3

 • 360 Finland OyMuu palvelutoiminta www.360finland.fi

  360 Finland Oy

  2-rakennus, 2. krs
  Muu palvelutoiminta

  » info@360finland.fi

 • A

 • A-Insinöörit Rakennuttaminen OyRakennusala ja siihen liittyvät palvelut 041 730 7014 www.ains.fi

  A-Insinöörit Rakennuttaminen Oy

  1-rakennus, 2. krs
  Rakennusala ja siihen liittyvät palvelut

  » tea.tikkanen@ains.fi

  041 730 7014

 • Akauntu OyTalous- ja henkilöstöpalvelut 044 012 5802 www.akauntu.fi

  Akauntu Oy

  2-rakennus, 3. krs
  Talous- ja henkilöstöpalvelut

  » konttori@akauntu.fi

  044 012 5802

 • Ambientia OyAmbientia on sähköiseen liiketoimintaan ja viestintään sekä yhteisöllisiin ratkaisuihin erikoistunut asiantuntijayritys. Yritys tekee konsultointia, suunnittelua ja toteutusta kansainvälisillä markkinoilla yhdessä yksityisen ja julkisen sektorin toimijoiden kanssa. Asiakkaat toimivat pääosin logistiikka-, lentoliikenne-, metalliteollisuus-, kauppa-, pankki-, vakuutus-, turvallisuus- ja elintarviketeollisuuden aloilla. Ambientia suunnittelee ja toteuttaa erilaisiin tarpeisiin räätälöityjä verkkopalveluja sekä verkkosovelluksia. Erityisosaamisalueita ovat verkkoliiketoiminnan asiantuntemus sekä teknologinen osaaminen ja erilaisten konseptien suunnittelu.IT-palvelut 02 90010500 www.ambientia.net

  Ambientia Oy

  2-rakennus, 3. krs
  IT-palvelut

  Ambientia on sähköiseen liiketoimintaan ja viestintään sekä yhteisöllisiin ratkaisuihin erikoistunut asiantuntijayritys. Yritys tekee konsultointia, suunnittelua ja toteutusta kansainvälisillä markkinoilla yhdessä yksityisen ja julkisen sektorin toimijoiden kanssa. Asiakkaat toimivat pääosin logistiikka-, lentoliikenne-, metalliteollisuus-, kauppa-, pankki-, vakuutus-, turvallisuus- ja elintarviketeollisuuden aloilla. Ambientia suunnittelee ja toteuttaa erilaisiin tarpeisiin räätälöityjä verkkopalveluja sekä verkkosovelluksia. Erityisosaamisalueita ovat verkkoliiketoiminnan asiantuntemus sekä teknologinen osaaminen ja erilaisten konseptien suunnittelu.

  » asiakaspalvelu @ ambientia.fi

  02 90010500

 • Anteplan OyKone-, prosessi- ja tekninen suunnittelu 040 559 5150 www.anteplan.fi

  Anteplan Oy

  1-rakennus, 1. krs
  Kone-, prosessi- ja tekninen suunnittelu

  040 559 5150

 • Arffman Finland Oy, koulutustilatKoulutusorganisaatio www.arffman.fi

  Arffman Finland Oy, koulutustilat

  2-rakennus, 1. krs
  Koulutusorganisaatio

 • Asianajotoimisto Lindblad & Co OyMuut liike-elämän palvelut www.lindblad.fi

  Asianajotoimisto Lindblad & Co Oy

  3b-rakennus, 4. krs
  Muut liike-elämän palvelut

 • Atea Finland OyAtea auttaa asiakkaitaan luomaan mielekkäämmän ja tuottavamman työympäristön linkittämällä liiketoiminnan tarpeet ja fiksut tietotekniikkaratkaisut. Yritys pystyy neuvomaan asiakasta tietotekniikkaympäristön rakentamisen ja kehittämisen kaikissa vaiheissa. Atea rakentaa asiakkailleen Suomen edistyksellisimpiä it-ympäristöjä. Atella on 400 ammattilaista luomassa joustavia ja tuottavia ratkaisuja, jotka perustuvat yrityksen kehittämään One Infra-malliin. Yritys on sitoutunut vastuulliseen ympäristöajatteluun ja tarjoaa asiakkailleen ympäristöä säästäviä it-ratkaisuja. Atealla on ollut sekä ympäristösertifiointi (ISO14001) että laatusertifiointi (ISO9001) jo vuodesta 2002. IT-palvelut 010 613 611 www.atea.fi

  Atea Finland Oy

  4b-rakennus, 5. krs
  IT-palvelut

  Atea auttaa asiakkaitaan luomaan mielekkäämmän ja tuottavamman työympäristön linkittämällä liiketoiminnan tarpeet ja fiksut tietotekniikkaratkaisut. Yritys pystyy neuvomaan asiakasta tietotekniikkaympäristön rakentamisen ja kehittämisen kaikissa vaiheissa. Atea rakentaa asiakkailleen Suomen edistyksellisimpiä it-ympäristöjä. Atella on 400 ammattilaista luomassa joustavia ja tuottavia ratkaisuja, jotka perustuvat yrityksen kehittämään One Infra-malliin. Yritys on sitoutunut vastuulliseen ympäristöajatteluun ja tarjoaa asiakkailleen ympäristöä säästäviä it-ratkaisuja. Atealla on ollut sekä ympäristösertifiointi (ISO14001) että laatusertifiointi (ISO9001) jo vuodesta 2002.

  » info @ atea.fi

  010 613 611

 • Avidly Media OyMedia-ala www.avidlyagency.com

  Avidly Media Oy

  1-rakennus, 1. krs
  Media-ala

 • B

 • Barona OyBaronan liiketoiminta muodostuu Barona Henkilöstöpalveluista, ulkoistuspalveluita tuottavasta Barona Solutionsista, majoituspalveluita tarjoavasta Forenomista ja ylimmän johdon suorahakupalvelusta Momentouksesta. Henkilöstö- ja ulkoistuspalveluissa Barona tarjoaa alan laajimman osaamisen ja palvelee asiakkaitaan aina yksittäisen työntekijän tarjoamisesta valtaviin palvelutuotantoihin asti. Tähän väliin mahtuu erilaisten työn tekemisen ja palvelumallien kirjo asiakaskeskeisesti tuotettuna. Barona rekrytoi valtakunnallisesti vuosittain noin 10 000 ammattilaista toimisto-, IT-, logistiikka-, teollisuus-, rakennus-, sekä sosiaali- ja terveystoimialojen tehtäviin niin määräaikaisiin kuin vakituisiinkin työsuhteisiin ja majoittaa yli 30 000 ihmistä. Barona on perustettu vuonna 1999 ja yritys on henkilöstöpalvelualan suurin toimija Suomessa. Suomen lisäksi Barona toimii Ruotsissa, Venäjällä, Virossa ja Puolassa. Talous- ja henkilöstöpalvelut 020 198 3460 www.barona.fi

  Barona Oy

  2-rakennus,
  Talous- ja henkilöstöpalvelut

  Baronan liiketoiminta muodostuu Barona Henkilöstöpalveluista, ulkoistuspalveluita tuottavasta Barona Solutionsista, majoituspalveluita tarjoavasta Forenomista ja ylimmän johdon suorahakupalvelusta Momentouksesta.

  Henkilöstö- ja ulkoistuspalveluissa Barona tarjoaa alan laajimman osaamisen ja palvelee asiakkaitaan aina yksittäisen työntekijän tarjoamisesta valtaviin palvelutuotantoihin asti. Tähän väliin mahtuu erilaisten työn tekemisen ja palvelumallien kirjo asiakaskeskeisesti tuotettuna.

  Barona rekrytoi valtakunnallisesti vuosittain noin 10 000 ammattilaista toimisto-, IT-, logistiikka-, teollisuus-, rakennus-, sekä sosiaali- ja terveystoimialojen tehtäviin niin määräaikaisiin kuin vakituisiinkin työsuhteisiin ja majoittaa yli 30 000 ihmistä.
  Barona on perustettu vuonna 1999 ja yritys on henkilöstöpalvelualan suurin toimija Suomessa. Suomen lisäksi Barona toimii Ruotsissa, Venäjällä, Virossa ja Puolassa.

  » info @ barona.fi

  020 198 3460

 • Baumedi SolutionsMuu palvelutoiminta 044 901 6860 www.mecastep.fi

  Baumedi Solutions

  1-rakennus, 2. krs
  Muu palvelutoiminta

  » auli.erkkila@baumedi.fi

  044 901 6860

 • BDO Audiator OyBDO on voimakkaasti kasvava tilintarkastus-, vero- ja neuvonantopalvelujen asiantuntija. Tarjoamme tutkitusti toimialamme parasta asiakaspalvelua yrityksille, muille yhteisöille sekä julkiselle sektorille. Kansainvälisesti tuemme asiakkaidemme menestystä yli 150 maassa 60 000 asiantuntijamme voimin. Talous- ja henkilöstöpalvelut www.bdo.fi

  BDO Audiator Oy

  3b-rakennus, 1. krs
  Talous- ja henkilöstöpalvelut

  BDO on voimakkaasti kasvava tilintarkastus-, vero- ja neuvonantopalvelujen asiantuntija.

  Tarjoamme tutkitusti toimialamme parasta asiakaspalvelua yrityksille, muille yhteisöille sekä julkiselle sektorille. Kansainvälisesti tuemme asiakkaidemme menestystä yli 150 maassa 60 000 asiantuntijamme voimin.

 • Binderholz Nordic OyTeollisuus www.binderholz.com

  Binderholz Nordic Oy

  4a-rakennus, 5. krs
  Teollisuus

 • Blancco Technology GroupBlancco on tiedonhävityksen ja tietokoneiden uusiokäytön globaali markkinajohtaja. Blancco on alan sertifioiduin tiedonhävitysohjelmisto ja yritys on myynyt miljoonia lisenssejä ympäri maailman. Blancco on perustettu 1997, ja se palvelee muun muassa pankki-, vakuutus- ja rahoitusalaa, it-laitteiden kierrätysammattilaisia sekä eri maiden hallitusten ja puolustusvoimien alaisia organisaatioita. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Joensuussa. Blanccolla on yhteensä 14 kansainvälistä toimipistettä ja sekä kattava kumppaniverkosto Euroopassa, Etelä- ja Pohjois-Amerikassa, Aasiassa ja Australiassa. Tuhannet yritykset sekä sadat it-laitteiden kierrätysammattilaiset hävittävät tiedot päivittäin Blanccon tiedonhävitysratkaisuilla tehokkaasti ja varmasti. Blanccon avulla yksi käyttäjä voi tyhjentää jopa yli satoja tietokoneita päivässä. Blanccon ohjelmistoilla hävitetään tietoa kymmeniltä tuhansilta it-laitteilta päivittäin.IT-palvelut www.blancco.com/about-us/contact-us/

  Blancco Technology Group

  4b-rakennus, 4. krs
  IT-palvelut

  Blancco on tiedonhävityksen ja tietokoneiden uusiokäytön globaali markkinajohtaja. Blancco on alan sertifioiduin tiedonhävitysohjelmisto ja yritys on myynyt miljoonia lisenssejä ympäri maailman. Blancco on perustettu 1997, ja se palvelee muun muassa pankki-, vakuutus- ja rahoitusalaa, it-laitteiden kierrätysammattilaisia sekä eri maiden hallitusten ja puolustusvoimien alaisia organisaatioita. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Joensuussa. Blanccolla on yhteensä 14 kansainvälistä toimipistettä ja sekä kattava kumppaniverkosto Euroopassa, Etelä- ja Pohjois-Amerikassa, Aasiassa ja Australiassa.

  Tuhannet yritykset sekä sadat it-laitteiden kierrätysammattilaiset hävittävät tiedot päivittäin Blanccon tiedonhävitysratkaisuilla tehokkaasti ja varmasti. Blanccon avulla yksi käyttäjä voi tyhjentää jopa yli satoja tietokoneita päivässä. Blanccon ohjelmistoilla hävitetään tietoa kymmeniltä tuhansilta it-laitteilta päivittäin.

