Haku

Joensuun Tiedepuisto pilotointiympäristönä

Joensuun Tiedepuisto noudattaa Green Science Park -toimintamallia. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että huomioimme kestävän kehityksen ja ympäristövastuun kaikissa toiminnoissamme ja palveluissamme. Kyse on esimerkiksi energiatehokkuuteen, liikkumiseen, kierrätykseen, turvallisuuteen ja ihmisten viihtymiseen liittyvästä jatkuvan parantamisen tavoitteesta.

Vihreä ajattelu on juurtunut arkeemme. Ympäristövastuu rakentuu jokapäiväisistä valinnoista. Olemme kiinnostuneita innovatiivisista ratkaisuista, jotka tuovat uusia kestävän kehityksen valinnanmahdollisuuksia Onko sinun yritykselläsi tai organisaatiollasi tuote, palvelu tai uusi innovaatio, joka tukee tavoitteitamme? Etsitkö pilotointi- ja testausympäristöä innovaatiosi toimivuuden todentamiseen?

Joensuun Tiedepuisto Oy tarjoaa käyttöösi yli 40 000 neliön kiinteistömassan – vilkkaan innovaatiokampuksen, jossa liikkuu päivittäin noin 2 000 ihmistä. Tarvittaessa tukea on tarjolla myös yrityksen liiketoiminnan kehittämiseen.

Tutustu ympäristötavoitteisiimme. Löydät tietoa siitä, mitä me ajattelemme ympäristöasioista ja miten sinun organisaatiosi voisi hyödyntää Joensuun Tiedepuistoa pilotointiympäristönä.

Ota yhteyttä pilotointiasioissa!