 • C

 • Cadmatic OyIT-palvelut www.cadmatic.com

  Cadmatic Oy

  3b-rakennus, 3. krs
  IT-palvelut

  » kalle.heini@cads.fi

 • CGI Suomi OyCGI on globaali yli 40 maassa toimiva IT-palveluyritys. CGIn juureva tausta Suomessa ja viime vuosina tapahtunut kansainvälistyminen antaa yritykselle mahdollisuuden palvella asiakkaitaan entistä paremmin ja tarjota käyttöön koko globaalin verkoston osaamisen.IT-palvelut 010 302 010 www.cgi.com

  CGI Suomi Oy

  2-rakennus,
  IT-palvelut

  CGI on globaali yli 40 maassa toimiva IT-palveluyritys. CGIn juureva tausta Suomessa ja viime vuosina tapahtunut kansainvälistyminen antaa yritykselle mahdollisuuden palvella asiakkaitaan entistä paremmin ja tarjota käyttöön koko globaalin verkoston osaamisen.

  010 302 010

 • Chipmetrics OyMuu palvelutoiminta 040 753 7415 www.chipmetrics.com

  Chipmetrics Oy

  4b-rakennus, 1. krs
  Muu palvelutoiminta

  » mikko.utriainen@chipmetrics.com

  040 753 7415

 • Cloudia OyCloudia on edelläkävijä julkisen sektorin hankinnan sähköistämisessä. Cloudian pilviteknologiaan perustuvan sähköisen hankintajärjestelmän avulla hankintaorganisaatiot voivat toteuttaa kaikki hankintansa riippumatta niiden tyypistä tai menettelytavasta. Cloudia tarjoaa hankintayksiköille vaivattomasti käyttöönotettavan järjestelmän, joka täyttää julkiselle hankinnalle niin EU- kuin kansallisellakin tasolla asetetut lait ja velvoitteet. Helppokäyttöisen järjestelmän avulla yksiköt voivat keskitetysti hallita kaikki vaiheet kilpailutusprosessista aina sopimusten elinkaaren hallintaan asti.IT-palvelut 020 766 1070 www.cloudia.fi

  Cloudia Oy

  4a-rakennus, 4. krs
  IT-palvelut

  Cloudia on edelläkävijä julkisen sektorin hankinnan sähköistämisessä. Cloudian pilviteknologiaan perustuvan sähköisen hankintajärjestelmän avulla hankintaorganisaatiot voivat toteuttaa kaikki hankintansa riippumatta niiden tyypistä tai menettelytavasta. Cloudia tarjoaa hankintayksiköille vaivattomasti käyttöönotettavan järjestelmän, joka täyttää julkiselle hankinnalle niin EU- kuin kansallisellakin tasolla asetetut lait ja velvoitteet. Helppokäyttöisen järjestelmän avulla yksiköt voivat keskitetysti hallita kaikki vaiheet kilpailutusprosessista aina sopimusten elinkaaren hallintaan asti.

  » info @ cloudia.fi

  020 766 1070

 • Cloudia Oy - MyyntiCloudia on edelläkävijä julkisen sektorin hankinnan sähköistämisessä. Cloudian pilviteknologiaan perustuvan sähköisen hankintajärjestelmän avulla hankintaorganisaatiot voivat toteuttaa kaikki hankintansa riippumatta niiden tyypistä tai menettelytavasta. Cloudia tarjoaa hankintayksiköille vaivattomasti käyttöönotettavan järjestelmän, joka täyttää julkiselle hankinnalle niin EU- kuin kansallisellakin tasolla asetetut lait ja velvoitteet. Helppokäyttöisen järjestelmän avulla yksiköt voivat keskitetysti hallita kaikki vaiheet kilpailutusprosessista aina sopimusten elinkaaren hallintaan asti.IT-palvelut 020 766 1070 www.cloudia.fi

  Cloudia Oy - Myynti

  4a-rakennus, 3. krs
  IT-palvelut

  Cloudia on edelläkävijä julkisen sektorin hankinnan sähköistämisessä. Cloudian pilviteknologiaan perustuvan sähköisen hankintajärjestelmän avulla hankintaorganisaatiot voivat toteuttaa kaikki hankintansa riippumatta niiden tyypistä tai menettelytavasta. Cloudia tarjoaa hankintayksiköille vaivattomasti käyttöönotettavan järjestelmän, joka täyttää julkiselle hankinnalle niin EU- kuin kansallisellakin tasolla asetetut lait ja velvoitteet. Helppokäyttöisen järjestelmän avulla yksiköt voivat keskitetysti hallita kaikki vaiheet kilpailutusprosessista aina sopimusten elinkaaren hallintaan asti.

  » info@cloudia.fi

  020 766 1070

 • Codium OyIT-palvelut 044 7054 256

  Codium Oy

  2-rakennus, 2. krs
  IT-palvelut

  » olli@codium.fi

  044 7054 256

 • Compass Group FS Finland OyMuu palvelutoiminta 044 711 9578 www.compass-group-fs.com/fi/

  Compass Group FS Finland Oy

  4b-rakennus, 2. krs
  Muu palvelutoiminta

  » hannele.pirhonen@fazer.com

  044 711 9578

 • D

 • Dispelix OyOptical see-through near-to-the-eye displays are at the core of smart glasses products and define most of their important characteristics. Making smart glasses look like normal eyewear: Dispelix’s optical see-through near-to-the-eye technology utilizes a lens-like lightguide for transferring the virtual image into the user’s field of view. Kone-, prosessi- ja tekninen suunnittelu www.dispelix.com

  Dispelix Oy

  4a-rakennus, 2. krs
  Kone-, prosessi- ja tekninen suunnittelu

  Optical see-through near-to-the-eye displays are at the core of smart glasses products and define most of their important characteristics.
  Making smart glasses look like normal eyewear:
  Dispelix’s optical see-through near-to-the-eye technology utilizes a lens-like lightguide for transferring the virtual image into the user’s field of view.

  » info@dispelix.com

 • E

 • Ecomonitor OyEcomonitor Oy on ympäristöalan yritys, joka on erikoistunut vesienhoidon tutkimuspalveluihin ja seurantatehtäviin. Perinteisten tutkimusmenetelmien lisäksi yritys tarjoaa laajan valikoiman biologisia määrityksiä eri eliöryhmistä.Ympäristöalan konsultointi ja palvelut 040 411 7914 www.ecomonitor.fi

  Ecomonitor Oy

  1-rakennus, 3. krs
  Ympäristöalan konsultointi ja palvelut

  Ecomonitor Oy on ympäristöalan yritys, joka on erikoistunut vesienhoidon tutkimuspalveluihin ja seurantatehtäviin. Perinteisten tutkimusmenetelmien lisäksi yritys tarjoaa laajan valikoiman biologisia määrityksiä eri eliöryhmistä.

  » info @ ecomonitor.fi

  040 411 7914

 • En-Fi Language SolutionsMuu palvelutoiminta 045 8847 886 www.enfi.fi

  En-Fi Language Solutions

  2-rakennus, 2. krs
  Muu palvelutoiminta

  » saara.sahlsten@enfi.fi

  045 8847 886

 • Epic Autokoulu OyMuu palvelutoiminta 050 5680 884 www.epicautokoulu.fi

  Epic Autokoulu Oy

  1-rakennus, 1. krs
  Muu palvelutoiminta

  » janne.huttunen@epicautokoulu.fi

  050 5680 884

 • Etelä-Suomen rakennus- ja purkutekniikka OyYritys on vuonna 1999 perustettu tunnelitöiden sekä ruiskubetonisalaojien erikoisosaaja. Asiakaskuntaan kuuluvat johtavat kansainvälisillä markkinoilla toimivat rakennusliikkeet. Yrityksen käytössä on nykyaikainen ja monipuolinen työkalusto. Kalliorakentamisen ohella palveluvalikoimaan kuuluvat purku- ja asennustyöt, sekä lämpö- ja vesieristysmattojen asennukset. Tällä hetkellä yritys toimii Suomessa ja Ruotsissa, mutta lähiajan tavoitteena on laajentaa toimintaa kaikki Pohjoismaat kattavaksi. Rakennusala ja siihen liittyvät palvelut 0400 922 094 www.rakennustekniikka.fi

  Etelä-Suomen rakennus- ja purkutekniikka Oy

  3b-rakennus, 4. krs
  Rakennusala ja siihen liittyvät palvelut

  Yritys on vuonna 1999 perustettu tunnelitöiden sekä ruiskubetonisalaojien erikoisosaaja. Asiakaskuntaan kuuluvat johtavat kansainvälisillä markkinoilla toimivat rakennusliikkeet. Yrityksen käytössä on nykyaikainen ja monipuolinen työkalusto. Kalliorakentamisen ohella palveluvalikoimaan kuuluvat purku- ja asennustyöt, sekä lämpö- ja vesieristysmattojen asennukset. Tällä hetkellä yritys toimii Suomessa ja Ruotsissa, mutta lähiajan tavoitteena on laajentaa toimintaa kaikki Pohjoismaat kattavaksi.

  0400 922 094

 • Etteplan Design Center OyEtteplan tuottaa teknisiä suunnittelupalveluita ja tuoteinformaation ratkaisuja globaalisti toimiville teollisuuden laitevalmistajille. Etteplan on erikoistunut parantamaan yritysten suunnittelu- ja tuotekehitysprosessien tehokkuutta sekä lisäämään tuotteiden kilpailukykyä tuotteen elinkaaren kaikissa vaiheissa. Asiantuntijoiden innovointikyvyn ja teknisen osaamisen tulokset ovat nähtävissä lukuisissa teollisuuden ratkaisuissa ja arjen laitteissa.Kone-, prosessi- ja tekninen suunnittelu 010 307 1070 www.etteplan.fi

  Etteplan Design Center Oy

  3b-rakennus, 3. krs
  Kone-, prosessi- ja tekninen suunnittelu

  Etteplan tuottaa teknisiä suunnittelupalveluita ja tuoteinformaation ratkaisuja globaalisti toimiville teollisuuden laitevalmistajille. Etteplan on erikoistunut parantamaan yritysten suunnittelu- ja tuotekehitysprosessien tehokkuutta sekä lisäämään tuotteiden kilpailukykyä tuotteen elinkaaren kaikissa vaiheissa. Asiantuntijoiden innovointikyvyn ja teknisen osaamisen tulokset ovat nähtävissä lukuisissa teollisuuden ratkaisuissa ja arjen laitteissa.

  » info @ etteplan.com

  010 307 1070

 • European Optical SocietyMuu palvelutoiminta 050 592 4693 www.myeos.org

  European Optical Society

  Muu palvelutoiminta

  » koistinen@myeos.org

  050 592 4693

 • F

 • Fastroi OyFastroi on sosiaali- ja terveysalan innovatiivinen järjestelmätoimittaja. Hilkka- ja Nappula-järjestelmät tehostavat työtä ja vapauttavat aikaa rutiineista tärkeämpiin tehtäviin. Teemme asiakastiedon hallinnan ja toiminnanohjauksen ratkaisuja asumispalvelujen, kotihoidon ja lastensuojelun ammattilaisille. Olemme palvelleet sekä yksityistä että julkista sektoria jo yli viisitoista vuotta. Vuonna 2003 perustetun Fastroin toimipisteet sijaitsevat Joensuussa, Tampereella, Vantaalla ja Skelmersdalessa (UK). Lisätietoja www.fastroi.com. IT-palvelut 010 327 8000 www.fastroi.com

  Fastroi Oy

  4a-rakennus, 5. krs
  IT-palvelut

  Fastroi on sosiaali- ja terveysalan innovatiivinen järjestelmätoimittaja. Hilkka- ja Nappula-järjestelmät tehostavat työtä ja vapauttavat aikaa rutiineista tärkeämpiin tehtäviin. Teemme asiakastiedon hallinnan ja toiminnanohjauksen ratkaisuja asumispalvelujen, kotihoidon ja lastensuojelun ammattilaisille. Olemme palvelleet sekä yksityistä että julkista sektoria jo yli viisitoista vuotta. Vuonna 2003 perustetun Fastroin toimipisteet sijaitsevat Joensuussa, Tampereella, Vantaalla ja Skelmersdalessa (UK). Lisätietoja www.fastroi.com.


  010 327 8000

 • Finnvera OyjRahoitus- ja vakuutustoiminta www.finnvera.fi

  Finnvera Oyj

  3b-rakennus, 2. krs
  Rahoitus- ja vakuutustoiminta

 • Finrail OyFinrail liikennesuunnittelu sekä asiakkuudetMuu palvelutoiminta 040 864 0379 www.tmfg.fi/fi/finrail

  Finrail Oy

  3b-rakennus, 2. krs
  Muu palvelutoiminta

  Finrail liikennesuunnittelu sekä asiakkuudet

  » arto.papunen(at)finrail.fi

  040 864 0379

 • Fluent Progress RT OyFluent on erikoistunut mobiilin työn toiminnanohjaukseen, prosessien digitalisointiin ja resurssien hallintaan. Fluentin tuotteet perustuvat mobiililaitteilla tapahtuvaan langattomaan tiedonkeruuseen, tallennukseen, analysointiin ja raportointiin. Fluentin asiakkaat toimivat teiden kunnossapidossa, kiinteistöhuollossa, puhtaanapidossa sekä rakennusteollisuudessa. Vuonna 2015 perustetun Fluentin toimipisteet sijaitsevat Joensuussa ja Espoossa.IT-palvelut 029 1700 860 www.fluentprogress.fi

  Fluent Progress RT Oy

  2-rakennus, 2. krs
  IT-palvelut

  Fluent on erikoistunut mobiilin työn toiminnanohjaukseen, prosessien digitalisointiin ja resurssien hallintaan. Fluentin tuotteet perustuvat mobiililaitteilla tapahtuvaan langattomaan tiedonkeruuseen, tallennukseen, analysointiin ja raportointiin. Fluentin asiakkaat toimivat teiden kunnossapidossa, kiinteistöhuollossa, puhtaanapidossa sekä rakennusteollisuudessa. Vuonna 2015 perustetun Fluentin toimipisteet sijaitsevat Joensuussa ja Espoossa.

  029 1700 860

 • Fujitsu Finland OyIT-palvelut www.fujitsu.com/fi

  Fujitsu Finland Oy

  3b-rakennus, 3. krs
  IT-palvelut

 • Futunio OyIT-palvelut 09 777 1970 www.futunio.fi

  Futunio Oy

  3a-rakennus, 3. krs
  IT-palvelut

  09 777 1970

 • FuturSoft OyFuturSoft Oy kehittää johtavia ohjelmistoratkaisuja auto- ja tekniselle alalle. Ohjelmistot kattavat varaosakaupan ja korjaamotoimintojen kokonaisvaltaisen hallinnan. FuturSoft Oy:n ratkaisut erikokoisille yrityksille kattavat toiminnanohjauksen eri osa-alueet, mutta ovat helposti käyttöönotettavia.IT-palvelut 020 7288 730 www.futursoft.fi

  FuturSoft Oy

  1-rakennus, 2. krs
  IT-palvelut

  FuturSoft Oy kehittää johtavia ohjelmistoratkaisuja auto- ja tekniselle alalle. Ohjelmistot kattavat varaosakaupan ja korjaamotoimintojen kokonaisvaltaisen hallinnan. FuturSoft Oy:n ratkaisut erikokoisille yrityksille kattavat toiminnanohjauksen eri osa-alueet, mutta ovat helposti käyttöönotettavia.

  » aspalvelu @ futursoft.fi

  020 7288 730

 • G

 • GenreTech OyIT-palvelut 040 836 9965 www.genretech.fi

  GenreTech Oy

  4a-rakennus, 5. krs
  IT-palvelut

  » contact@genretech.fi

  040 836 9965

 • Groundec OyMuu palvelutoiminta 040 5692 888

  Groundec Oy

  3b-rakennus, 4. krs
  Muu palvelutoiminta

  » mika.pakarinen@viestra.fi

  040 5692 888

 • H

 • Hermek OyAmmattilaisia manuaalisiin töihin Hermek rekrytoi ja kouluttaa työvoimaa metsäalan manuaalisesti toteutettaviin työtehtäviin. Tekijämme ovat sitoutuneita ja motivoituneita metsänhoidon osaajia. Tarjoamme metsänhoitopalveluja luotettavasti ja tehokkaasti juuri silloin kun niitä tarvitaan. Muut liike-elämän palvelut 050 475 6220 www.hermek.fi

  Hermek Oy

  3b-rakennus, 4. krs
  Muut liike-elämän palvelut

  Ammattilaisia manuaalisiin töihin

  Hermek rekrytoi ja kouluttaa työvoimaa metsäalan manuaalisesti toteutettaviin työtehtäviin. Tekijämme ovat sitoutuneita ja motivoituneita metsänhoidon osaajia. Tarjoamme metsänhoitopalveluja luotettavasti ja tehokkaasti juuri silloin kun niitä tarvitaan.

  »

  050 475 6220

 • Hippo Terapiaklinikka OySosiaali- ja terveyspalvelut www.hippoterapiaklinikka.fi

  Hippo Terapiaklinikka Oy

  3b-rakennus, 1. krs
  Sosiaali- ja terveyspalvelut

  » heli.vuorio@hippoterapiaklinikka.fi

 • HR Mentor OyMuu palvelutoiminta 050 555 9127 www.hrmentor.fi

  HR Mentor Oy

  3b-rakennus, 1. krs
  Muu palvelutoiminta

  » info@hrmentor.fi

  050 555 9127

 • i

 • iLOQ OyMuu palvelutoiminta 044 435 2320 www.iloq.com

  iLOQ Oy

  3b-rakennus, 4. krs
  Muu palvelutoiminta

  » jani.hakkarainen@iloq.com

  044 435 2320

 • I

 • Insinööritoimisto Jodec OyKone-, prosessi- ja tekninen suunnittelu www.jodec.fi

  Insinööritoimisto Jodec Oy

  1-rakennus, 2. krs
  Kone-, prosessi- ja tekninen suunnittelu

  » esko.kinnunen@jodec.fi

 • Insplan OyEnergia ja Infrastruktuurialan asiantuntijayritys, joka tarjoaa suunnittelu- tarkastus- ja rakennuttajakonsultointi- sekä projektivalvontapalveluita.Kone-, prosessi- ja tekninen suunnittelu www.insplan.fi

  Insplan Oy

  3b-rakennus, 3. krs
  Kone-, prosessi- ja tekninen suunnittelu

  Energia ja Infrastruktuurialan asiantuntijayritys, joka tarjoaa suunnittelu- tarkastus- ja rakennuttajakonsultointi- sekä projektivalvontapalveluita.

 • Itä-Suomen Liikuntaopisto OyItä-Suomen Liikuntaopisto ISLO on monipuolinen ja kehittyvä urheilun ja liikunnan keskus. ISLO tarjoaa koulutuspalveluita liikuntakulttuurin eri osa-alueille ja antaa liikunnan, liikuntakasvatuksen, urheiluvalmennuksen, urheiluhieronnan sekä liikuntapaikkojenhoitajan koulutusta. Toimisto: 050 408 4792 Oppilashieronta: 050 408 5521 Rehtori Vesa Martikkala: 050 540 3366Koulutusorganisaatio 050 408 4792 www.islo.fi

  Itä-Suomen Liikuntaopisto Oy

  3a-rakennus, 3. krs
  Koulutusorganisaatio

  Itä-Suomen Liikuntaopisto ISLO on monipuolinen ja kehittyvä urheilun ja liikunnan keskus. ISLO tarjoaa koulutuspalveluita liikuntakulttuurin eri osa-alueille ja antaa liikunnan, liikuntakasvatuksen, urheiluvalmennuksen, urheiluhieronnan sekä liikuntapaikkojenhoitajan koulutusta.

  Toimisto: 050 408 4792
  Oppilashieronta: 050 408 5521
  Rehtori Vesa Martikkala: 050 540 3366

  » toimisto@islo.fi

  050 408 4792

 • Itä-Suomen Liikuntaopisto OyItä-Suomen Liikuntaopisto ISLO on monipuolinen ja kehittyvä urheilun ja liikunnan keskus. ISLO tarjoaa koulutuspalveluita liikuntakulttuurin eri osa-alueille ja antaa liikunnan, liikuntakasvatuksen, urheiluvalmennuksen, urheiluhieronnan sekä liikuntapaikkojenhoitajan koulutusta. Toimisto: 050 408 4792 Oppilashieronta: 050 408 5521 Rehtori Vesa Martikkala: 050 540 3366 Koulutusorganisaatio 050 408 4792 www.islo.fi

  Itä-Suomen Liikuntaopisto Oy

  1-rakennus,
  Koulutusorganisaatio

  Itä-Suomen Liikuntaopisto ISLO on monipuolinen ja kehittyvä urheilun ja liikunnan keskus. ISLO tarjoaa koulutuspalveluita liikuntakulttuurin eri osa-alueille ja antaa liikunnan, liikuntakasvatuksen, urheiluvalmennuksen, urheiluhieronnan sekä liikuntapaikkojenhoitajan koulutusta.

  Toimisto: 050 408 4792
  Oppilashieronta: 050 408 5521
  Rehtori Vesa Martikkala: 050 540 3366

  » toimisto@islo.fi

  050 408 4792

 • Itä-Suomen yliopistoItä-Suomen yliopisto on yksi Suomen suurimmista tiedeyliopistoista. Monialainen yliopisto tarjoaa opetusta yli 100 pääaineessa. Tiedekuntia on neljä: filosofinen tiedekunta, luonnontieteiden ja metsätieteiden tiedekunta, terveystieteiden tiedekunta sekä yhteiskuntatieteiden ja kauppatieteiden tiedekunta. Tasokkaan opetuksen lisäksi yliopisto tarjoaa opiskelijoilleen nykyaikaisen opiskeluympäristön, jota kehitetään jatkuvasti. Opiskelijoiden hyvinvoinnista ja viihtymisestä pidetään huolta. Yliopistolla on laajat kansainväliset suhteet ja verkostot. Monitieteinen ja kansainvälinen yliopisto verkostoineen muodostaa merkittävän osaamiskeskittymän, joka tukee alueen hyvinvointia ja myönteistä kehitystä. Koulutusorganisaatio 0294 45 1111 www.uef.fi

  Itä-Suomen yliopisto

  Koulutusorganisaatio

  Itä-Suomen yliopisto on yksi Suomen suurimmista tiedeyliopistoista. Monialainen yliopisto tarjoaa opetusta yli 100 pääaineessa. Tiedekuntia on neljä: filosofinen tiedekunta, luonnontieteiden ja metsätieteiden tiedekunta, terveystieteiden tiedekunta sekä yhteiskuntatieteiden ja kauppatieteiden tiedekunta. Tasokkaan opetuksen lisäksi yliopisto tarjoaa opiskelijoilleen nykyaikaisen opiskeluympäristön, jota kehitetään jatkuvasti. Opiskelijoiden hyvinvoinnista ja viihtymisestä pidetään huolta. Yliopistolla on laajat kansainväliset suhteet ja verkostot. Monitieteinen ja kansainvälinen yliopisto verkostoineen muodostaa merkittävän osaamiskeskittymän, joka tukee alueen hyvinvointia ja myönteistä kehitystä.

  » kirjaamo @ uef.fi

  0294 45 1111

 • J

 • Jetecon OyJetecon Oy on kappaletavaratuotannon simulointeihin erikoistunut asiantuntijayritys. Yrityksen toimintamalli perustuu asiakkaiden tarpeiden tunnistamiseen ja ratkaisukeskeiseen toimintaan. Jeteconin menestystekijöinä on vahva osaaminen simulointityökalujen hallinnassa, tuntemus asikkaiden tuotantoprosesseista ja kokonaisuuksien projektoinnista. Yrityksellä on yli 15 vuoden kokemus puu- metalli- ja kokoonpanoteollisuuden tuotantokokonaisuuksista yli sadan teollisuusyrityksen kanssa.Kone-, prosessi- ja tekninen suunnittelu 050 3098 264 www.jetecon.fi

  Jetecon Oy

  3b-rakennus, 1. krs
  Kone-, prosessi- ja tekninen suunnittelu

  Jetecon Oy on kappaletavaratuotannon simulointeihin erikoistunut asiantuntijayritys.
  Yrityksen toimintamalli perustuu asiakkaiden tarpeiden tunnistamiseen ja ratkaisukeskeiseen toimintaan. Jeteconin menestystekijöinä on vahva osaaminen simulointityökalujen hallinnassa, tuntemus asikkaiden tuotantoprosesseista ja kokonaisuuksien projektoinnista. Yrityksellä on yli 15 vuoden kokemus puu- metalli- ja kokoonpanoteollisuuden tuotantokokonaisuuksista yli sadan teollisuusyrityksen kanssa.

  » jouni.eronen @ jetecon.fi

  050 3098 264

 • Joensuun AikuislukioKoulutusorganisaatio

  Joensuun Aikuislukio

  3a-rakennus, 1. krs
  Koulutusorganisaatio

  » mari.pesonen@edu.joensuu.fi

 • Joensuun kaupungin hyvinvointipalvelutMuu palvelutoiminta www.joensuu.fi

  Joensuun kaupungin hyvinvointipalvelut

  4b-rakennus, 2. krs
  Muu palvelutoiminta

 • Joensuun kaupungin kulttuuripalvelutMuu palvelutoiminta

  Joensuun kaupungin kulttuuripalvelut

  4a-rakennus, 3. krs
  Muu palvelutoiminta

 • Joensuun lyseon lukioKoulutusorganisaatio

  Joensuun lyseon lukio

  3a-rakennus, 1. krs
  Koulutusorganisaatio

  » jarkko.rieppo@joensuu.fi

 • Joensuun Yrityskiinteistöt OyJoensuun Yrityskiinteistöt Oy on Joensuussa toimiva, modernisti organisoitu, nopea ja tehokas kunnallinen kiinteistöyhtiö. Yrityksen erikoisosaamista on yrityskiinteistöjen rakennuttaminen, kiinteistöjen hallinta, kiinteistöjen vuokraaminen ja rakennuttamisen valvonta. Muut liike-elämän palvelut 013 267 5001 www.joensuunyrityskiinteistot.fi

  Joensuun Yrityskiinteistöt Oy

  4b-rakennus, 2. krs
  Muut liike-elämän palvelut

  Joensuun Yrityskiinteistöt Oy on Joensuussa toimiva, modernisti organisoitu, nopea ja tehokas kunnallinen kiinteistöyhtiö. Yrityksen erikoisosaamista on yrityskiinteistöjen rakennuttaminen, kiinteistöjen hallinta, kiinteistöjen vuokraaminen ja rakennuttamisen valvonta.

  » lasse.haaranen @ jns.fi

  013 267 5001

 • Juniori Jokipojat ryMuu palvelutoiminta 050 550 8093 www.juniorijokipojat.fi

  Juniori Jokipojat ry

  3b-rakennus, 1. krs
  Muu palvelutoiminta

  050 550 8093

 • K

 • Karelia-ammattikorkeakoulu OyKarelia-ammattikorkeakoulu tarjoaa korkeakoulututkintoon johtavaa koulutusta nuorille ja aikuisille ja osallistuu aktiivisesti aluekehitystyöhön sekä tutkimus- ja kehittämistoimintaan. Käytännönläheinen yhteistyö ulottuu alueen elinkeinoelämästä kansainvälisten korkeakoulujen ja eri organisaatioiden aktiivisiin verkostoihin. Maakuntakorkeakoulu toimii maakunnan alueella ja virtuaaliopetus tekee mahdolliseksi opintojen suorittamisen myös etäopiskeluna ja työn ohessa. Ammattikorkeakoulu tarjoaa laajat kansainvälistymismahdollisuudet sekä opiskelijoille että opettajille sekä muulle henkilökunnalle. Ammattikorkeakoulu osallistuu aktiivisesti maakunnan kehittämiseen erilaisten tutkimus- ja kehittämistehtävien toteuttajana. Karelia ammattikorkeakoulu toimii Joensuun kaupungin ylläpitämänä liikelaitoksena.Koulutusorganisaatio www.karelia.fi

  Karelia-ammattikorkeakoulu Oy

  4b-rakennus, 2. krs
  Koulutusorganisaatio

  Karelia-ammattikorkeakoulu tarjoaa korkeakoulututkintoon johtavaa koulutusta nuorille ja aikuisille ja osallistuu aktiivisesti aluekehitystyöhön sekä tutkimus- ja kehittämistoimintaan. Käytännönläheinen yhteistyö ulottuu alueen elinkeinoelämästä kansainvälisten korkeakoulujen ja eri organisaatioiden aktiivisiin verkostoihin. Maakuntakorkeakoulu toimii maakunnan alueella ja virtuaaliopetus tekee mahdolliseksi opintojen suorittamisen myös etäopiskeluna ja työn ohessa.
  Ammattikorkeakoulu tarjoaa laajat kansainvälistymismahdollisuudet sekä opiskelijoille että opettajille sekä muulle henkilökunnalle. Ammattikorkeakoulu osallistuu aktiivisesti maakunnan kehittämiseen erilaisten tutkimus- ja kehittämistehtävien toteuttajana. Karelia ammattikorkeakoulu toimii Joensuun kaupungin ylläpitämänä liikelaitoksena.

  » info @ karelia.fi

 • Karelics OyMuu palvelutoiminta 040 764 7085 www.karelics.fi

  Karelics Oy

  1-rakennus, 2. krs
  Muu palvelutoiminta

  » mikhail.kharanen@gmail.com

  040 764 7085

 • Katja Noponen OyKatja Noponen Oy on Suomen suurimpia, yksityisiä työelämävalmennuspalveluja tuottavia yrityksiä. Yhtiön tavoitteena on pitää valmennettavat mahdollisimman pitkään mukana työelämässä tai vaihtoehtoisesti mahdollistaa heille uusi työura. Katja Noponen Oy on valtakunnallinen valmennusalan yritys, joka palvelee asiakkaita 30 eri aluetoimiston kautta. Suomen suurimpiin kuuluvana valmennusyrityksenä Katja Noponen Oy tuottaa monipuolista palveluvalikoimaa mm. ammatillista kuntoutusta, outplacement-palveluja, työkykyhenkilöiden uudelleensijoituksia ja coaching/työnohjausta. Palveluiden tilaajina ovat mm. suurtyönantajat, vakuutus- ja eläkevakuutusyhtiöt sekä julkishallinnon organisaatiot. Katja Noponen Oy:n palveluiden kautta työllistyy tuhansia henkilöitä, lisäksi satoja aloittaa ammatillisen koulutuksen, kuntoutuksen tai muun työelämään suuntautuvan toiminnan. Onnistumisprosentti useimmissa palveluissa on yli 80 ja asiakastyytyväisyys, asteikolla 1-5, on pitkälti yli neljän. Yrityskehitys, konsultointi ja koulutus (09) 622 1121 www.katjanoponen.fi

  Katja Noponen Oy

  3b-rakennus, 4. krs
  Yrityskehitys, konsultointi ja koulutus

  Katja Noponen Oy on Suomen suurimpia, yksityisiä työelämävalmennuspalveluja tuottavia yrityksiä. Yhtiön tavoitteena on pitää valmennettavat mahdollisimman pitkään mukana työelämässä tai vaihtoehtoisesti mahdollistaa heille uusi työura.

  Katja Noponen Oy on valtakunnallinen valmennusalan yritys, joka palvelee asiakkaita 30 eri aluetoimiston kautta. Suomen suurimpiin kuuluvana valmennusyrityksenä Katja Noponen Oy tuottaa monipuolista palveluvalikoimaa mm. ammatillista kuntoutusta, outplacement-palveluja, työkykyhenkilöiden uudelleensijoituksia ja coaching/työnohjausta. Palveluiden tilaajina ovat mm. suurtyönantajat, vakuutus- ja eläkevakuutusyhtiöt sekä julkishallinnon organisaatiot. Katja Noponen Oy:n palveluiden kautta työllistyy tuhansia henkilöitä, lisäksi satoja aloittaa ammatillisen koulutuksen, kuntoutuksen tai muun työelämään suuntautuvan toiminnan. Onnistumisprosentti useimmissa palveluissa on yli 80 ja asiakastyytyväisyys, asteikolla 1-5, on pitkälti yli neljän.

  (09) 622 1121

 • Kiinteistönvälitys Joen OmaKoti Oy, LKVOnko asunnonvaihtosi ajankohtainen? Omaan 22 vuoden kokemuksen kiinteistönvälitysalalta Joensuun ja Helsingin talousalueilla. Satojen välittämieni asuntokauppojen myötä haluan tehdä asuntosi välityspalvelun sinulle vaivattomaksi ja auttaa uuden kodin etsinnässä. Hyvä Joensuun alueellinen tuntemus, ammattitaitoon perustuva hinta-arvio ja tehokas myyntityö luovat edellytykset onnistuneille asuntokaupoille.Palveluihini kuuluvat lisäksi asuntojen arviointi- ja vuokrauspalvelut sekä ulkopuolisten kauppakirjojen laadinta. Tarjoan luotettavaa kiinteistönvälityspalvelua. Ota yhteyttä niin keskustellaan ajatuksestasi tarkemmin. Tervetuloa palveltavaksi! Muu palvelutoiminta 045 611 8650 www.joenomakoti.fi

  Kiinteistönvälitys Joen OmaKoti Oy, LKV

  3b-rakennus, 1. krs
  Muu palvelutoiminta

  Onko asunnonvaihtosi ajankohtainen?

  Omaan 22 vuoden kokemuksen kiinteistönvälitysalalta Joensuun ja Helsingin talousalueilla. Satojen välittämieni asuntokauppojen myötä haluan tehdä asuntosi välityspalvelun sinulle vaivattomaksi ja auttaa uuden kodin etsinnässä.

  Hyvä Joensuun alueellinen tuntemus, ammattitaitoon perustuva hinta-arvio ja tehokas myyntityö luovat edellytykset onnistuneille asuntokaupoille.Palveluihini kuuluvat lisäksi asuntojen arviointi- ja vuokrauspalvelut sekä ulkopuolisten kauppakirjojen laadinta.

  Tarjoan luotettavaa kiinteistönvälityspalvelua.
  Ota yhteyttä niin keskustellaan ajatuksestasi tarkemmin. Tervetuloa palveltavaksi!

  » matti.partanen@joenomakoti.fi

  045 611 8650

 • Kimet OyKimet Oy on Stén & Co Oy Ab konserniin kuuluva ruostumattomien ja haponkestävien terästen maahantuonti- ja tukkuliike. Valikoimaan kuuluvat erilaiset muototeräkset, putket, hitsattavat ja kierteelliset putkenosat, levyt, laipat, koneistetut kaulukset, venttiilit, mudanerottimet ja korkeapaineliittimet. Yrityksen oma sahaus ja kuljetuskalusto takaavat luotettavat ja nopeat toimitukset. ”Steel is our business”Tukku- ja vähittäiskauppa 09 274 6230 www.kimet.fi

  Kimet Oy

  4b-rakennus, 2. krs
  Tukku- ja vähittäiskauppa

  Kimet Oy on Stén & Co Oy Ab konserniin kuuluva ruostumattomien ja haponkestävien terästen maahantuonti- ja tukkuliike. Valikoimaan kuuluvat erilaiset muototeräkset, putket, hitsattavat ja kierteelliset putkenosat, levyt, laipat, koneistetut kaulukset, venttiilit, mudanerottimet ja korkeapaineliittimet. Yrityksen oma sahaus ja kuljetuskalusto takaavat luotettavat ja nopeat toimitukset. ”Steel is our business”

  » myynti @ kimet.fi

  09 274 6230

 • KKT-team / KF-training, Pasi KinnunenSosiaali- ja terveyspalvelut

  KKT-team / KF-training, Pasi Kinnunen

  1-rakennus, 2. krs
  Sosiaali- ja terveyspalvelut

  » trainerpasi@hotmail.com

 • KKT-team / Ondrus, Paula Kempas-JumppanenElämän solmukohdissa rinnalla kulkijana ja keskustelukumppanina - psykoterapiaa, työnohjausta.Sosiaali- ja terveyspalvelut 0500 771317 www.ondrus.fi

  KKT-team / Ondrus, Paula Kempas-Jumppanen

  3b-rakennus, 2. krs
  Sosiaali- ja terveyspalvelut

  Elämän solmukohdissa
  rinnalla kulkijana ja
  keskustelukumppanina -
  psykoterapiaa, työnohjausta.

  » paula.kempas@ondrus.fi

  0500 771317

 • KKT-Team / Psykoterapia Kaisa KähkönenSosiaali- ja terveyspalvelut 040 195 4422 https://kaisa.kahkonen.fi

  KKT-Team / Psykoterapia Kaisa Kähkönen

  3b-rakennus, 2. krs
  Sosiaali- ja terveyspalvelut

  » kaisa.kahkonen@kahkonen.fi

  040 195 4422

 • KKT-team / Psykoterapiapalvelut Irja Hamunen Sosiaali- ja terveyspalvelut

  KKT-team / Psykoterapiapalvelut Irja Hamunen

  3b-rakennus, 2. krs
  Sosiaali- ja terveyspalvelut

  » psykoterapia.irjahamunen @ gmail.com

 • KKT-team/ Psykoterapiapalvelu Harri HonkanenSosiaali- ja terveyspalvelut 050 324 7789

  KKT-team/ Psykoterapiapalvelu Harri Honkanen

  3b-rakennus, 2. krs
  Sosiaali- ja terveyspalvelut

  » harrihonkanen@hotmail.fi

  050 324 7789

 • KKT-team/ Psykoterapia- ja liikuntapalvelut Jarkko SinkkonenSosiaali- ja terveyspalvelut

  KKT-team/ Psykoterapia- ja liikuntapalvelut Jarkko Sinkkonen

  3b-rakennus, 2. krs
  Sosiaali- ja terveyspalvelut

 • KKT-team/ Psykoterapiapalvelu Antti LeskinenKKT-Team tarjoaa terveys- ja psykologisen hyvinvoinnin palveluita. Ammattitaitoiset psykoterapeuttimme ovat Kelan ja Valviran hyväksymiä psykoterapeutteja. Tarkempaa toiminnan kuvausta löydät osoitteesta www.terapiantarpeessa.fiSosiaali- ja terveyspalvelut 050 324 7789 www.terapiantarpeessa.fi

  KKT-team/ Psykoterapiapalvelu Antti Leskinen

  3b-rakennus, 2. krs
  Sosiaali- ja terveyspalvelut

  KKT-Team tarjoaa terveys- ja psykologisen hyvinvoinnin palveluita. Ammattitaitoiset psykoterapeuttimme ovat Kelan ja Valviran hyväksymiä psykoterapeutteja. Tarkempaa toiminnan kuvausta löydät osoitteesta www.terapiantarpeessa.fi

  » psykoterapeuttianttileskinen@gmail.com

  050 324 7789

 • KKT-team/ Psykoterapiapalvelu Anna-LeenaSosiaali- ja terveyspalvelut

  KKT-team/ Psykoterapiapalvelu Anna-Leena

  3b-rakennus, 2. krs
  Sosiaali- ja terveyspalvelut

 • KKT-Team/ Psykoterapiapalvelu Ari LaakkonenSosiaali- ja terveyspalvelut

  KKT-Team/ Psykoterapiapalvelu Ari Laakkonen

  3b-rakennus, 2. krs
  Sosiaali- ja terveyspalvelut

  » ari.laakkonen@outlook.com

 • L

 • Lakiasiaintoimisto Juha MartikainenLakiasiainpalvelutMuut liike-elämän palvelut 040 526 2389

  Lakiasiaintoimisto Juha Martikainen

  1-rakennus, 2. krs
  Muut liike-elämän palvelut

  Lakiasiainpalvelut

  » juha.martikainen @ carelian.fi

  040 526 2389

 • LashLovers OyMuu palvelutoiminta www.lashlovers.fi

  LashLovers Oy

  3b-rakennus, 3. krs
  Muu palvelutoiminta

 • Linnunmaa Lex OyYmpäristöalan konsultointi ja palvelut www.linnunmaalex.fi/

  Linnunmaa Lex Oy

  4a-rakennus, 3. krs
  Ympäristöalan konsultointi ja palvelut

 • Luotoluoto OyMuu palvelutoiminta 050 303 1470 www.luotoluoto.fi

  Luotoluoto Oy

  1-rakennus, 1. krs
  Muu palvelutoiminta

  » janne@luotoluoto.fi

  050 303 1470

 • M

 • Martela-keskus Offimar OyMartela on ergonomisten ja innovatiivisten kalusteiden designtalo ja tilamuutoksia toteuttava palveluyhtiö.Muu palvelutoiminta www.martela.fi

  Martela-keskus Offimar Oy

  1-rakennus, 1. krs
  Muu palvelutoiminta

  Martela on ergonomisten ja innovatiivisten kalusteiden designtalo ja tilamuutoksia toteuttava palveluyhtiö.

 • Mediasignal GroupMediasignal on digitaalisen liiketoiminnan, sovelluskehityksen ja viestinnän kumppani. Mediasignalin asiantuntijat ovat ohjelmistokehityksen, web-teknologioiden, viestinnän ja liiketoimintajohtamisen ammattilaisia. Ohjelmistokehitystiimimme toteuttaa visuaalisesti tyylikkäitä, toimialakohtaisia ja asiakkaidemme strategiaa tukevia, helposti lähestyttäviä palvelukokonaisuuksia. Korkea asiakastyytyväisyys näkyy pitkäaikaisissa kumppanuuksissa ja tunnetuissa toteutuksissa. Lisätietoja: www.mediasignal.fi IT-palvelut 040 0601576 www.mediasignal.fi

  Mediasignal Group

  3b-rakennus, 3. krs
  IT-palvelut

  Mediasignal on digitaalisen liiketoiminnan, sovelluskehityksen ja viestinnän kumppani.
  Mediasignalin asiantuntijat ovat ohjelmistokehityksen, web-teknologioiden, viestinnän ja liiketoimintajohtamisen ammattilaisia.
  Ohjelmistokehitystiimimme toteuttaa visuaalisesti tyylikkäitä, toimialakohtaisia ja asiakkaidemme strategiaa tukevia, helposti lähestyttäviä palvelukokonaisuuksia.
  Korkea asiakastyytyväisyys näkyy pitkäaikaisissa kumppanuuksissa ja tunnetuissa toteutuksissa.

  Lisätietoja: www.mediasignal.fi

  » info @ mediasignal.fi

  040 0601576

 • Mediconsult OyMediconsult Oy on vuonna 1975 perustettu terveydenhuoltoalaan erikoistunut tietoalan yritys. Mediconsult Oy on toiminut terveydenhuollon tietojenkäsittely- ja konsultointitehtävissä yli 20 vuoden ajan. Mediconsult Oy:n kotipaikka on Suomi ja se on täysin suomalaisessa omistuksessa. Yhtiö on pitkäikäisin Suomessa samalla nimellä ja kokonaan suomalaisessa omistuksessa toiminut terveydenhuollon tietojärjestelmätoimittaja. Toimipaikat yrityksellä on Helsingissä, Kuopiossa ja Joensuussa. IT-palvelut 09 6840 860 www.mediconsult.fi

  Mediconsult Oy

  3b-rakennus, 3. krs
  IT-palvelut

  Mediconsult Oy on vuonna 1975 perustettu terveydenhuoltoalaan erikoistunut tietoalan yritys. Mediconsult Oy on toiminut terveydenhuollon tietojenkäsittely- ja konsultointitehtävissä yli 20 vuoden ajan. Mediconsult Oy:n kotipaikka on Suomi ja se on täysin suomalaisessa omistuksessa. Yhtiö on pitkäikäisin Suomessa samalla nimellä ja kokonaan suomalaisessa omistuksessa toiminut terveydenhuollon tietojärjestelmätoimittaja. Toimipaikat yrityksellä on Helsingissä, Kuopiossa ja Joensuussa.

  » mediconsult @ mediconsult.fi

  09 6840 860

 • MTV OyMTV MEDIA tarjoaa Suomen halutuimmat sähköiset palvelut. MTV MEDIAn tv-kanavat ovat MTV3, Sub ja AVA sekä MTV3 Total -paketti, johon kuuluvat maksulliset kanavat MTV3 MAX, MTV3 MAX Sport -kanavat, MTV3 Fakta, MTV3 Fakta XL, MTV3 Leffa, MTV3 Juniori, MTV3 Komedia ja MTV3 Sarja sekä C Moren kanavat. Verkossa MTV MEDIAn merkittävimmät sivustot ovat MTV3.fi , Sub.fi ja Radionova.fi. Katsomo tarjoaa MTV MEDIAn kanavien ohjelmat netissä. Yhtiöön kuuluu Suomen kuunnelluin kaupallinen radiokanava Radio Nova. Media-ala 050 395 6529 www.mtv.fi

  MTV Oy

  3b-rakennus, 1. krs
  Media-ala

  MTV MEDIA tarjoaa Suomen halutuimmat sähköiset palvelut. MTV MEDIAn tv-kanavat ovat MTV3, Sub ja AVA sekä MTV3 Total -paketti, johon kuuluvat maksulliset kanavat MTV3 MAX, MTV3 MAX Sport -kanavat, MTV3 Fakta, MTV3 Fakta XL, MTV3 Leffa, MTV3 Juniori, MTV3 Komedia ja MTV3 Sarja sekä C Moren kanavat.
  Verkossa MTV MEDIAn merkittävimmät sivustot ovat MTV3.fi , Sub.fi ja Radionova.fi. Katsomo tarjoaa MTV MEDIAn kanavien ohjelmat netissä.
  Yhtiöön kuuluu Suomen kuunnelluin kaupallinen radiokanava Radio Nova.

  » sari.asikainen @ mtv.fi

  050 395 6529

 • N

 • Nolwenture OyIT-palvelut www.nolwenture.com

  Nolwenture Oy

  4a-rakennus, 4. krs
  IT-palvelut

 • Nomikos OyMuu palvelutoiminta 050 4362 627 www.nomikos.fi

  Nomikos Oy

  3b-rakennus, 4. krs
  Muu palvelutoiminta

  » petri.salonen@nomikos.fi

  050 4362 627

 • Norrapro OyRakennusala ja siihen liittyvät palvelut 0400 922 094 www.norrapro.fi

  Norrapro Oy

  3b-rakennus, 4. krs
  Rakennusala ja siihen liittyvät palvelut

  » harri.vaisto@norrapro.fi

  0400 922 094

 • Nuori Yrittäjyys ryVaikutamme toiminnallamme lasten ja nuorten yrittäjyys-, työelämä- ja taloustaitoihin. Olemme yhteistyökumppani koulutuksen järjestäjien, päätöksentekijöiden, yrityselämän ja nuorten välillä. Autamme koulutuksen järjestäjiä toteuttamaan yrittäjyys-, työelämä- ja taloustaitojen opetusta opinto-ohjelmiemme kautta. Tarjoamme opettajille opetussuunnitelman mukaisia työvälineitä työelämätaitojen, yritteliäisyyden ja taloudenhallinnan opetuksen tueksi esiopetuksesta korkea-asteelle.Muu palvelutoiminta 050 542 2333 https://nuoriyrittajyys.fi/

  Nuori Yrittäjyys ry

  3a-rakennus, 4. krs
  Muu palvelutoiminta

  Vaikutamme toiminnallamme lasten ja nuorten yrittäjyys-, työelämä- ja taloustaitoihin. Olemme yhteistyökumppani koulutuksen järjestäjien, päätöksentekijöiden, yrityselämän ja nuorten välillä.

  Autamme koulutuksen järjestäjiä toteuttamaan yrittäjyys-, työelämä- ja taloustaitojen opetusta opinto-ohjelmiemme kautta. Tarjoamme opettajille opetussuunnitelman mukaisia työvälineitä työelämätaitojen, yritteliäisyyden ja taloudenhallinnan opetuksen tueksi esiopetuksesta korkea-asteelle.

  » sanna.raty@nuoriyrittajyys.fi

  050 542 2333

 • Nurkanvaltaajat OyNurkanvaltaajat Oy on monialainen suunnittelutoimisto, jonka palveluihin kuuluvat julkisten ja yksityistilojen tilasuunnittelu sekä teollisen muotoilun palvelut. Tilasuunnittelun tavoitteena on saada aikaan toimiva ja visuaalisesti näyttävä ympäristö. Suunnittelupalvelut kattavat kiinteistöjen tilasuunnitelmat konsultoinnista yhteistyökumppaneiden kanssa toteutettaviin kokonaisratkaisuihin. Julkisten tilojen sekä työympäristöjen suunnittelussa yritys haluaa tarjota asiakkailleen pitkä-ikäisiä, toiminnallisesti onnistuneita sekä viihtyisiä ympäristöjä. Nurkanvaltaajat Oy toteuttaa myös ravintoloiden sekä muiden palvelualayritysten tilasuunnitelmia. Muotoilu- ja tuotesuunnittelupalvelut antavat asiakkaille mahdollisuuden toteuttaa yksilöllisiä tuoteratkaisuja. Suunnitteluprosessit toteutetaan tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden kanssa.Muu palvelutoiminta 050 374 6079 www.nurkanvaltaajat.fi

  Nurkanvaltaajat Oy

  3b-rakennus, 1. krs
  Muu palvelutoiminta

  Nurkanvaltaajat Oy on monialainen suunnittelutoimisto, jonka palveluihin kuuluvat julkisten ja yksityistilojen tilasuunnittelu sekä teollisen muotoilun palvelut. Tilasuunnittelun tavoitteena on saada aikaan toimiva ja visuaalisesti näyttävä ympäristö. Suunnittelupalvelut kattavat kiinteistöjen tilasuunnitelmat konsultoinnista yhteistyökumppaneiden kanssa toteutettaviin kokonaisratkaisuihin. Julkisten tilojen sekä työympäristöjen suunnittelussa yritys haluaa tarjota asiakkailleen pitkä-ikäisiä, toiminnallisesti onnistuneita sekä viihtyisiä ympäristöjä. Nurkanvaltaajat Oy toteuttaa myös ravintoloiden sekä muiden palvelualayritysten tilasuunnitelmia. Muotoilu- ja tuotesuunnittelupalvelut antavat asiakkaille mahdollisuuden toteuttaa yksilöllisiä tuoteratkaisuja. Suunnitteluprosessit toteutetaan tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden kanssa.

  » joonas.korhonen @ nurkanvaltaajat.fi

  050 374 6079

 • O

 • OP-Prosessipalvelut OyRahoitus- ja vakuutustoiminta 050 570 3792 https://www.op.fi

  OP-Prosessipalvelut Oy

  3a-rakennus, 3. krs
  Rahoitus- ja vakuutustoiminta

  050 570 3792

 • Outotec OyTeollisuus 020 529 211 www.outotec.com

  Outotec Oy

  2-rakennus, 2. krs
  Teollisuus

  020 529 211

 • Oy Nordic Moneta AbMuu palvelutoiminta www.suomenmoneta.fi

  Oy Nordic Moneta Ab

  1-rakennus, 1. krs
  Muu palvelutoiminta

  » pasi.haaranen@nordicmoneta.fi

 • P

 • PAL Finland OyMuu palvelutoiminta 040 776 2967 www.palfinland.com

  PAL Finland Oy

  3b-rakennus, 1. krs
  Muu palvelutoiminta

  » jarno.verso@palfinland.com

  040 776 2967

 • Parturi-Kampaamo Sirpa RyhänenMuu palvelutoiminta 050 4922 788

  Parturi-Kampaamo Sirpa Ryhänen

  3b-rakennus, 1. krs
  Muu palvelutoiminta

  » ryhanen.sirpa @ hotmail.com

  050 4922 788

 • Pelastakaa Lapset ryPelastakaa Lapset ry on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton, vuonna 1922 perustettu kansalaisjärjestö, joka edistää lapsen oikeuksien toteutumista Suomessa ja maailmalla.Muu palvelutoiminta

  Pelastakaa Lapset ry

  4a-rakennus, 4. krs
  Muu palvelutoiminta

  Pelastakaa Lapset ry on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton, vuonna 1922 perustettu kansalaisjärjestö, joka edistää lapsen oikeuksien toteutumista Suomessa ja maailmalla.

  » www.pelastakaalapset.fi

 • Planeetta Internet OyIT-palvelut www.planeetta.fi

  Planeetta Internet Oy

  3a-rakennus, 3. krs
  IT-palvelut

 • Pohjois-Karjalan hankintatoimiJoensuun kaupungin organisaatioon kuuluva Joensuun seudun hankintatoimi vastaa seudullisesti keskitetyistä tavara- ja palveluhankinnoista. Hankintatoimessa on mukana 14 kuntaa sekä 13 kuntayhtymää, yhtiötä tai yhdistystä.Muu palvelutoiminta (013) 337 5043 www.joensuu.fi/hankintatoimi

  Pohjois-Karjalan hankintatoimi

  4b-rakennus, 3. krs
  Muu palvelutoiminta

  Joensuun kaupungin organisaatioon kuuluva Joensuun seudun hankintatoimi vastaa seudullisesti keskitetyistä tavara- ja palveluhankinnoista. Hankintatoimessa on mukana 14 kuntaa sekä 13 kuntayhtymää, yhtiötä tai yhdistystä.

  » hankinta @ jns.fi

  (013) 337 5043

 • Pohjois-Karjalan TE-toimistoTE-toimisto palvelee verkossa 24 tuntia vuorokaudessa. Te-toimisto tarjoaa henkilökohtaista palvelua sekä henkilöasiakkaille että työnantajille. Keskeisiä palveluita ovat työvoiman ja työpaikkojen välitys, koulutusneuvonta, ammatinvalinta- ja urasuunnittelu sekä ammatillinen kuntoutus.Muut liike-elämän palvelut 029 504 3168 www.te-palvelut.fi

  Pohjois-Karjalan TE-toimisto

  3a-rakennus, 4. krs
  Muut liike-elämän palvelut

  TE-toimisto palvelee verkossa 24 tuntia vuorokaudessa. Te-toimisto tarjoaa henkilökohtaista palvelua sekä henkilöasiakkaille että työnantajille. Keskeisiä palveluita ovat työvoiman ja työpaikkojen välitys, koulutusneuvonta, ammatinvalinta- ja urasuunnittelu sekä ammatillinen kuntoutus.

  029 504 3168

 • Pohjois-Karjalan Yrittäjät ryYrittäjäjärjestö on yrittäjän asialla. Pohjois-Karjalan Yrittäjät ry on maakunnan pienten ja keskisuurten yritysten sekä yrittäjien edunvalvonta-, palvelu- ja yhteistoimintajärjestö. Pohjois-Karjalan Yrittäjät on yksi Suomen Yrittäjien 20 aluejärjestöstä. Vaikuttajana ja asiantuntijana Suomen Yrittäjät jäsenjärjestöineen haluaa parantaa yritysten ja yrittäjien kannattavan toiminnan edellytyksiä, lisätä yrittäjien painoarvoa yhteiskunnallisessa päätöksenteossa sekä edistää yrittäjyydelle myönteisen asenneilmaston kehittymistä yhteiskunnan kaikilla tasoilla. Pohjois-Karjalan Yrittäjien eräs keskeinen vaikuttamisen kohde on maakunnan kaupunkien ja kuntien elinkeinopolitiikka. Elinkeinoelämän järjestöistä yrittäjäjärjestö on jäsenmäärältään selvästi suurin ja ainoa järjestö, jolla on kattava paikallisen tason verkosto. Tästä syystä yrittäjäjärjestöä myös kuunnellaan. Yrityskehitys, konsultointi ja koulutus 050 367 5194 www.pkyrittajat.fi

  Pohjois-Karjalan Yrittäjät ry

  3a-rakennus, 4. krs
  Yrityskehitys, konsultointi ja koulutus

  Yrittäjäjärjestö on yrittäjän asialla.
  Pohjois-Karjalan Yrittäjät ry on maakunnan pienten ja keskisuurten yritysten sekä yrittäjien edunvalvonta-, palvelu- ja yhteistoimintajärjestö. Pohjois-Karjalan Yrittäjät on yksi Suomen Yrittäjien 20 aluejärjestöstä. Vaikuttajana ja asiantuntijana Suomen Yrittäjät jäsenjärjestöineen haluaa parantaa yritysten ja yrittäjien kannattavan toiminnan edellytyksiä, lisätä yrittäjien painoarvoa yhteiskunnallisessa päätöksenteossa sekä edistää yrittäjyydelle myönteisen asenneilmaston kehittymistä yhteiskunnan kaikilla tasoilla. Pohjois-Karjalan Yrittäjien eräs keskeinen vaikuttamisen kohde on maakunnan kaupunkien ja kuntien elinkeinopolitiikka. Elinkeinoelämän järjestöistä yrittäjäjärjestö on jäsenmäärältään selvästi suurin ja ainoa järjestö, jolla on kattava paikallisen tason verkosto. Tästä syystä yrittäjäjärjestöä myös kuunnellaan.

  » merja.blomberg@ yrittajat.fi

  050 367 5194

 • Productivity Leap OyIT-palvelut www.productivityleap.com

  Productivity Leap Oy

  4b-rakennus, 4. krs
  IT-palvelut

  » contact(at)productivityleap.com

 • Profit-Visio OyProfit-Visio on asiantuntijayritys, jonka ydinosaamista on yritysten ja yritysympäristöjen kehittäminen. Lähtökohta kehittämisessä on asiakkaiden menestyminen pitkällä aikavälillä. Palveluprosesseissa tukeudutaan sekä kansainvälisesti tunnettuihin että Profit-Vision omien kokemuksien kautta luotuihin malleihin. Käytännön toteutuksessa yhdistyvät omat ja asiakkaiden vahvuudet ja osaaminen parhaan lopputuloksen aikaansaamiseksi.Yrityskehitys, konsultointi ja koulutus 040 731 2945 www.profitvisio.fi

  Profit-Visio Oy

  1-rakennus, 2. krs
  Yrityskehitys, konsultointi ja koulutus

  Profit-Visio on asiantuntijayritys, jonka ydinosaamista on yritysten ja yritysympäristöjen kehittäminen. Lähtökohta kehittämisessä on asiakkaiden menestyminen pitkällä aikavälillä. Palveluprosesseissa tukeudutaan sekä kansainvälisesti tunnettuihin että Profit-Vision omien kokemuksien kautta luotuihin malleihin. Käytännön toteutuksessa yhdistyvät omat ja asiakkaiden vahvuudet ja osaaminen parhaan lopputuloksen aikaansaamiseksi.

  » info @ profitvisio.fi

  040 731 2945

 • Psykologipalvelut Päivi TervamaaSosiaali- ja terveyspalvelut

  Psykologipalvelut Päivi Tervamaa

  3b-rakennus, 2. krs
  Sosiaali- ja terveyspalvelut

  » paiviku.koti@gmail.com

 • Psykoterapia Anne DahlgrenSosiaali- ja terveyspalvelut

  Psykoterapia Anne Dahlgren

  3b-rakennus, 1. krs
  Sosiaali- ja terveyspalvelut

  » anne.dahlgren@icloud.com

 • Psykoterapia- ja työnohjauspalvelut Kaisa KähkönenSosiaali- ja terveyspalvelut 040 195 4422 https://kaisa.kahkonen.fi/

  Psykoterapia- ja työnohjauspalvelut Kaisa Kähkönen

  3b-rakennus, 2. krs
  Sosiaali- ja terveyspalvelut

  » kaisa.kahkonen@kahkonen.fi

  040 195 4422

 • Puhas OyMuu palvelutoiminta www.puhas.fi

  Puhas Oy

  4a-rakennus, 1. krs
  Muu palvelutoiminta

  » asiakaspalvelu@puhas.fi

 • Puolustusvoimien PalvelukeskusMuu palvelutoiminta 0299 851 102

  Puolustusvoimien Palvelukeskus

  1-rakennus, 3. krs
  Muu palvelutoiminta

  0299 851 102

 • Q

 • Q-Factory OyIT-palvelut www.q-factory.fi

  Q-Factory Oy

  3b-rakennus, 3. krs
  IT-palvelut

  » misa.ahola@q-factory.fi

 • R

 • Rakennus Nokelainen OyRakennusala ja siihen liittyvät palvelut www.rakennusnokelainen.fi

  Rakennus Nokelainen Oy

  3b-rakennus, 2. krs
  Rakennusala ja siihen liittyvät palvelut

  » pasi.nokelainen@rakennusnokelainen.fi

 • Rakennusliike Lapti OyRakennusala ja siihen liittyvät palvelut 0503686657 www.lapti.fi

  Rakennusliike Lapti Oy

  2-rakennus, 2. krs
  Rakennusala ja siihen liittyvät palvelut

  » mika.karhu@lapti.fi

  0503686657

 • Ramboll Finland Oy, Ramboll CM OyRamboll tuottaa infrastruktuurin ja ympäristön suunnitteluun, rakentamiseen ja ylläpitoon sekä talonrakennukseen, teollisuuteen ja energiatekniikkaan liittyviä konsultti- ja asiantuntijapalveluita. Ramoboll tarjoaa myös johdon konsultoinnin palveluita julkisen sektorin ja yritysten tarpeisiin. Yrityksen toimiala ovat viime vuosina laajentuneet ja henkilöstö kasvanut jatkuvasti. Asiakkaihin kuuluvat ministeriöt, valtion virastot ja laitokset, kaupunkien ja kuntien organisaatiot, teollisuus, satamat, rakennusliikkeet sekä yritykset ja yhdistykset. Ramboll Finland Oy:n perusarvot heijastavat voimakasta sitoutumista kestävän kehityksen periaatteisiin sekä jatkuvaan ihmisten sekä yhteiskunnan työ- ja elinolosuhteiden edistämiseen ratkaisujensa avulla.Kone-, prosessi- ja tekninen suunnittelu 020 755 611 www.ramboll.fi

  Ramboll Finland Oy, Ramboll CM Oy

  4a-rakennus, 2. krs
  Kone-, prosessi- ja tekninen suunnittelu

  Ramboll tuottaa infrastruktuurin ja ympäristön suunnitteluun, rakentamiseen ja ylläpitoon sekä talonrakennukseen, teollisuuteen ja energiatekniikkaan liittyviä konsultti- ja asiantuntijapalveluita. Ramoboll tarjoaa myös johdon konsultoinnin palveluita julkisen sektorin ja yritysten tarpeisiin. Yrityksen toimiala ovat viime vuosina laajentuneet ja henkilöstö kasvanut jatkuvasti. Asiakkaihin kuuluvat ministeriöt, valtion virastot ja laitokset, kaupunkien ja kuntien organisaatiot, teollisuus, satamat, rakennusliikkeet sekä yritykset ja yhdistykset. Ramboll Finland Oy:n perusarvot heijastavat voimakasta sitoutumista kestävän kehityksen periaatteisiin sekä jatkuvaan ihmisten sekä yhteiskunnan työ- ja elinolosuhteiden edistämiseen ratkaisujensa avulla.

  » info @ ramboll.fi

  020 755 611

 • RAPinsto OyMuu palvelutoiminta 041 7033228

  RAPinsto Oy

  3b-rakennus, 1. krs
  Muu palvelutoiminta

  » pirjosiira59@gmail.com

  041 7033228

 • Ravintola SuloMuu palvelutoiminta https://www.ravintolasulo.fi/

  Ravintola Sulo

  3a-rakennus, 1. krs
  Muu palvelutoiminta

  » puisto@ravintolasulo.fi

 • S

 • Sagura OyIT-palvelut www.sagura.fi

  Sagura Oy

  3a-rakennus, 4. krs
  IT-palvelut

  » kristofer@sagura.fi

 • SeeTrue Technologies OyIT-palvelut https://www.seetruetechnologies.com/

  SeeTrue Technologies Oy

  2-rakennus, 2. krs
  IT-palvelut

 • Sencom OyIT-palvelut 050 306 5510 www.sencom.fi

  Sencom Oy

  4b-rakennus, 3. krs
  IT-palvelut

  050 306 5510

 • Sitowise OyKone-, prosessi- ja tekninen suunnittelu https://www.sitowise.com/fi

  Sitowise Oy

  2-rakennus, 2. krs
  Kone-, prosessi- ja tekninen suunnittelu

 • Siun sote, vammaispalvelutSosiaali- ja terveyspalvelut www.joensuu.fi/vammaispalvelut

  Siun sote, vammaispalvelut

  2-rakennus, 1. krs
  Sosiaali- ja terveyspalvelut

 • Sleipner Finland OyMuu palvelutoiminta 0407455027 www.sleipner.fi

  Sleipner Finland Oy

  1-rakennus, 2. krs
  Muu palvelutoiminta

  » jukka.koponen@sleipner.fi

  0407455027

 • SoftColor Oy Ltd.SoftColor Oy on ohjelmistotalo, joka kehittää ja tuottaa helppokäyttöisiä ja tehokkaita kuvankäsittely- ja kuvatyönkulkutuotteita digitaaliseen mediaan ja graafiseen teollisuuteen.IT-palvelut 050 555 9259 www.softcolor.fi

  SoftColor Oy Ltd.

  IT-palvelut

  SoftColor Oy on ohjelmistotalo, joka kehittää ja tuottaa helppokäyttöisiä ja tehokkaita kuvankäsittely- ja kuvatyönkulkutuotteita digitaaliseen mediaan ja graafiseen teollisuuteen.

  » info @ softcolor.fi

  050 555 9259

 • Stanley Security OyYritys tarjoaa: - Kokonaisvaltaisia turvallisuusratkaisuja Euroopan suurimmalta turvallisuuspalveluiden tarjoajalta - Erityisasiantuntemusta mm. pankeille, julkishallinnolle, kaupan alalle, teollisuudelle sekä kuljetus- ja logistiikkayrityksille - Ainutlaatuisen palvelukulttuurin, joka perustuu asiakkuuksien hallinnan, asennusten, palvelun, seurannan ja laskutuksen avoimuuteen ja toiminnan laadukkuuteen - Globaalit resurssit vahvalla paikallisella osaamisellaMuu palvelutoiminta 020 302 001 www.stanleysecuritysolutions.fi

  Stanley Security Oy

  4a-rakennus, 3. krs
  Muu palvelutoiminta

  Yritys tarjoaa:
  - Kokonaisvaltaisia turvallisuusratkaisuja Euroopan suurimmalta turvallisuuspalveluiden tarjoajalta
  - Erityisasiantuntemusta mm. pankeille, julkishallinnolle, kaupan alalle, teollisuudelle sekä kuljetus- ja logistiikkayrityksille
  - Ainutlaatuisen palvelukulttuurin, joka perustuu asiakkuuksien hallinnan, asennusten, palvelun, seurannan ja laskutuksen avoimuuteen ja toiminnan laadukkuuteen
  - Globaalit resurssit vahvalla paikallisella osaamisella

  » asiakaspalvelu @ sbdinc.com

  020 302 001

 • Sten & Co OyStén & Co Oy Ab on suomalainen perheyritys, jolla on pitkä kokemus työkaluterästen ja muiden erikoisterästen kaupasta ja lämpökäsittelystä. Henkilökunnan ammattitaito kattaa kaiken erikoisteräksiin liittyvän, materiaalinvalinnasta lämpökäsittelyyn ja valmiiseen työkaluun tai komponenttiin saakka. Asiakaskunta koostuu pääasiassa kotimaisesta metalli- ja konepajateollisuudesta kuten työvälineiden valmistajista, alihankintakonepajoista sekä elektroniikka- ja muottituoteteollisuudesta. Yhtiössä asiakkaita palvelee neljäkymmentä teräsalan ammattilaista, Suomen kattavin teräsvarasto ja maan tehokkain sahauskalusto sekä asiantunteva lämpökäsittelypalvelu.Teollisuus www.sten.fi

  Sten & Co Oy

  4b-rakennus, 2. krs
  Teollisuus

  Stén & Co Oy Ab on suomalainen perheyritys, jolla on pitkä kokemus työkaluterästen ja muiden erikoisterästen kaupasta ja lämpökäsittelystä. Henkilökunnan ammattitaito kattaa kaiken erikoisteräksiin liittyvän, materiaalinvalinnasta lämpökäsittelyyn ja valmiiseen työkaluun tai komponenttiin saakka. Asiakaskunta koostuu pääasiassa kotimaisesta metalli- ja konepajateollisuudesta kuten työvälineiden valmistajista, alihankintakonepajoista sekä elektroniikka- ja muottituoteteollisuudesta. Yhtiössä asiakkaita palvelee neljäkymmentä teräsalan ammattilaista, Suomen kattavin teräsvarasto ja maan tehokkain sahauskalusto sekä asiantunteva lämpökäsittelypalvelu.

  » myynti @ sten.fi

 • Suomen Jääkiekkoliitto Savo-Karjalan alueMuu palvelutoiminta 0400 671 876 www.finhockey.fi

  Suomen Jääkiekkoliitto Savo-Karjalan alue

  1-rakennus, 2. krs
  Muu palvelutoiminta

  » jukka.kostiainen @ finhockey.fi

  0400 671 876

 • Suomen Salibandyliitto Savo-Karjalan alueSuomen Salibandyliitto on vuonna 1985 perustettu valtakunnallinen urheilujärjestö, jonka tehtävänä salibandyn ja sählyn harrastajien edunvalvonta ja lajin harrastajien edunvalvonta ja lajin harrastamisen kehittäminen valtakunnallisesti sekä toimiminen sählyn ja salibandyn laaja-alaisena mahdollistajana. Salibandyliiton aluetoimisto on toiminut Joensuussa vuodesta 1997-2006 Itä-Suomen aluetoimistona ja vuodesta 2006 lähtien Savo-Karjalan aluetoimistona.Muu palvelutoiminta 050 543 1950 www.salibandy.fi

  Suomen Salibandyliitto Savo-Karjalan alue

  1-rakennus, 2. krs
  Muu palvelutoiminta

  Suomen Salibandyliitto on vuonna 1985 perustettu valtakunnallinen urheilujärjestö, jonka tehtävänä salibandyn ja sählyn harrastajien edunvalvonta ja lajin harrastajien edunvalvonta ja lajin harrastamisen kehittäminen valtakunnallisesti sekä toimiminen sählyn ja salibandyn laaja-alaisena mahdollistajana.

  Salibandyliiton aluetoimisto on toiminut Joensuussa vuodesta 1997-2006 Itä-Suomen aluetoimistona ja vuodesta 2006 lähtien Savo-Karjalan aluetoimistona.

  » timo.kankkunen@salibandy.fi

  050 543 1950

 • Suunnitteluryhmä Karrak OySuunnitteluryhmä Karrat Oy on rakennusalan insinööritoimisto. Palveluitamme ovat teollisuus-, asuin- ja julkisten rakennusten rakennesuunnittelu, rakennuttaminen ja työmaavalvonta. Olemme erikoistuneet asuinkerrostalojen jälkiasennushissien suunnitteluun sekä projektinjohtotehtäviin. Edellisten lisäksi suoritamme alihankintana rakennesuunnittelua taloteollisuudelle.Rakennusala ja siihen liittyvät palvelut (013) 737 3300 www.karrak.fi

  Suunnitteluryhmä Karrak Oy

  2-rakennus, 2. krs
  Rakennusala ja siihen liittyvät palvelut

  Suunnitteluryhmä Karrat Oy on rakennusalan insinööritoimisto. Palveluitamme ovat teollisuus-, asuin- ja julkisten rakennusten rakennesuunnittelu, rakennuttaminen ja työmaavalvonta.

  Olemme erikoistuneet asuinkerrostalojen jälkiasennushissien suunnitteluun sekä projektinjohtotehtäviin.

  Edellisten lisäksi suoritamme alihankintana rakennesuunnittelua taloteollisuudelle.

  » karrak @ karrak.fi

  (013) 737 3300

 • SwecoSweco on rakennetun ympäristön ja teollisuuden asiantuntija, joka tarjoaa laadukkaita suunnittelu- ja konsultointipalveluita kaiken kokoisiin hankkeisiin. Rakennusala ja siihen liittyvät palvelut www.sweco.fi

  Sweco

  4b-rakennus, 3. krs
  Rakennusala ja siihen liittyvät palvelut

  Sweco on rakennetun ympäristön ja teollisuuden asiantuntija, joka tarjoaa laadukkaita suunnittelu- ja konsultointipalveluita kaiken kokoisiin hankkeisiin.

 • T

 • Takkunen Sami ToiminimiMuu palvelutoiminta 040 250 7828

  Takkunen Sami Toiminimi

  1-rakennus, 2. krs
  Muu palvelutoiminta

  » sami.takkunen@suomenyrittajaturva.fi

  040 250 7828

 • Talenom OyjMuu palvelutoiminta 050 5377 177 www.talenom.fi

  Talenom Oyj

  1-rakennus, 1. krs
  Muu palvelutoiminta

  » soili.lehmusssaari@talenom.fi

  050 5377 177

 • Tieto OyjTieto on Pohjois-Euroopan johtava tietotekniikka- ja tuotekehityspalveluja tarjoava palveluyhtiö. Tiedon ja noin 18 000 asiantuntijan tavoitteena on olla johtava palveluintegraattori, joka luo parhaita palvelukokemuksia tietotekniikan alueella. Helppokäyttöisten palvelujen, jotka ovat saatavilla jatkuvasti ilman ajan tai paikan asettamia rajoituksia, kysyntä kasvaa. Pitkälle erikoistuneet tietotekniikkaratkaisut ja -palvelut sekä sähköisten palvelujen asiantuntemuksen ansiosta Tieto voi tarjota niin paikallisille kuin kansainvälisesti toimiville asiakkaille tuntuvia liiketoimintahyötyjä: tehokkuutta ja ainutlaatuisia palvelukokemuksia. Tavoitteena on saavuttaa johtava asema Koillis-Euroopassa. Päämarkkinat sijaitsevat Pohjoismaissa, Venäjällä ja Puolassa. Tietyillä erityisalueilla Tieto palvelee kuitenkin asiakkaitaan maailmanlaajuisesti, ja lisäksi palveluyhtiöllä on toimialapohjaisesti liiketoimintaa valituissa maissa.IT-palvelut 020 720 10 www.tieto.fi

  Tieto Oyj

  2-rakennus, 2. krs
  IT-palvelut

  Tieto on Pohjois-Euroopan johtava tietotekniikka- ja tuotekehityspalveluja tarjoava palveluyhtiö. Tiedon ja noin 18 000 asiantuntijan tavoitteena on olla johtava palveluintegraattori, joka luo parhaita palvelukokemuksia tietotekniikan alueella. Helppokäyttöisten palvelujen, jotka ovat saatavilla jatkuvasti ilman ajan tai paikan asettamia rajoituksia, kysyntä kasvaa. Pitkälle erikoistuneet tietotekniikkaratkaisut ja -palvelut sekä sähköisten palvelujen asiantuntemuksen ansiosta Tieto voi tarjota niin paikallisille kuin kansainvälisesti toimiville asiakkaille tuntuvia liiketoimintahyötyjä: tehokkuutta ja ainutlaatuisia palvelukokemuksia. Tavoitteena on saavuttaa johtava asema Koillis-Euroopassa. Päämarkkinat sijaitsevat Pohjoismaissa, Venäjällä ja Puolassa. Tietyillä erityisalueilla Tieto palvelee kuitenkin asiakkaitaan maailmanlaajuisesti, ja lisäksi palveluyhtiöllä on toimialapohjaisesti liiketoimintaa valituissa maissa.

  020 720 10

 • Tiliborg OyTilitoimistopalvelut yritysasiakkaille, yksityisasiakkaille ja muille tilitoimistoille. Juridiset palvelut, assistenttipalvelut.Talous- ja henkilöstöpalvelut 040 630 6918 www.styborg.fi

  Tiliborg Oy

  3b-rakennus, 1. krs
  Talous- ja henkilöstöpalvelut

  Tilitoimistopalvelut yritysasiakkaille, yksityisasiakkaille ja muille tilitoimistoille.
  Juridiset palvelut, assistenttipalvelut.

  » contact@styborg.fi

  040 630 6918

 • Tilimari KyTilitoimistopalvelutTalous- ja henkilöstöpalvelut 050 591 3389

  Tilimari Ky

  2-rakennus, 2. krs
  Talous- ja henkilöstöpalvelut

  Tilitoimistopalvelut

  » tilimari @ elisanet.fi

  050 591 3389

 • Tilintarkastus Eeva Hiltunen OyTalous- ja henkilöstöpalvelut 050 345 6734 www.eevahiltunen.fi

  Tilintarkastus Eeva Hiltunen Oy

  4b-rakennus, 5. krs
  Talous- ja henkilöstöpalvelut

  » eeva@eevahiltunen.fi

  050 345 6734

 • Tilitoimisto VahtiVuori Tilitoimisto VahtiVuori palvelee pk-yrityksiä kaikilla taloushallinnon osa-alueilla. Toimintaperiaatteemme on asiakkaiden tarpeisiin perustuva yksilöllinen palvelu, jonka pohjana on vankka ammattitaito, laatu ja joustavuus.Talous- ja henkilöstöpalvelut 010 505 3310 www.tilitoimistovahtivuori.fi

  Tilitoimisto VahtiVuori

  4b-rakennus, 5. krs
  Talous- ja henkilöstöpalvelut

  Tilitoimisto VahtiVuori palvelee pk-yrityksiä kaikilla taloushallinnon osa-alueilla. Toimintaperiaatteemme on asiakkaiden tarpeisiin perustuva yksilöllinen palvelu, jonka pohjana on vankka ammattitaito, laatu ja joustavuus.

  » kirsi.loisa@tilitoimistovahtivuori.fi

  010 505 3310

 • Trapeze Finland OyJoukkoliikenteen matkustajainformaatiojärjestelmiä kehittävän Trapeze Finland Oy:n liiketoiminta perustuu yhtiön kehittämään kokonaisvaltaiseen TRAVELLER-matkustajainformaatiojärjestelmään. Yhtiö on oman toimialansa markkinajohtaja Suomen ja Puolan markkinoilla. Trapeze Finland on osa Trapeze Group -konsernia. Trapeze Group on maailman johtavia julkisen henkilöliikenteen ratkaisuja toimittava yritys. Trapeze Group tarjoaa edistyksellisiä ohjelmistoja, älyliikennejärjestelmiä ja uusimpaan mobiiliteknologiaan perustuvia ratkaisuja joukkoliikenteen eri toimijoille. Sadat julkiset ja kaupalliset yritykset Pohjois-Amerikassa, Euroopassa, Etelä-Afrikassa ja Aasiassa luottavat Trapeze Groupin tuotteisiin. IT-palvelut www.trapezegroup.com

  Trapeze Finland Oy

  4a-rakennus, 2. krs
  IT-palvelut

  Joukkoliikenteen matkustajainformaatiojärjestelmiä kehittävän Trapeze Finland Oy:n liiketoiminta perustuu yhtiön kehittämään kokonaisvaltaiseen TRAVELLER-matkustajainformaatiojärjestelmään. Yhtiö on oman toimialansa markkinajohtaja Suomen ja Puolan markkinoilla. Trapeze Finland on osa Trapeze Group -konsernia.

  Trapeze Group on maailman johtavia julkisen henkilöliikenteen ratkaisuja toimittava yritys. Trapeze Group tarjoaa edistyksellisiä ohjelmistoja, älyliikennejärjestelmiä ja uusimpaan mobiiliteknologiaan perustuvia ratkaisuja joukkoliikenteen eri toimijoille. Sadat julkiset ja kaupalliset yritykset Pohjois-Amerikassa, Euroopassa, Etelä-Afrikassa ja Aasiassa luottavat Trapeze Groupin tuotteisiin.

  » jarkko.pulkkinen @ trapezegroup.com

 • V

 • Vapo OyVapo Oy on turve- ja puupolttoaineiden, sähkön ja lämmön sekä ympäristöliiketoimintaratkaisujen toimittaja. Vapo on valtionyhtiö. Suomen valtio omistaa Vaposta 50,1 % ja 16 suomalaisen energiayhtiön omistama Suomen Energiavarat Oy 49,9 %. Vapo on Itämeren alueen suurin pelletinvalmistaja. Vapo tuottaa pellettejä Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Puolassa. Omia pellettitehtaita Vapolla on 14. Vapon puu- ja turvepellettitoimitukset vuonna 2009 olivat 563 000 tonnia. Vapo on yksi maailman johtavista turveteollisuusyrityksistä ja Suomen suurimpia sahateollisuusyrityksiä. Lisäksi Vapo tuottaa kaukolämpöä, sähköä, tuulivoimaa sekä valmistaa ympäristöturpeita, kasvualustoja sekä kasvinravinteita ja kehittää ympäristöteknologian ratkaisuja. Teollisuus 020 790 4000 www.vapo.fi

  Vapo Oy

  1-rakennus, 2. krs
  Teollisuus

  Vapo Oy on turve- ja puupolttoaineiden, sähkön ja lämmön sekä ympäristöliiketoimintaratkaisujen toimittaja. Vapo on valtionyhtiö. Suomen valtio omistaa Vaposta 50,1 % ja 16 suomalaisen energiayhtiön omistama Suomen Energiavarat Oy 49,9 %. Vapo on Itämeren alueen suurin pelletinvalmistaja. Vapo tuottaa pellettejä Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Puolassa. Omia pellettitehtaita Vapolla on 14. Vapon puu- ja turvepellettitoimitukset vuonna 2009 olivat 563 000 tonnia. Vapo on yksi maailman johtavista turveteollisuusyrityksistä ja Suomen suurimpia sahateollisuusyrityksiä. Lisäksi Vapo tuottaa kaukolämpöä, sähköä, tuulivoimaa sekä valmistaa ympäristöturpeita, kasvualustoja sekä kasvinravinteita ja kehittää ympäristöteknologian ratkaisuja.

  020 790 4000

 • Vendacon OyYrityskehitys, konsultointi ja koulutus 050 542 1672 www.vendacon.fi

  Vendacon Oy

  3b-rakennus, 3. krs
  Yrityskehitys, konsultointi ja koulutus

  » otto.kuivalainen(at)vendacon.fi

  050 542 1672

 • VisitKarelia OyMuu palvelutoiminta www.visitkarelia.fi

  VisitKarelia Oy

  3b-rakennus, 3. krs
  Muu palvelutoiminta

  » visitkarelia(at)visitkarelia.fi

 • W

 • Wistec Training OyIT-palvelut +358 30 670 5320 https://wistec.fi/

  Wistec Training Oy

  3b-rakennus, 3. krs
  IT-palvelut

  » info@wistec.fi

  +358 30 670 5320